Диана, според мен от едни готови задачи не можеш да си направиш такива изводи, защото не знаеш как е било поставено условието. Според мен, седнете и ти постави разбраемо задачата, после виж как се справя. Може просто детето да си е драскало, защото му се е занимавало с нещо друго, а не с оцветяване

Теа онзи ден ми скъса нервите и сега е наказана - седмица без филми и телевизия. Станала е ужасна - тръшка се, изпада в истерия, говори като хулиганка, ни се води, ни се кара. Онзи ден просто ме изкара извън релси, честно. Такава лигла, такова чудо... подозирам, че в частната ни градина няма никакви накзания и смъмряния, явно им угаждат за всичко, и резултатът е налице...
Иначе театралната страст продължава - в момента до припадък разиграват с баща й Пепеляшка - тя тича, "токчето" й пада, баща й го намира, държи го до сърцето си, търси по къщите. Кой съм аз? Слава Богу не съм мащехата, а слугата, който носи заедно с краля "токчето" на възглавничка. Е, по-добре е от поп и акушерка, раста в кариерата, така да се каже.

Ама те на всичките деца картините бяха такива, ще я снимам да ви я покажа.
Всичко най-хубаво ви желая и много да й се радваш

Абе добре ти се връзва някак...