Отговори
# 105
ДОбро утро на всички...

# 106
maria.krumova и аз спя с допълнителна възглавница, която слагам или между краката или прегръщам, като се облягам на нея. Тъй като съм свикнала да спя по корем, сега ми е доста трудно.
Марги и според мен това са контракции. Втвърдява ли ти се коремът? Как го чувстваш? Гледай да лежиш постоянно, ставай само когато ходиш до тоалетната.

# 107
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Блазе ви за прохладното време в София,тук уж беше се разхладило малко навън,но сега пак напича,ужас. Whistling

# 108
Здравейте мами!
Смених си потребителското име от elena vasileva на lenka.Вече повече от 3 месеца съм с нова фамилия,а все си стоя със старата тук във форумите Mr. Green Ще помоля авторките на темата да ми сменят името на термина-24.11.Предварително благодаря  bowuu
И при нас е задушно и топло,но е по-добре от вчера.И при нас ще дойде дъждеца Laughing,дано е без гръмотевици!
Комикс,днес как сте?

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 13:22 от lenka

# 109
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
Аз се радвам, защото вече
влязох в 7 месец  Laughing

Честито и на другите мами!

# 110
  • Пловдив Белащица
За срещата в Пловдив утре да припомня. От 18 часа, Сентрал парк на Младежкия хълм.

За сега смятат да присъстват
1. Василена
2. Кселита
3. Калпазанка
4. Пешек
... Хайде момичета, не се страхувайте, много са приятни такива срещи. Виждаш хора, на които хем им знаеш и долните гащи, хем не ги познаваш  Wink

desitalee - можеш да избереш нещо трибуквено като ТЕА, ДЕЯ, НИЯ, ЕМА, ЛИЯ, АНИ ......и в този ред на мисли
...
Ако не се лъжа, тя беше споменала преди, че ще кръщават бебо Тео.

Маргаритка, щом не ти минава от но шпа, по-добре се консултирай с друг доктор. Такъв ни е късмета с тези летни отпуски.

# 111
Обещах си  Crossing Arms ама....айде от мен да мине само този път  Embarassed Mr. Green...ей досега бройх..мами,бебета,срамежливковци... #Crazy...зави ми се света...
та аз ги броя така:
Вече сме-175 бр. бъдещи мами (175бр+Комиксче) и 1 бъдещ татко
до сега са се показали-момичета-60бр.(60+Борислва)
                                     -момчета-48бр.
Срамежловковци-66бр.

Маргаритка няма какво да чакаш-ще размине или не Naughty Комикс ни предупреди при най-малкото опасение и притеснение-веднага на лекар.Сега бебето е най-важно!!! Колкото и да ни се смеят,чудят или ядосват лекарите че отиваме дори за най-малкото нещо,то си е наше право.Ако сме го учили няма да ходиме и да ги питаме,нали?Стискам палци всико да е наред и да е нещо от умора Peace

# 112
  • Пловдив
Момичета, във Варна трябва да ви е разлюляло земетресение днес към 11. Било е към 5 по Рихтер.

# 113
Ау Rolling Eyes ужасно, и силно и дългичко било,щом и в Стара Загора са го усетили Rolling Eyes

# 114
Ха а,добър ден и от мен!
На мен ми остават още 2дни отпуска Cry и пак на работа Sad Close
Маймунски,оносно "Зук и светлина",през ден има представления,особенно летния сезон.Петък и събота със сигурност..Но в момента върви реклама по бтв,за 3 опери на територията на комплекса,ама за датите да не те излъжа,май бяха 8,9,10 август newsm78
Маргаритка освен но шпа,магнезии пиеш ли?Но все пак направи консултация с лекар Peace

Ооох къде го видяхте прохладното време?При нас е все още жега ooooh!

# 115
Да,тук в Ахелой се усети в 10,50 ч точно.Разлюля ми се стола и стъклената вратичка на секцията също.

# 116
Здравейте и от мен!  bouquet
Хубаво е че е по-хладно днес, ама с тези грамотевици... Аз от няколко дни не мога да спя вечер, снощи към 3 най-накрая заспах и към 5 се събудих от грамотевиците! После поне успях да поспя още малко до следващите по-силни грамотевици! Бебо и той вечер е най-активен , май ще е нощна птица!  Mr. Green
Диана стискам палци! Peace
Комикс как е малката принцеса? Продължавам да се моля всичко да е наред с борбеното ти момиченце! Hug
Деси разсмя ме с имената в Корея!  Grinning
Маргаритка другите са ти го казали- недей да чакаш. Звънни на доки ,ако можеш. Аз моя и през отпуската си го притеснявах, нали това му е работата все пак и затова си плащаме. Ако не можеш намери някой друг да те погледни. Стискам палци всичко да е ок. Peace
За името- ние сме си избрали Даниел и вече си му говорим на име на бебо! Heart Eyes
Аз днес съм на преглед при доки, после отново съм зъбаря! Дано малко поспре пороя до следобяд!
Лек и усмихнат ден на всики! newsm51

# 117
Привет, момичета.  Peace

Ще ни удави тоя софийски дъжд, ей...  ooooh!

Комикс, скоро ще си гушнеш бебка. Вярвам!  Hug

# 118
  • Пловдив Белащица
Обещах си  Crossing Arms ама....айде от мен да мине само този път  Embarassed Mr. Green...ей досега бройх..мами,бебета,срамежливковци... #Crazy...зави ми се света...
та аз ги броя така:
Вече сме-175 бр. бъдещи мами (175бр+Комиксче) и 1 бъдещ татко
до сега са се показали-момичета-60бр.(60+Борислва)
                                     -момчета-48бр.
Срамежловковци-66бр.
...

Това Комикс не влиза в бройката или влиза. Значи общата бройка я докарваме еднаква, аз я бях докарала 174 мами + 1 татко (но после вписахте една нова мама), 4 с близнаци стават 179 бебета. Но ми излизат 63 момичета, 49 момчета (без да смятам новата мама), 67 непоказали се, излизат ми 179 бебета. Ако иска още някой да брои, щото наистина ти се взима акъла с това броене.

# 119
  • Варна
Комикс, как сте днес?

Момичета, във Варна трябва да ви е разлюляло земетресение днес към 11. Било е към 5 по Рихтер.
Бая ни разстресе. Бюрото се размърда даже. Ама добре че сме на партера, за 1 секунда изкочихме от офиса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт