Отговори
# 210
Днес попаднах на информация във 24 часа за Болница Шейново и за 24 бебенца, които са се родили ... Между тях е и едно момиченце 800 гр. което в момента е в кувьоз и наддавало и се оправяло добре  Simple Smile  newsm78 Това да не е нашата Борислава?!? Някой знае ли къде е родила Комикс  Simple Smile
Да, за нея става въпрос.
Яничка край изкара си боя ...е може ли цял ден да ми лежиш вместо да свършиш някоя работа...да пометеш,да изпереш,да сготвиш...ама си мързелана... Hug Joy Mr. Green
Ааааа милото пусна прахосмукача онзи ден, за прането - тя пералнята си пере, а готвенето - то си е за свекито  Mr. Green (за сега, надявам се не за дълго, живеем при свекитата). Мои задължения в момента са само праха, разтребването и виренето на краката  Mr. Green Сега ми е паднало да се поглезя.

zlitova и аз предполагам, че проблема с краката е от бременността и тежеста, по принцип съм много слаба (като забременях бях 43 кг при височина 168 см) и тези килограми ми идват в повече. До момента съм качила 13 кг, от които почти всичките са на корема. Утре съм на ЖК и ще питам Доки.

# 211
Добър вечер, момичета!

Покрай бурите 2 дни бях без нет, но ето ме тук съм и бързам да се отчета. Днес пак бях при доки за удължаване на болничния. Гледахме пак човечко. Всичко е ок!
Кики - Утре ще те намеря да си поговорим за случилото ти се с Гиздов - направо не мога да повярвам Shocked

Комикс - Дано всичко е наред при вас!

Нови мами - Добре дошли! Лека и безпроблемна докрая!

Хайде сега целувки и лека нощ!

Яничка - Ако е така, то нашето момиче се оправя! Ох, дано!

# 212
Добро утро,маминки!
Надявам се ,че всички сте добре  Wink
Кики сменяй доктора.Вземаш си картона от него,а сдед това направление №11 от личния лекар и се  записваш при друг Peace

Слагам кафенцето и чакаме Мия да ни зареди със сутрешната си усмивка.

# 213

Добро утро сладурки!!!!

Аз още съм малко...сънена...обаче ми замириса на кафе и станах. Ееее Кате-пате благодаря за кафенцетууу Wink Катеееее с каква сутрешна усмивка да ви заредя като нямам ток в акумулатора Joy първо аз да се заредя Grinning
Как спахте днес? Хайде излюпвайте се за еднин хубав ден Hug Дано е такъв и за наше бебече Борислава и мама Комикс  Praynig

Да се надявам че днес поне една мама ще дойде на лекцийте Wink Елекрта поне обеща че ако не се успи,добре че и нямам номера да я събудя без да искам Mr. Green Майтапче нямаше Joy

Яничка кога ще пуснеш актуална снимка на пупата да ти се порадваме Hug

Мим'с къде се губиш момиче?Появиш се драснеш едно редче и те няма...как си?

Кло нещо спря да ни пускаш песнички...айде една от мен newsm68
ПЕСНИЧКААААА-пускайте и се разкършете малко Mr. Green

Радостче забравих вчера да ти благодаря за милите думи-за мен и моя блог Hug Радвам се че ти харесва,надявам се винаги да успявам да го заредя с усмивки  Wink

Хайде засега толкоз свършва ми мастилото Joy
Усмихнат ден изпълнен с много положителни емоций!!!!

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:44 от mia_aurora

# 214
Добро утро, Simple Smile

Мия, на мен ми се ще да дойдем на лекцията, така че моля те, запази ми едно място. PraynigМалкият е със сополки и нещо се тръшка от сутринта, та затова сме под въпрос. Crazy

# 215
Добрютрооооооо.........Днес съм ужасно недоспала - имахме гости снощи и докато си легна стана един часа.
Поради това мероприятие следобяд излязох от работа, ходих на пазар, прибрах се и готвих, чистих /още от преди морето не бях го правила/, върнах се на работа за два часа.........и после ми идваше да се гръмна, защото докато прибирах масата след гостите жестоко ми се схвана гърба и корема - като в менгеме бяха, беба не риташе както обикновено вечер.......и се нашашках. Крайно време ми е май да спра да се правя, че мога да се оправям с всичко на този етап.  Сутринта в 4,00ч. като се събудих от дъжда беба ме поуспокои с няколко ритника - Слава богу - дано е добре.

извинете, че ви се оплаках, ама на кой друг.........станахме си доста близки с вас  Hug

За съжаление няма да мога да дойда на лекцията..много ми се искаше, но съм на работа, от другия месец няма да пропускам.

