Май 2005- Тема 128

• 25 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Мацки, здравейте, помните ли ме? Вие можете и да не помните, но аз си ви помня  Laughing- състава си е почти същия както и преди колко ще станат вече повече от 4 и половина години, ако сметнем и бременността.
Аз да си призная честно, не влизах в темата да чета - някакси като порастнаха децата, започнах повече в Нашите деца да чета, после както виждате от лентичката четях в темата за Дари  и така, но колко ми стана миличко като видях колко сте активни и как си комуникирате, ядосах , че не суъм писала по-често.
Марти е горд батко вече, много обича Дари или поне така казва  Flutter, търси я и пита за нея, абе голяма скица е. Ходи на държавна детска градина, даже бяха в една група с Калина на Куки. тази година като че ли градинате се възприема по-добре. От 2 седмици е болен обаче.. Засичам и Веси с другия Марти в парка ако ги помните.
Това е от нас засега - надявам се да се включвам по-честичко..  bouquet

# 586
Нането, помним те, как да не те помним. Честита дъщеричка, да сте здрави и щастливи всички! И се включвай по-често!

Теа нещо хич не се трогва от наказанието, държи се нагло и това е. Дано е период, че просто не мога да се примиря с такава лиготия. Не знам какъв подход да изкарам, ужас.

# 587
Нането, здрасти и добре завърнала се Grinning

Мартейка, добре дошла в клуба Laughing Предлагам да предположим, че е само период, че иначе лошо ни се пише Laughing И Миша ги върши едни такива - лиготи ми се, отговаря ми Shocked , аз й казвам да направи нещо - тя ми казва "Няма пък" Crossing Arms , карам й се, тя ми обяснява как ми е ядосана и ще ме накаже  Joy Изобщо, като влезе в такава фаза, става веселба. Обаче напоследък е разредила лиготиите, та може и да има светлина в тунела hahaha

# 588
  • София
Naneto, помним те бе душата, как да не те помним  Grinning
Добре завърнала се!

Мерка, аз ти казах за Теа, че направо ми събра очите колко е палава и тук ще кажа, че ти се чудя как издържаш, тя няма празно дет се вика. Да ви е жива и здрава щерката, много е интересна, меко казано.  Laughing
Аз не мога да си представя как бих се справила, мойто е като кравичка в сравнение с Теа.  Laughing
На нея и трабва само лека промяна в тона към по-строго и веднга е готова да пусне сълзички и естествено да слуша/прави каквото и се казва. Понякога ми се налага да правя забелжки с тон едва ли не на любовни приказки, за да не я огорча прекалено. 

# 589
Понякога ми се налага да правя забелжки с тон едва ли не на любовни приказки, за да не я огорча прекалено. 

Joy

Представям си те как й казваш "Еменце, мамина, имаш ли нещо против да ти направя една миниатюрна забележчица сега?" Laughing Hug

Аз за Миша не мога да кажа, че е палава в никакъв случай, но при нея има някакъв синдром на повечето хора. Онзи ден излизахме само двете, беше просто чудесна, все едно съм навън с голям човек. Говорихме си, разхождахме се, веднъж не ми се е наложило даже да повиша тон. Обаче като има някой възрастен, а дори и Косето, и почва с маймунджолъците. И баба й същото ми казва - като е само с баба или само с дядо - чудесна е, двамата съберат ли се - почва да им се катери по главите ooooh!

# 590
отговаря ми Shocked , аз й казвам да направи нещо - тя ми казва "Няма пък" Crossing Arms , карам й се, тя ми обяснява как ми е ядосана и ще ме накаже  Joy

Да го наречем есенното острене на рогата на телето? И у нас е така от време на време.

Криси честито щерка!

Пък ние си имаме ангина  ooooh! и първият ни АБ за календарната година. Така ес надявах да направим пълна година без, но.... и така ен се оплаквам. Само дето вчера се намъчи милото - една я свалях до 38.5 и след 3 часа хоп пак 39.5 че и отгоре  Confused. Днес надявам се вече да дръпне напред и "да придобие сила, за да надвие вируса и да го ступа и микроба да дигне температура и да си седи в къщи"  Laughing (цитирам точно от източника).

Хубав слънчев ден!   bouquet

# 591
  • София
Тia, кой е тоя източник  Laughing

Аз дали мога да се изфукам извинете, не мога да не се изфукам - вчера едната от госпожите на Ема ми каза, че мойта щерка била най-харесваната от момчетата, все нея търсели и даже родители питали коя била Ема М., явно и вкъщи говорели за нея Crazy
Стана ми дражко ще си призная, хубавка ми е, но съм реалистка и не я намирам за чак толко красива, всички момиченца в тяхната група са красиви. Може би защото е по-висока и това я прави да изглежда по-голяма, пък те нали малките все искат с по-големите да си играят, знам ли?! Ама ми стана дражко де  Embarassed

# 592
Оооо голяма чаровница е Емата, спор няма. Пък и майка й я облича толкова стилно, че няма как да остане незабелязана Heart Eyes
Пък Теа е влюбена - говори само за Алек, той наистина е много сладко момченце, лика прилика са си по натюрел Wink Та говори как щели да се оженят, като пораснат. Много съм щастлива, че го говори открито, без да се притеснява от нашата реакция. Само не знам Алек какво мисли по въпроса Laughing
А Теа наистина е много палава. Просто се държи като момче. Вчера с баща й играха на семейство тигри, ей, полудях. Ама и той й уйдисва на акъла (за което искрено му се възхищавам, на мен ми писват такива игри точно на петата минута, просто се изморявам), та като почна едно ръмжене, хапане, рев, мятане по пода - сигурно 30 минути имахме тигри вкъщи. И после след цялото това - сигурно още половин час скача на леглото без да спре. Просто не знам как издържа... аз се уморявам само да я гледам.

# 593
  • София
Хехех, моите двамата, баща и щерка пък се правят на котета (таткото е луд по котки), ама не ръмжат, само мяукат и си правят ръцете като лапи  Laughing

Мерси, за хубавите думи (то аз си ги изпросих де  Laughing)

Ема пък си харесва сина на кумовете, който е сууупер сладък, но искал да се жени за едно момиченце от неговата група...та при нас е любов несподелена  Cry Горката все пита кога ние ще им ходим на гости или те ще идват у нас съответно.

У нас най-накрая се вижда приключването на последните довършителни работи по апартамента  Tired
Още 2-3 дни и всичко ще е готово. Остава да купим и столове и ще мога да ви пусна снимки да видите кви ги надробих с дизайна  Laughing

# 594
Пък Теа е влюбена - говори само за Алек, той наистина е много сладко момченце, лика прилика са си по натюрел Wink Та говори как щели да се оженят, като пораснат. Много съм щастлива, че го говори открито, без да се притеснява от нашата реакция. Само не знам Алек какво мисли по въпроса Laughing

Мартеа изумява ме твоята щерка- "влюбена", все си мислех че такива трепети ме чакат сега с баткото, но явно и Криса може да се включи  Joy

# 595
Нането, добре дошла отново сред нас!Честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава!
Тиа, пожелавам бързо оздравяване на малкият юнак!Източника е невероятен.Simple Smile
Дианка, и аз мисля, че се притесняваш излишно, всяко дете има свои заложби и таланти.И Вали не се справя много добре с рисуването, в повечето случаи са си драсканици, но пък него го влече моделиранeто.
Гуш,е как няма да ти стане дражко, всеки родител би се зарадвал на такива думи.Емата наистина е чаровница!
Мартеа, представям си каква скица са били Теа - тигър и баща й - тигър.Simple Smile

Пожелавам ви хубав и спорен ден!

# 596
Мартеа изумява ме твоята щерка- "влюбена"

е, това е мое определение, не нейно, все пак Wink Просто детето е впечатлено, това е.

# 597
Naneto, добре дошла и честита дъщеря, включвай се по често  Hug
Мартеа, дано да отминава бързо периода на непослушание, а за игрите с бащата и мойте са така, толкова много и угажда за всякакви щуротии, че не ми се мисли като се роди и бебо какво ще става  Crazy
Гуш, дано все така да е харесвана и уважавана малката госпожица, а с ремонта е хубаво, че сте на финала и ние приключихме за тази година  Peace
Лек и усмихнат ден

# 598
Мартеа изумява ме твоята щерка- "влюбена"

е, това е мое определение, не нейно, все пак Wink Просто детето е впечатлено, това е.

Мартеа разбира се  Wink Hug

# 599
Ехее, Гуш, как няма да ти стане драго, то на мен ми стана....голяма хубавица е Ема, спор няма!  Heart Eyes И Наско го познават всички в градината и родителите на повечето деца, но не защото го харесват, а ... защото е щурак. Което никак не ме кара да се гордея, де, но...
Забележки с мил тон при нас изобщо не хващат дикиш. Ако му кажа нещо от рода "айде, маме, иди измий ръчичките, че ще вечеряме", той се е научил да отговаря "добре, миличкааа, както кажеш" и започва пет минути да се върти около мен и да ръси разни "мили" думи, като "каква кифличка сладичка си ми ти..." и т.н.. Съответно на мен ми писва да го чакам и изстрелвам "марш в банята да измиеш ръцете" и той заминава. За това и не споменавам за периоди на лошо държание, щот' то при нас си е ежедневие  Laughing

Нането, здравей от мен! Аз се вмъкнах малко по-късно в темата, но момичетата толкова ми харесаха, че си се настаних трайно  Wink Честита дъщеричка! Много здраве и радост!

Гуш, имам една молба! Като дойде време за снимки, покажи, моля те, как са ви сложени первазите около вратите! Ще водя преговори със съпружието да сменим нашите врати. Обаче паркетът почти навсякъде вече е сложен и не знам как трябва да изглеждат первазите около вратите и касите.

Тарталета, какво правиш ти? Как сте ти, Сиска, бебока? Много накратко се включваш напоследък?

И още щях да пиша, но забравих какво  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт