Отговори
# 75
 newsm62
Васи, тва съм го гледала  Joy
Десита  Hug А така, ще преборим самотата с шопинг терапия  smile3521

# 76
Добър вечер!
комикс,радвам се,че ни информираш за състоянието на бебка HugВсичко ще е наред PeaceТя ще успее да се пребори!
radost24и desitalee,благодаря за отговорите.Моята плацента от началото си е ниско разположена.И уж все се пазя.Ама сега и бебето като натежава все повече ще трябва още повече пазене.Дано се вдигне и моята Praynig

# 77
И ако утре ви се види ужасен градския транспорт, погледнете това клипче http://www.wimp.com/realbad/
Shocked Shocked Shocked тия хора са лудиииии. Не се ли задушават така натъпкани? Ужас!

# 78
Добро утро, мамчета! При мен е вече утро и то какво хубаво... свежо и слънчево  Flutter Тази сутрин кафенцето и закуската са от мен  Hug

Ха... само бях чувала за професията "Човеко-компресор", която съществува у Японско, но все не можех да си представя какво представлява... Василена, мерси, че ме ограмоти!  Mr. Green Иначе в Корея сме доста по-цивилизовани... и ако няма място, просто изчакваме следващия влак  bowuu

sunflower-mv, вземи наистина се консултирай с юрист... Голям кеф ще е да им натриеш носа на твоите шефове! Няма начин да няма някаква вратичка в закона...  Peace

Елена, няма начин и твоята плацента да не се е вдигнала поне малко... Питай докито на следващата консултация да измери разстоянието й до церквилния канал. Моята е само на сантиметър и половина вече  Rolling Eyes, което хич не ми звучи обнадеждаващо, но моята гинеколожка откакто направи измерването и спря да споменава секцио...  Crazy

Комикс, как е днес нашето първо ноемврийче? Продължавам да се моля на Господ и Света Богородица да закрият малкото слънчице и да даде сили на теб и Борислава да преминете поредното изпитание... Кураж!  Praynig Hug

Прохладен и ползотворен ден на всички!  Hug

# 79
  • София, Борово
Добро утро, дами!  bouquet
desitalee, благодарности за кафенцето и закуската. Закуската ще пропусна за сега, но кафенцето с кеф ще си го пийна  bouquet
elena vasileva, моята е точно върху цервикса и също до сега не се е вдигнала изобщо. Доки казва, че шансовете вече са почти нулеви за вдигане.
Аз днес съм на ФМ във "Фемина" -стискайте палци.
sunflower-mv, могат да ти съкратят длъжността. Бременните не са достатъчно защитени, но винаги ще има и вратички в законите.
Заповед се връчва и по пощата с обратна разписка. Била съм свидетел на такова нещо.
Желая весел ден на всички, изпълнен с много усмивки!
Комикс, моля се за Борислава Praynig
Flowers Bouquet

# 80
А добро утро и от мен Simple Smile

# 81
Добро утро,прохладно утро и от мен!!!
ето и една сладка песничка за всички сънливки и раннобудни fiuuuuuu - http://vbox7.com/play:612585d3&al=1&vid=3174672

Комиксче и днес сме в молитвите си с теб и малкото буболече  Praynig Hug

Десита благодаря за закуската и кифету на моретуbouquet Ех че хубаво си ни приготвила Mr. Green

Васи днес обичаш ли си ме поне маааалко пооовече?   Hug хехехехехе ееее това клипче го бях забравила...уффф добре че тук не сме така Joy

Дианка всичко ще е наред,стискам силноооо палци fingerscrossed

Прохладно-усмихнат ден ви пожелавам!!!Много спокоен и само хубави неща да ви се случват!!!
И не забравяйте да се УСМИХВАТЕ!!!

# 82
# 83
Хей момичета, вчера видях реклама за шоуто звук и светлина на царевец до 16-ти, обаче влязох на страницата им и там нищо не пише Sad Тамън се бях наканила за другата събота и неделя. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 84
Добро утро момичета, Hug

Днес е чудесна прохладна утрин, просто разкош Grinning
Цял ден мисля да се излежаваме с малкия вкъщи.

Desitalee,  а защо искате името на детето да е корейско?

Кики, как си, не се притеснявай Hug.Просто бебка върви по-фина. Heart Eyes

# 85
Добро утро и от мен  Simple Smile
Мария,
ето това намерих за кройките на слинговете. Мисля, че има доста неща и спокойно ще можеш да си ушиеш. Освен тези с халки, има и без - просто едно продълговато парче плат, което се усуква и връзва.
Аз лично не бих рискувала да си купувам слинг, защото може бебето да не иска да седи вътре, има едни непоседливи, дето не можеш да ги навреш в такова нещо, пък аз ще лудна ако само трябва дс го разнасям до себе си.

# 86
НЕБЕТО СЕ ПРОДЪНИ ПРОСТОооооооооооо

Снощи не съм спала повече от час с тази буря, а и бебка не спеше и беснееше в корема ми.....сега съм като пребита. Но май това ще е тренинг за после като ни будят ревящите сладури.

Поне е хладно де - някакъв вид успокоение.

янечек - мерси за инфото - тези с халките са по-маневрени от другите - там голямо връзване ще пада. Аз затова ще си шия, за да не ме е яд после, че съм дала излишни пари. Иначе, доколкото четох, децата дори повече спят в това приспособление, защото са близо до нашето тяло и това ги успокоява. А освен това може да се кърми навън абсолютно незабележимо и ръцете са ти свободни. Ще се пробвам

Хайде лек ден на всички  Hug

# 87
Щом умееш да шиеш, просто няма смисъл да купуваш, не изглежда особено сложно да се скрои.

# 88
Браво на Янечек изпревари ме smile3501 И аз щях да дам този форум от бг-мама  newsm10Ама тъкмо влизам и хоп тя ме е изпреварила smile3503 Ами Мария сега само трябва да си купиме плат и да се заемаме...пък ако излезе,може да спретмен както писа едно масово прозиводство Mr. Green И да подбием цените на пазара Mr. Green

Офффф и аз много не спах от гърмежи и светкавици.И по едно време бебче така започна да рита ooooh! Wink Аз му казах да не се плаши и то се кротна.. tooth даааа ама след акто тати си сложи ръката на пупата  Wink

Ето ви една раздвижващо-танцувална песен...ей досега се кълчотих(до колкото може с тази пупа) на нея newsm68 Joy

ЦЪК ПЕСНИЧКА

# 89
Desitalee,  а защо искате името на детето да е корейско?

О, изобщо не държа името да е корейско... Просто искам да се помни и произнася еднакво лесно и на български и на корейски... Проблемът на "Димона" е, че е трисрично... Корейските лични имена са по една или две срички и по всички онлайн формуляри и бланки има място само за две срички плюс още една за фамилията... По този повод мен много често ме водят, че се казвам Си-сла  Shocked, щото си мислят, че "Де" ми е фамилията (тук първо се изписват фамилиите) и после "Си-сла" ми е личното име...  ooooh! И всеки път трябва да се обяснявам и да преправям документи и... не искам да вкарвам в подобни филми и бебчо като порасне...

Освен това в корейския няма звуци за "в", "л", "ф" а и някои струпвания на съгласни не могат да ги произнасят и се налага да ги разбиват на по няколко срички с "ъ" между съгласните... И така Десислава става Де-си-съл-ла-ба...

И така-нататък, и така нататък... сложна работа...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт