Май 2005- Тема 128

• 24 912
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Августа, да не би да продадохте апартамента в Пловдив или голямата новина е, че нещо се пече на топличко?  Heart Eyes Във всеки случай, радвам се, че сте щастливи от промяната, значи задължително е за добро!
smile3521 Мдам...И се пече на топличко, ама не в мойто, а на снаха ми в коремчето...Ще си имам още едно племенниче хехееееееее  newsm68 newsm44 Аз мисля, че е мъжко, ама я да видим  Flutter
Ренката, у кое наше село-у новото, или у старото. Щото ако е идвал у новото и сте се не обадили, мислете му начи  fight
На градинката ходим, много сме доволни-малко деца, голяма и просторна зала, изцяло южна с витрини отгоре до долу, много слънце. Паркът им е просто огромен, на края на града са и е толкова тихо, в близост е черешова градина. Засега са смесени 2005, 2006 и 2007 набор и купонът е пълен, но големите са с превес, а се планира и пълното им отделяне скоро. Онзи ден като ми донесе мъжа ми бележката с 5те лв. платена такса за няколко дни от октомври дето сме ходили, ми идваше да ревна от умиление, честно ви казвам. Като знам, че в Пловдив плащахме по 120 лв. всеки месец, па ако ще и да не се е вясвал нито ден  Crazy
А най-важното е, че Ники е много доволен, ходи с желание и всеки ден ми разказва какво са правили, имат си редовни занимания по системата "Моливко" Grinning
Абе имам много да ви разказвам, ама не му е тука мястото, айде да мислим кога ще се видим да ви шепна на уше  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:07 от Avgusta

# 706
Августа, все едно, че разказваш приказка, много се радвам! Пожелавам ви все така да се чувствате на мястото си и еуфорични!

# 707
  • София

Абе имам много да ви разказвам, ама не му е тука мястото, айде да мислим кога ще се видим да ви шепна на уше  Hug

И на мен ми се иска да се видим, но предвид невиждания успех на последната ни среща, се семоотлъчвам като организатор, някой друг да се заеме.

# 708
Гуш, не се кори за последната среща - ти си родЕн организатор, в кръвта ти е, дето се казва! Просто тогава така се случи (нали ние бяхме болни, няма как да се предвиди  Close) Или Августа и други мами отдалеко да ни изненадат със спонтанна визита и който може - идва.  Rolling Eyes

# 709
  • София
Еее, Гушлева  Naughty  Та и ние колко човека останахме да пишем вече, ти да сме масови на срещите  Mr. Green Следващият път ще бъдем повече  Hug
Предлагам да е около Коледа Simple Smile Пак в някое ресторантче, уютничко и да чакаме гости от всички краища на Бг  Hug

Августа, радвам се, че звучиш толкова доволна и щастлива  Hug

Я, кажете сега, какви подаръци мъдрите за НГ, че да открадна малко идеи  Crazy Mr. Green
Засега на Любака сме му купили едни модерни боклуци Батъл Ган  Rolling Eyes Днес ще сядаме да пишем писмо на Дядо Коледа, пък да видим, дали няма да си поиска някой голям ТИР  Laughing

# 710
Здравейте момичета.
Августа, радвам се че си доволна от промяната  Hug
Дианка, за подаръците за момчета не мога да дам идеи, но ние на Веси взехме едно пластмасово куфарче с фризьорски принадлежности, една чанта прозрачна направена пак като тип куфарче ама за всякакви джвъчки да се слагат и пъзел на дисни, а тя си беше пожелала тези прословути кучета/котки с памперси и с това приключихме, днес даже ги опаковах и скрих, а единия подарък замина в моите родители да чака там.
И поне нея няма да я мисля за Коледа, че не се знае други подаръци ще успея ли да купя  Crazy
Лека вечер на всички   bouquet

# 711
И на мен ми се идва на среща, но пътуванията ми дойдоха в повечко напоследък Wink
Августе, айде да се подредите най-накрая и да се успокоят тия духове Hug

Станислава мрънка за куче Боби и бебе Аморе, обаче ще е само едно от двете. Не се отказа от тия бебета... Tired Постоянно ме пита дали съм "временна", защо не съм, и кога ще съм.

# 712
Постоянно ме пита дали съм "временна", защо не съм, и кога ще съм.
Катка, това с "временна" ми е много познато, Веси доста време и трябваше да се научи да казва "бременна" ,а "временно бременна" също си върви  Party
Лек ден

# 713
А Гуш ти си страхотна, а който не дойде изпусна...изкарахме чудесно Hug
Августа ,хубаво е ,че се чувствате добре.

# 714
Честит имен ден на всички, които празнуват днес, особено на сладката Миша на Феъри! Здраве и щастие да изпълва живота ви!  Heart Eyes

# 715
Честит празник на Михаела!
И на всички, които празнуват!

# 716
Честито на именничката, да е жива и здрава и радва мама и тати   bouquet  bouquet  bouquet

# 717
Честит празник на всички именници!
Много здраве и щастие им пожелавам
   bouquet

# 718
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи днес   Hug  bouquet Много да са здрави и щастливи!

И аз си имам именничка днес  Flutter Единствената мацка в къщата....моето хубаво куче Рени. Много си я обичам. Да ми е жива и здрава още дълги години.  Heart Eyes

Кате, временна?!?  Laughing Ах, тази Ава...да я изяде човек. И Любомир напира да имаме бебе  ooooh! Ноо...аз му казах, че нямам повече бебета в корема и край. Показах му дупката, от която излизат бебетата (какво си помислихте, гадове, а?!?  Mr. Green  нали съм секцио  Laughing ), че вече не може да излизат бебоци от там и че вътре в корема няма никой. И приключихме след две обяснения.   ooooh!

Ооооо...за срещата...мислете му Simple Smile Миналата година (миналата ли беше или по-миналата?!?) беше много хубаво, че се събрахме всички от цяла БГ  Heart Eyes Още си го спомням с усмивка  Heart Eyes

Днес се отдадох на домакинстване, чистене, миене, пране цял ден  Sick Сега трябва пък да се преобразя на жена, да се гримирам, облека и да излизаме по именни дни. Трудна задача за мен...отдааавна съм отвикнала да се гримирам и контя.   Crazy Пожелайте ми успех  Mr. Green

Лек и хубав ден   bouquet

# 719
Благодаря ви за пожеланията Hug

Именничката е с гнойна ангина обзаведена, та сега стои при баба си да не се зарази и Косето, но той вече е с хрема, та няма много надежда. Все пак се опитваме да го пресечем в зародиш гадното разболяване. Crossing Arms

И мен Миша ме навива да й родя сестричка, Лора Laughing И ме пита "Мамо, ще ми родиш ли сестричка Лора?" и аз й отговарям, че сега не мога, че след няколко години живот и здраве може да си има и сестричка и тя се съгласява и след два дни ми казва "Мамо, айде другата седмица да се опиташ да ми родиш сестричка Лора." Joy

Общи условия

Активация на акаунт