Май 2005- Тема 128

• 24 914
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Феъри, честит пешеходец! Да са му гладки пътищата!

# 691
Честити ходещи крачета на Косето Hug
Дианче романтика:)
Хубав ден и от мене!

# 692
Привет!
Феъри, честити ходещи краченца на Косето. Да са му гладки и безпрепятствени пътищата  Hug
Ей чета тук за принцове, принцеси, гаджета .... От както Маги гледа филмчета все аз съм злата вещица, а баща и е принца. Аз и давам отровната ябълка, а баща и намира пантофката и се женят ...  Joy. Лятото пък, когато бяха сборни групи си имаше един ухажор - от по-големите. Милият всеки път ме издебваше, когато ходех да я взимам и ми се оплакваше, че Маги не му обръщала внимание и че нещо му се лигавела. Такива драми бяха, извинения, прошки. По нататък обаче си станаха партия и госпожата даже ги беше снимала как се държат за ръце и се гушкат. Сладура разправял, че когато всичките му родители станат звездички и отидат на небето, щял да хване Маги за ръчичка и от гара Подуяне да вземат влака за ..... От ваканцията насам обаче не са се виждали с въпросното момченце и Маги нещо не я влекат младежите в групата - били много лоши и се биели  Wink. Сега сме на вълна чекнене, танци и гимнастика.
Гуш, моята щерка пък всеки път ми препоръчва да си купя някакъв колан, от тези дето ги рекламират, защото съм имала корем  Crazy. Скоро май ще дойде и това време, когато децата ще спорят коя майка е по-хубава, по-слаба и пр., което и мен ме навява на мисълта, че трябва да започна да се грижа повече за външния си вид  Wink
Иначе Маги за сега е здрава и си ходи на градина - пу-пу, но гледам че доста деца отсъстват.
Лек ден и всички да са мнооооого здрави   bouquet
п.п. Незнам дали си спомняте за нашествието от калинки вкъщи  Wink. Преди известно време пак намерих - цели 8  Joy. Успях да снимам 5 от тях - по-нататък ще кача снимки. С днешна дата си отглеждам само една  Joy

# 693
Феъри, честити ходещи крачета на Косето! По гладки и равни пътища да минава!

Мен Наско не ме свързва нито с принцеса, нито с някоя героиня. Обаче обича да ми показва как прави кълбета и аз онзи ден реших да му покажа аз как правя  Flutter Назад ми беше по-лесно, ама като се обърнах да правя кълбо напред не уцелих посоката. Викам "ех, майка ти как се изложи" и той "ми щото си дебела, мамо", при което аз го изгледах недоумяващо, той усети идеята на погледа ми и вместо извинение изръси "освен това си и малко старичка"  hahaha 
Та децата много буквално приемат нещата, които чуват. В такива случаи все си напомням, че трябва да внимаваме какво говорим пред тях.

# 694
Ники също не ме свързва с никой,даже ми казва като е ядосана-ти си грозна, грозна ти е косата ,дрехите, обувките, това става като я карам да облече нещо което не иска или да прави нещо.Понякога казва ,,че много ме обича и ме целува,но е рядкост.

# 695
Викам "ех, майка ти как се изложи" и той "ми щото си дебела, мамо", при което аз го изгледах недоумяващо, той усети идеята на погледа ми и вместо извинение изръси "освен това си и малко старичка"  hahaha 

hahaha Joy Joy Joy искрено ме разсмя тоя Наско, голяма скица Joy

# 696
  • София
Ееее...стига, де...вие пък сега м енакарахте да се чуствам неудобно, че Любака така ми казва  Rolling Eyes  Много се смях, де, няма какво да си кривя душата  Crazy
Децата са много директни и вчера Любака на два пъти ме накара да изчервя и да се обяснявам, като ученичка Crazy
Взимам го от градина и пред нас върви една майка, облечена с черен анцунг Адидас (прилепнал), лилаво яке с пайети(лилави), обувки на токчета и тропа. Нашият Любак се изцепи "хахаха, мамо виж тази лела колко е смешна" doh и то само ние вървим по алеята. Ужас, срам...явно децата започват да се коментират в ДГ, защото ние с мъжа ми нямаме този "навик". И аз започвам да обяснявам как така не се говори за хората, че лелята си се харесва, че всеки се облича както му харесва (в случая аз бях смешната за тях с кубинки и навити дънки до глезена), че сигурно и той е смешен за някой...ама нашият пак "ама, мамо, тя наистина е много смешна" и жената се обръща пак doh  Сраам. Разгеле двора свърши и пътищата ни се разделиха. Малко по-надолу детенце пред нас със супер сладка шапка с камбанки накрая. Пак същото, пак обяснения. Детето ни чува, гледа...мани. Ще си изядем боя някъде с някой коментар.

