Отговори
# 135
Здравейте !
Аз ей сега се връщам от доки. Бебо е добре, развива се нормално, бъбречните легенчета са в норма. Малчо вече тежи 928 гр. Не очаквах да е толкова голям. Ако продължава така до края ще ги докара 4 кг. Mr. Green Но да ми е жив и здрав.  Heart Eyes
sunflower-mv останах потресена като прочетох къде работиш. И точно на такова място да срещнеш такова отношение. Нямам думи... Не трябва да оставяш нещата така. Твоята шефка е направо за  #2gunfire
Честито на влизащите в седми месец! smile3525
ТИННА добре дошла! Лека бременност и здраво бебче на финала! Hug

# 136
Привет, мами!

Аз пак съм в болнични и на работа.... Не мога да разбера защо и съм толкова луда.....  newsm78

Дано всичко при вас да е наред!

sunflower  - тези ги ескалирай на по-висока дистанция!!!!!

# 137
Здравейте, мами
Питах ви преди време, но никой не отговори  Simple Smile как се грижите за лицето си, страшно пъпчясах по лицето и гърба  #Crazy

# 138
Кики - и аз прилъгах мъжо на морето за Джиджи- Биджи, даже цели два пъти  Embarassed - после имах нещо като контракция, но по-особено, защото не ми беше стегнат целия корем, а само като топка по-навътре / най-вероятно бебка. Май на мъжете ни им е много странно как се променяме и се ритесняват да не наравят нещо нередно на плода - иди ги разубеждавай. Аз моя го сплаших, че ако сега не се престраши в тези по-леки месеци за нас, после кой знае кога ще го огрее..............определено подейства  Mr. Green

Хайде стига философии от мен.......да се връщам на тръстиката

# 139
Здравейте, мами
Питах ви преди време, но никой не отговори  Simple Smile как се грижите за лицето си, страшно пъпчясах по лицето и гърба  #Crazy

Пилинг два пъти седмично, маска с хума също 2 пъти седмично и всекидневно почистване с хубав гел за измиване! Това е, а и дневен крем за матиране  Peace

# 140
  • София
Мами от Варна и околностите пишете как сте след поредното заметресение. Дано всички сте добре.
Мария така ме разсмя Laughing и аз така процедирам с моята половинка. От както разбрах че съм бременна в 4 и малко от 5 месец, само за секс мислех Shocked  после пълен застой и сега пак нещо ме гъделичка от вътре Mr. Green. Милех, че тумбака ще ми пречи ама не..  Laughing

Бамби -24: Не съм отговорила защото не съм си сменяла кремовете, а и засега няма промяна в кожата по лицето ми. По гърба и аз получих ситни пъпчици но те завяхнаха на морето.

ТИННА: Добре дошла. Пожелавам ти да споделяш с нас само хубави моменти и на финал здраво бебче и здрава мама.

П.П Електра радвам се за бебчо, дано все така да е до края и да те радва.

# 141
  • в ябълковата градина
Бамби, и аз пъпчасах.
Това са хормони.
Ще минат пъпките.
Аз пия желязо, може и от това да е.

Ползвам на Neutrogena маска
2 в 1.
Хубава е.

# 142
maria - И аз така се опитвам да правя , а моичкия се държи все едно съм цветенце в саксия ...почти не си позволява волности от този сорт  Wink Мисля, че независимо какво говоря се притеснява да не навреди на бебо по някъкъв начин  Mr. Green
Доки нещо не ми вдига телефона и не мога да се свържа с нея... трябва да направя консултация тези дни и да ми даде направления за изследвания, защото не съм правила такова ... Утре пак ще звъня да си уредя срещичката  Wink Wink Да видим дали ще се получи  Mr. Green Mr. Green

sunflower-mv - това е просто невероятно , точно те трябва да ти влязат в положението, а не да се измъкват оправяй се както можеш ... направо са за  #2gunfire Честно казано вече не успявам да ги разбера хората ...Всички плачат , за това да сме по добри , а като опре "ножа до кокъла" правим точно обратното ... "нали не е в нашата къща защо да се притесняваме ..." ето за това мразя преди всичко лицемерните изказвания и винаги съм си казвала наум... "Нека да поживеем и ще видим що за човек си..."  bouquet

# 143
Мили момичета, извинете, че така нахълтвам в темата ви!!!
Пожелавам ви прекрасни дни до раждането на малките ви съкровшища, безпроблемно и леко раждане и най-прекрасните и здрави бебчета!!! Hug  bouquet

Мама Комикс и малката Борислава имат силно стиснати палци и от мен, да расте и наддваба бързо малката кукла и скоро да е с мама и тати!!! Praynig

Поздрави: мама Октомврийка'07  bouquet

# 144
Аннтония , не си единствената в това положение. Аз съм от повече от месец болничен и никой не благоволи да ми намери заместник. Миналата седмица получих бъбречни кризи и от днес вече обучавам една колежка. Надявам се от петък вече да си почивам, че просто не издържам по цял ден, наистина е много натоварващо. Ама така е, наивна душичка - дай да й изцедим соковете. Накрая ще ми падне пердето.
П.П. Пък и нахални: ако дойде проверка измисли някакво оправдание, че си тук - представяте ли си. Спирам, че се афектирах.

# 145
Lenora с Тони не сте сами ... и при мен почти така стоят нещата ... докато миналия ден не ми стана зле не ми намериха заместник ... сега има една мацка която преди много години се е занимавала с част от работата ми в друга фирма ще се заеме и сега уж... защото шефката излезе в отпуск и тя почна да не идва да и показвам нещата, а си тръгва преди всички от работа ... #2gunfire На мен като че ли нещо ми дотежа да работя толкова часове в офиса иска ми се да ги съкратя малко и повече време да си почивам ... Не мислех че ще стане така   newsm78 , но си е самата истина ... доста ми тежи стоенето пред компа по 8 часа на ден ...

Bulechka™ - Благодарим за пожеланието дано нашето първо Слънчице бързо се оправи и зарадва мама Комикс с усмивки...

Добре дошли на новите Мами във форума от мен Лека бременност и раждане и едно сладуранче на финала да си гушкате  Hug Peace

Десита много е хубаво че си се замислила да свържеш двата свята - корейския и българския с именце на детенцето ти ... Дано да избереш най-хубавото в което не се и съмнявам   bouquet

macipis - супер комбинация две в едно  Wink Ангел и Михаил ей на това му викам удар с един масраф два празника и два подаръка естествено ... За тези които не знаят тази дума ще поясня - "Една трапеза - един разход- масраф"   chef Wink

# 146
Добре дошли на новите мами  smile3525
На мен и днес не ми провървя с купуването на бременни дрешки  smile3516 Такива парцали видях, че не е за разправяне  Crazy Усещам как ще поръчам нещо в нета и каквото - такова, че няма какво да нося иначе.
А в последно време не мога да се отърва от контракции  Weary Тука изобщо не обръщат внимание и днес следобед се заех да правя Интернет проучване. В следващите дни ще се опитам да си набавям магнезий с храната, пък да видим дали ще се получи  newsm12
Леле, мамчета, като ви слушам какви проблеми си имате по работните места, ви се чудя как издържате  ooooh! Дано ви минат премеждията  newsm10

# 147
Здравейте на новите мами  bouquet,аз от няколко дни обикалям за електроуреди.Какви марки ще ми предложите за хладилник,пералня и готварска печка?

# 148
  • Пловдив Белащица
zlitova, ти не живееше ли в Англия или се бъркам?

vili_1902, всеки различно ще ти каже. Поразрови се из теминте в "На пазар" там има много споделяни мнения. Моите и трите са различни - печката е Електролукс газ+ток невградена, едно от предимствата й е, че в чекмеджето отдолу има една пластмасова табличка, в която се събират разни боклуци и течности от вратичката на фурната. Хладилник Индезит, съобразявахме най-вече с фризерната част, пералня Аристон, взехме я че е комбинирана със сушилня. Като пералнята и фурната са от 4 години, хладилникът от 1. И от трите съм доволна.

# 149
wassilena,Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт