Отговори
# 150
Здравейте сладурки!
Благодаря ви за новата тема, аз много навреме ви благодаря, е поне не е на 20-та страничка. Но тези дни и не съм влизала Simple Smile.
Steletu, много красиво стихче, както вече написаха, явно ти се отдава да пишеш, предложенията на maymunski и Neya са много хубави.
На Комикс искам да и честитя детенцето, много здраве и само хубави емоции оттук нататък.
vili_1902, нашите са хладиник и фурна са Gorenje, плотът е Zanussi, а пералнята ни е Whirlpool с горно зареждане и ако те интересува нещо повече питай. Разгледай и форума, както и wassilena e писала, има доста информация за всякакви електроуреди и фирми.
Лека вечер и приятни сънища.

# 151
Добро утро, дами!   bouquet Хайде пак кафенцето от мен тази сутрин  Hug

Радвам се, че вчера успях да ви разсмея с моите главоблъсканици и с облекчение ви информирам, че име вече сме избрали на нашия бебо - Тео, с фамилията става Тео Лий. Браво, Васи, страшна памет имаш!

Miraluba, не само на твоя мъж му е интересно нашето местонахождение  Flutter И на мен, честно казано ми е интересно на къде ще ни отвее вятърът след някой и друг месец  Rolling Eyes

Янечек, тукашният слинг е доста тромав - като одеало с колан и корейките напоследък все повече се ориентират към съвременните слингове с халки или без...

zlitova, за вашата мадама ми идват на ум няколко бъгларо-руско-английско-интернационални варианта... Мила, Мира, Люси, Александра, Ина, Мария, Елена, Лена... Бе много!!! Само ми дай първа буква и ще те затрупам с варианти  Mr. Green

bambi, аз в началото на бременността много се бях опъпчивила и единственото, което ми помагаше беше хумата  Peace

Тинна, добре дошла в отбора на Ноемврийки 2009!

Елена Василева, честит ти нов ник! Сега остава и да свикнем с него...  Crazy

sunflower, не мога да повярвам посто, че точно в сферата, в която трябва да се стимулира раждаемостта и да се проявява повече разбиране и толерантност към бременните жени, така гадно са те прецакали... Нямам думи! Надявам се наистина да има начин да им натриеш носа...  Close

Кики, много ти завидях за джджито-биджито...  Blush

Маргарита, ходи ли на лекар за контракциите? Ако не си - марш, веднага...  Naughty

radost, оправи ли се малката? Дано днес да е по-добре!  Flutter

За спането с възглавница между краката... От два месеца вече го прилагам и само така се предпазвам от спане по корем... Моя мъж, нали и той бременее с мен, и той спи с възглавница между краката  Mr. Green Неговото оправдание е, че така му било по-прохладно в горещите летни нощи... Но усещам, че и неговата пупа му пречи  hahaha

Комикс, как е малката душичка днес? Започна ли да наддава? Продължавам да я мисля и да се моля за нея от цялото си сърце!  Praynig

# 152
Добро утро,мамчета!
Я имало ранобудни днес WinkТази нощ така хубаво се наспах smile3507
Мия,стана ли вече? Wink

desitalee мерси за каженцето,определено имам нужда Wink

Маймунски,току що гледах рекламата на "Сцена на вековете" във В Търново.
Представленията са от 8-16 август.Показаха тези тел 062 622148 и 0887 659 829.Надявам се да съм ти била полезна  Peace

Лек и прохладен ден!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 07:55 от Катерина26

# 153
ДУБРО ЮТРОУУУ
Кифету от Деситу,за което благодаря...пу за мен средната чашка Mr. Green А от мен плодчета с усмивка

И една песничка-чудесничка : ПЕСНИЧКА-ЦЪЪЪЪК

Деситка много си раннобудна  Добре дошла в нашата скромна-раннобудна групичка Hug Еииии разрастваме сеееее Mr. Green
Кате-пате тук съм...ама докато изпратя половинката на работа..и докато си намърдам дупиту пред компиту..и така

Деситка ти май ще поставиш началото на втори сезон на конкурсчето"Мара Подробната"  Joy
Даааам ама аз съм замислила още някое конкурсче....ама ша видиме...  Mr. Green

Тинна добре дошла в нашето отборче пупи-ноемврийки   bouquet Леко и безпроблемнно пупене(бременеене)  Wink

Слънчогледчееее Hug Аз неискам да коментирам само прегръдка от мен  Hug

Къде се губят-Ивето,Нана,Елист,Ферди мравката,Изабела...има и други ама не се сещам.. newsm78

И за финал едно филмче което ще ви хареса..и някак си има връзка с нашето буболече Борислава-за която мислим и се молим непрекъснато Praynig Дано днес е много по добре от вчера и да наддава килограмчета на малкото си дупе Heart Eyes Hug Не давам гаранция че няма да ви натъжи и разчувства(както мен),но го гледайте хубаво е  Wink
ФИЛМЧЕ-ЦЪЪЪЪЪК

P.S. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪБИРАМ ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА ЗА ВЕСТИТЕЛКИ!!!! Хайде има само 4 мами,нека станат повече Hug

P.S.S. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЕ УСМИХВАТЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 08:06 от mia_aurora

# 154
Добро утро и от ме!

Благодаря на Деси и Мия за кафето и песничката  :)

Мия интересно филмче, аз харесах още едно там, но не ми се иска да го слагам защото мога да ви раз чувствам ...казва се :" Ако ви загуби дори и за минута.." Милото сладко момченце  Peace

Комикс  Praynig , чакаме новини за малкото сладурче  Heart Eyes

Маймунски - преди  доста години гледах "Калоян" точно във Велико Търново на  "Сцена на вековете" бе ще уникално събитие ... Предлагам ти и ти да го видиш, заслужава си  Peace

# 155
Добро утро, момичета!
Как са бебешоците?
Радвам се , че малката Борислава закрепва. Стискам палци да е все така!
Реших да драсна някой ред, за да не ме забравяте.
Другата седмица вече съм плътно на линия.
Сега не съм добър събеседник...  Cry
Като се свестя, ще ви пиша, за да не ви товаря излишно с моите тревоги.

Целувки на всички  Hug

# 156
Хееееййй Стейсито даааа... Wink Ти ми липсваше също,тъкмо снощи с половинката си говорехме за теб...ам хей на таз сутрин забравих да спомена че и ти ми липсваш...Еми аз си написах че не се сещам и няма да успея да изброя всички..
Мила бъди силна Hug И защо да не влизаш тук,ние ще се опитваме да те усмихваме,да те разсейваме до колкото можем  Heart Eyes
Бъди силна заради бебче  Hug  bouquet

# 157
Добро утро мами!
Снощи да Ви разправям какво стана. С мъжо чистихме офиса и размествахме, по-точно той де. И аз вече на тръгване ставам и той беше минал пода с вода и препарат и аз така се подхлъзнах и паднах по гъз. Бая се натъртих и уплаших. Падането беше за секунди и сигулно затова. На бебка дано нищо и няма милата. Само за нея се притеснявам. Но не беше много силен удар, така че с това се успокоявам.
Мия и Деси благодаря за кафенцето и песничката! Hug
Моля се за Борислава Praynig!

Лек и усмихнат ден!

# 158
Добро утро Sunglasses

Така ми се спи, че не е истина просто ooooh! Мразя да хода на работа в дъжовно време Rolling Eyes
Миа, добре,че си ти,че са ти разведряващи постовете Grinning И другите мацки дето пускате разни свежарски картинки и подобни. Wink

Надежда, според мен няма страшно за бебето,то все пак е защитено,плува във вода ,спокойно Peace

# 159
Добро утро и от мен!
Ще цитирам част от вчерешния си пост.Нека,който знае паролата на общата регистрация ми смени само името Wink
Здравейте мами!
Смених си потребителското име от elena vasileva на lenka.Вече повече от 3 месеца съм с нова фамилия,а все си стоя със старата тук във форумите Mr. Green Ще помоля авторките на темата да ми сменят името на термина-24.11.Предварително благодаря  bowuu
desitalee,мерси за честитката за ника  WinkБлагодаря и за кафенцата.Аз в момента пия най-вътрешното-третата чашка Mr. Green
Миа,както винаги внасяш добро настроение Hug
steysi86,бъди силна,миличка!Всичко ще е наред!Поплачи си,сигурно ще ти олекне,но не прекалявай,че да не навредиш на бебчето си Hug
vili_1902,нашата пералня е Индезит.Печката също е Индезит,но е комбинирана-ток и газ.Хладилника е Либхер.И от трите сме много доволни с мъжа ми!
Nadejdata_08,лош инцидент,но всичко ще е наред!
комикс,миличка как сте с днешна дата?Малката сладурка расте ли?
Хайде лек ден на всички пупи Mr. GreenПри нас днес дойде ветрец и прохлада,то вече не се издържаше в тия жеги sweating

# 160
Момичетааа Hug Радвам се че ви усмихвам Hug
Ленка...аз ще ти сменя мика...макар че си обещах да не пипам...ама вчера никой нищо не направи... newsm78 smile3534 и ще запиша и новата мама....ми така де немога така...сърбят ме ръцете..като има нещо несвършено..Яничка ще я пляскам(бъзикам се не ми се връзвай) smile3533

# 161
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря за кафенцето и закуската  newsm47
Стейси, всичко ще бъде наред  Heart Eyes
 Nadejdata_08, много неприятно, но не се тревожи, бебчето е добре  smile3503 Майка ми в 8ми месец е паднала по корем и е нямало последствия  Peace
Десита, тъкмо снощи се доразбрахме с мъжлето за името на бебока  smile3521 Аз много исках да е Андреа или Адриана, обаче милото много го дразни как англичаните изговарят 'др'  Rolling Eyes и затова решихме да е Анна. А Александър сме си го заплюли, ако все пак момата се окаже мъж на края  Mr. Green
Васи, да, в UK  живея. Много са подредени тия англичани, ама пък много по естественото залитат  smile3506 Казала съм на мъжо задължително да присъства на раждането, че да има кой да хване бебето  newsm62 Това в кръга на шегата, разбира се  Wink
Хайде, само хубвао настроение днес   love001

Стискам палци и чакам новини за мъничката Борислава  Praynig

# 162
  • Пловдив
Здравейте и от мен.

Комикс мила как сте? Хайде зарадвай ни с добри новини мила.

Стейси - мила кураж.  Hug

Наде - много лош инцидент. Важното е, че сега си добре.

Мерси за кафето.  Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 11:52 от xelita

# 163
Ленка готов-картоф( hahahaкакто се казваше в едно детско филмче с картофи).Само че съм ти оставила страия ник в скоби че да се знае...ако нямаш против ако не..ще се махне..
Записах и новата мама,бройки на деца и мами и други не съм сменяла..аз казах какво съм бройла..ама който иска да променя...
Айде фръц-пръц...вече не пипам теми  smile3534

# 164
Здравейте на всички ..Днес е хладничко и ще живее..Хей момичета какво може да ми кажете за Окръжна Болница гр.Пловдив някоя мама смята ли да ражда там....?

Общи условия

Активация на акаунт