# 697
Ох, това като Теа - взимам я от градина, пред входа стои бащата на едно момиченце и пише смс. Подминаваме и Теа се изцепва - видя ли мамо бащата на Е. колко е дебел? Имам чувството, че станах 20 см. Човекът сто процента ни чу... а аз какво да отговря, ужас. Или пък редовният й номер е да изкоментира някоя 45-50 годишна жена като баба - защо бабата това или онова. Обяснявам, разказвам - ефектът е нула. Кво да ги правиш  - деца - каквото им е пред очите, това им е на езика.

# 698
Феъри, честити ходещи крачета на Косето! По безпрепятствени и гладки пътища да върви в живота!

# 699
  • Bristol
Моята сочи с пръст и коментира на български  Laughing Поне не разбират за какво говори, иначе ясно че е за посочения  Wink
И много обича като се звънне на вратата, да тича да види кой звъни през капака на пощенската кутия  ooooh!Аз не отварам, ако не очаквам някого по тъмно. Та въпреки че бута пощенската кутия пак не отворих, а тя възмутена, защо не съм отваряла. Опитвам се да и обясня, без да я плаша, че аз преценявам кога и на кого да отворя, а тя повече да не тича на вратата, преди мен, защото е невъзпитано. Ели ме поглежда с невинен поглед и казва, ама аз само звездите исках да видя  Laughing

Феъри, честито проходило момченце  Grinning

# 700
Феъри, честити първи стъпчици на Косето! Все да му са гладки пътищата  Heart Eyes
Хехеее, как ме разсмяхте с тия принцеси  Joy Ама Наско на Ренката направо ми събра очите hahaha Joy Joy Joy
Моят син не им се връзва много на принцесите, ама за сметка на това постоянно ми прави комплименти, даже като казвам, че съм дебела ми казва: "неееееее, ти не си дебела, ти си хууубава"  Flutter Много ще е галантен тоя дребния, да му мислят момите  Mr. Green
Дианче, наистина като малко пред-коледна приказка ми прозвуча разказа ти. Ама то и у вас няма скука, де  Laughing
За грипа, дето коментирате, Малейна е права-няма какво да го мислим, това са опити за създаване на масова психоза. Аз си мисля, че вече го изкарахме тази есен, защото според изказването на една голяма специалистка по тези въпроси, всички, които са боледували наскоро от грип, са карали точно конкретния. Ама и така да е, и да не е, опитвам се да не мисля за това, и да насочвам мислите си към положителни неща. Нашите мисли стават генератори на събития, така че не ща да си мисля за свинския грип, да не вземе наистина да ни се лепне  Crossing Arms
И други работи имам да казвам, ама ще изчакам още малко. При всички случаи напускането на Пловдив вече е факт Wink дръж се, село, идааааааа  Laughing

# 701
Августа, да не би да продадохте апартамента в Пловдив или голямата новина е, че нещо се пече на топличко?  Heart Eyes Във всеки случай, радвам се, че сте щастливи от промяната, значи задължително е за добро!

# 702
Августейша, ми аз разбрах, че сте се пренесли вече, бре... нали туршии, сладка, зимнина въртеше там и аз затуй така си помислих.
Мойто мъж хОди преди две-три седмици у ваше село по работа, викам му "оглеждай се за Августа и сие", ама каза, че не ви е видял, де  Laughing
Как е Ники, ходи ли вече в новата градинка?

# 703
Феъри,честит ти пешеходец!  bouquet Гладки да са му пътищата!

Моето голямо момче не ме сравнява с принцеси,не ми прави кой знае какви комплименти,но казва ,че иска да се ожени за мен! Heart Eyes
Иначе наистина са страшно откровенни,но това е хубавото!
По-късно ще се включа пак,че малкия принц напира!

# 704
Мартеа Joy,опасна е Теа!

Общи условия

Активация на акаунт