Май 2005- Тема 128

• 25 071
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Честито Криси! Да ти е жива и здрава малката победителка! Страхотно име!

Диана, според мен от едни готови задачи не можеш да си направиш такива изводи, защото не знаеш как е било поставено условието. Според мен, седнете и ти постави разбраемо задачата, после виж как се справя. Може просто детето да си е драскало, защото му се е занимавало с нещо друго, а не с оцветяване Laughing Дето има една дума - едни деца ги влече рисуването, други - танците, трети - песните, четвърти - театъра и т.н. Не си набивай такива мисли Heart Eyes

Теа онзи ден ми скъса нервите и сега е наказана - седмица без филми и телевизия. Станала е ужасна - тръшка се, изпада в истерия, говори като хулиганка, ни се води, ни се кара. Онзи ден просто ме изкара извън релси, честно. Такава лигла, такова чудо... подозирам, че в частната ни градина няма никакви накзания и смъмряния, явно им угаждат за всичко, и резултатът е налице...

Иначе театралната страст продължава - в момента до припадък разиграват с баща й Пепеляшка - тя тича, "токчето" й пада, баща й го намира, държи го до сърцето си, търси по къщите. Кой съм аз? Слава Богу не съм мащехата, а слугата, който носи заедно с краля "токчето" на възглавничка. Е, по-добре е от поп и акушерка, раста в кариерата, така да се каже.

# 571
Малейна, писали сме едновременно и почти еднакво Laughing Laughing

# 572
Мартеа, а твоята щерка е направо уникална! ако можете, поощрете този й театрален талант  Heart Eyes

# 573
  • Варна
Криси, честито! Да ви е жива и здрава малката кукличка Виктория.

Мартеа, твоята щерка е просто страхотна. Наистина трябва да видите някое театрално студио. И браво на мъжа ти, че се съглася да играе с нея. Не всеки баща го прави.
Дианче, въобще не се задълбочавай толкова в това, което си взела от градината. Ако знаеш Иво какво рисува и маца там. А преди два дни се съгласи да се занимава малко с мен, което при него е събитие и се оказа, че знае цифрите до 3 и се справя нелошо със задачите в книжката. Сигурна съм че и Любачето не е толкова зле, колкото си си помислила. Просто трябва да го хванеш в настроение.
Аман от тия теленца и тяхните настроения. Или поне от моето. Не знам и при вас ли е така, но като се вкара в някой филм моя човек и пада такъв цирк.

# 574
Дианче, и аз да си кажа, но според мен не бива да се притесняваш, различните деца различни деца умеят и желаят да правят. И това, че нещата в книжките не са на мястото им е по-скоро белег за това, че госпожите не са помагали достатъчно Wink
Да не ти обяснявам онзи ден Миша каква рисунка ми донесе от градината и жално ми обяснява, че другите деца й казали, че било драсканица Joy Ама те на всичките деца картините бяха такива, ще я снимам да ви я покажа.

Криси, честита рожба  bouquet Всичко най-хубаво ви желая и много да й се радваш Grinning

# 575
Криси, да ви е честита милата рожбичка Виктория! Много да яде през деня и много да спи през ноща!!!

Ти си направо майка героиня, браво за лекото раждане!

Мартеа, браво на твоята театрална звезда, но вие май всички сте в театъра, особено таткото  Simple Smile

Дианче, всички не могат да са като Майстора, има и таланти като Пикасо. Марти и той не е прословут художник, вчера и аз му разглеждах рисунките, но той чистосърдечно си призна, че са драсканици.

# 576
  • Mediterraneo
Криси, честита ви Виктория! Да е жива и здрава! Поздравления за лекото раждане   bouquet и аз искам такова

# 577
Криси, да ви е жива и здрава малката Вики   bouquet
Много да ви радва и бързо да и минава жълтеницата  Hug

# 578
 Криси да е жива и здрава малката Виктория! ylinfant
Мартеа ще мине,детето си има характер просто.
Дианче много се радвам за Любака.
Ники я влече рисуването, добре се справя,аз като малка съм била много зле!

# 579
  • Bristol
Криси, честита ти дъщеричка!   bouquet

# 580
Здравейте всички  Hug
Това с рисуването Дианка вече са ти го казали останалите момичета, всичко си е индивидуално за децата, моя племенник хич не го бива и него с рисуването, но пък Веси доста добре се справя, всичко е до детето.
А Любачето със сигурност си има някой талант, който ще се разкрие скоро  Peace
Мартеа, малката просто е уникална, дано наистина да може да се развие този талант, а за това непослушание и нашата е на моменти, в последно време все ме поправя като кажа нещо или като ме пита за нещо, ужас какво ще правим след още 3 години не знам  Crazy
Днес сутринта Веси като стана кашляше странно, дано да и няма нищо после като я вземем Tired
Лек ден

# 581
Благодаря ви майчета!
Засега се разбираме с госпожицата, по цял ден спи, а нощем прави по няколко часови бодувания и недоволства. С баткото е малко по-трудно, има хрема и не му даваме да се вре в бебето, а той постоянно иска. Днес останах за малко сама с двамата, то човек не подозира на какво е способен в такива моменти, не 2 а 5 неща се правят едновременно.
Митко обича да се занимава с "писане и четене" на букви и числа, в рисуването не е много добър.
Май качих 2 снимки във фейс бука
http://krisi80.snimka.bg/other/viki.434740.15544401

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:27 от Krisi_80

# 582
Мила не мога да видя снимките, като отворя и си влизам в моя профил  newsm78
Дано баткото да се оправи бързо, а малкат да влезне в режим спане вечер  Hug

# 583
Криси, честита Виктория! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи. Звучиш чудесно!!  Hug

Дианче, няма да повтарям момичетата. Смятам ,че притесненията ти са абсолютно излишни. На Наско също не му се отдава оцветяването, ама никак. За мен са абсолютни мацаници. До скоро и в рисуването не беше никак добър. Веднъж беше много обиден, че някое от децата му казало, че рисувал драсканици. И той милия го преживяваше тежко. Аз се опитах да го успокоя и да обясня, че фигурите трябва да приемат някакви форми върху листа, за да си личи какво е нарисувал. Обаче и за мен откровено си бяха драсканици. Различни хора, различни таланти.  Heart Eyes

Мартеа, слугата, а?  hahaha Абе добре ти се връзва някак...  Hug  Шегувам се, да не се обидиш. То на повечето майки би им отивала точно тази роля.
За сравнение на децата - Наско никога не се е сещал да разиграва такива сценки - от филми, приказки. Е, изключваме Пауър рейнджърс и Спайдърмен. Тях ги имитира едно към едно. Ролевите игри му са малко чужди.

# 584
Krisi, честита рожба! Да е здрава и щастлива!
И аз не виждам снимките.

Диана, мин. седмица взимам Ава от градината- всички рисуват. Ава ми показва какво е нарисувала- надраскано по листа на няколко места. Поглеждам рисунката на най-близкото дете- къща, ограда, дърво, цвете... Shocked Направо се стъписах. Разликата между нейните рисунки и на другите е огромна. Иначе се научи да оцветява и апликира добре, явно и е по- интересно. Така че...те другите са ти казали Hug

Мартеа, слугата, а?  hahaha Абе добре ти се връзва някак...  Hug  Шегувам се, да не се обидиш. То на повечето майки би им отивала точно тази роля.

Joy май на всички ни се връзва. На мен ми се казва: Мамо, гладна съм, искам да ми сервираш вече.

Общи условия

Активация на акаунт