Мацки - от 27-ма седмица трябва да започнем да си мажем крем за зърна - подготвително - препоръчаха ми на Авент

Миа - благодаря за любимия ми ЗЕЛЕН РОШЛЬО - и двата пъти като го пускаш уцелваш момента - точно така се чувствам в момента

# 216
Марийчееее  Hug И аз много го обичам зеления рошльо Mr. Green Ми как да не споделиш тук..а къде иначе ние сме си като мафиотска фамилия Joy многобройна и опасна  Mr. Green Joy
А за мазането на гърдите,не го ли обсъждахме преди известно време newsm78 Някои мами казаха че не е необходимо...ама не понмя точно..хайде пак раждалите да се изкажат по туй въпросче Wink

# 217
МИА -  ЗЪРНАТА - със спец. крем за зърна - като информация го имам от една лекция на сп.9-месеца за кърменето - след 37-ма седмица трябва и да ги разтриваме с влажна хавлиена кърпа - да загрубяват

# 218
Момичета, добро утро   bouquet

Кло, мерси, че сподели за статията, само дето Бо се роди 850 гр. и не е в Шейново, а в Неонатологията на Клиниката по педиатря към МА. Там, момичета, работят ангели-пазители...имам чувството, че Господ ги е пратил....Това за наддаването, малко наизуст са си го написали, но определено вчера беше стабилна, днес..не знам, чакам 12:30 часа.

Относно гърдите, зърната, кърменето...от неонатологията ме насърчиха да поддържам лактация, съответно започнах с цедене с помпа. Борба е, но поне имам чувството, че правя нещо за бебка. Отчитам обаче, че е хубаво зърната да имат някаква подготовка, особено тези от вас, които ще раждат и кърмят за първи път, трябва да са много внимателни. Кремчето на Авент действа много успокояващо и мажа след всяко цедене.
Внимавайте с обтриването с по-груба кърпа или тривка...ако сте решили да го правите, гледайте да е колкото се може по-близо до термин, тези с по-чувствителни матки и вече имащи контракции да не се видят в приключение...

Иначе, ако имате нужда от информация около нормалното раждане и цеденето, аз като най-прясно родила съм насреща....по неволя станах спец  Sick

# 219
    Добро утрооооо момичета!!!! Много ми липсвахте!
    Аз малко се позагубих,но си сменяхме жилището и беше един стреееееес,а и нямахме още нет няколко дни. #Cussing out
     Но сега си пия кафето на новата ни маса и се наслаждавам на нови гледки Grinning!
     Е кашоните и чувалите все още си ме чакат да ги разопаковам,но ще трябва да се справям,защото в момента детската е затрупана Mr. Green

Комикс,  стискам силно палци всичко да е наред при вас и да се справите с трудностите!!!! Прегръщам те много силно Hug и ще се моля за малката принцеса. PraynigБъди силна и за двете!

Мия благодаря че мислиш за мен.  Ние с малките беби сме засега добре !!!
   Ама много сте писалиииииии.......Голямо четене падна Grinning

Целувки и хубав ден на всички!!!

# 220
  • София
комикс, прегръдки и КЪСМЕТ!

# 221
Добро утро и от мен!
Аз наистина малко се успах, но все пак се надявам да успея да стигна на лекцията! Wink
Хубав и приятен ден ви желая!  newsm51

# 222
Добро утро и от мен!
Толкова е хубаво като е хладно. Само да не вали толкова. Иначе бива!

Комикс , изпращам моите Praynig за малката Борислава!

Кате благодаря за кафенцето!

Елист браво за жилището. Сега можеш да си починеш малко!

На всички мами много прегръдки! Аз другата седмица ще пиша по-рядко, че ще ходим на гости на родителите на мъжо. Ще ми липсвате! Heart Eyes

# 223
Добро утро,момичета!!!!

Аз пак ще влизам в болница.... Имам много висок билирубин (40) и докторът направо ме направи на пух и прах, че ходя на работа в моето състояние и не мисля за бебето и тнт и тнт..... и в понеделник ме приемат  Tired

Praynig   bouquet за малката Борислава!!!

Успешен ден!!

# 224
Добро утро! Sunglasses
 Е,ето ме де Laughing, на това дъждовно време ми е толкова тъпо,че няма накъде.
Ама днес е петък и ми е кеф, че ще си почина два дена Whistling Другата седмица последна на "трастиката" и отпускаааааа newsm44

Миа, жива и здрава да си, че разведряваш Sunglasses Laughing Sunglasses Ха-ха, зеленото човече е много яко Mr. Green

Комикс, радвам се,че се появи и ,че Бориславка се справя  Hug Hug Hug   Praynig

аннтония, слушай доктора, дано бързо се оправиш Hug

А това за зърната незнам какво да ви кажа, за първескините може би става, ако искате се мажете, може и с кърпа, ама не е много приятно да ви кажа.Аз не мисля да се мажа с нищо, но иначе при разраняване съм се мазала с Гермастан и бързо минаваше от него. Но пък помня,че на едното зърно дето беше разранено слагах силиконово , бебето явно много не му харесваше със силикона и за това цоцкаше повече от другата гърда и съответно тя повече се пълнеше с мляко.

Общи условия

Активация на акаунт