Август, слънце и море, а МАРТенчето все расте, расте... (7)

• 10 070
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
А АЗ ИМАХ МИНАЛАТА СЕДМИЦА СИМПТОМИ А ОТ ДНЕСКА НИЩО И ЧЕСНО КАЗАНО МЕ Е СТРАХ ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ Е РАНО ДА ОТМИНАТ СИМПТОМИТЕ   Thinking ДАНО ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ЛОШО С БЕБЧО  baby_neutral  Confused

Мила-лила, не се тревожи. На мен не ми се гади от доста време вече. Само ми пада кръвното и ме болят гърдите. С първата си бременност, нямах никакви неразположения, абсолютно никакви и все пак имам жива и здрава дъщеричка. Неразположенията не са критерии според мен

Честита ти лентичка

# 76
marinex
значи не ти остава нищо друго освен да се радваш на този прекрасен период от живота на всяка жена  Hug Много се радвам,че се чувстваш добре.

цветослава
сигурно си права, аз наистина не съм запозната все още с БХС-то

мила-лила
нали знаеш,че е индивидуално, всеки организъм свиква за различно време с бременността.
Не се тревожи.

# 77
ох моми4ета аз направо не издаржам наистина.много ми се гади на моменти ми минава но после пак и немога място да си намеря  Weary

# 78
Я да ви попитам колко вода пиете? Знам , че колкото си по бременна толкова повече вода трябва да се пие , ама аз излизам от всички рамки. Преди пиех по 1,5 литра , а сега гоня 2,5  newsm78

# 79
А АЗ ИМАХ МИНАЛАТА СЕДМИЦА СИМПТОМИ А ОТ ДНЕСКА НИЩО И ЧЕСНО КАЗАНО МЕ Е СТРАХ ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ Е РАНО ДА ОТМИНАТ СИМПТОМИТЕ   Thinking ДАНО ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ЛОШО С БЕБЧО  baby_neutral  Confused

Мила-лила, не се тревожи. На мен не ми се гади от доста време вече. Само ми пада кръвното и ме болят гърдите. С първата си бременност, нямах никакви неразположения, абсолютно никакви и все пак имам жива и здрава дъщеричка. Неразположенията не са критерии според мен

Честита ти лентичка
И аз съм така с кръвното.
Леле докато изчета и Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора. какво правите Simple Smile
Бях обещала да ви кажа за една марка от която съм супер доволна, а е доста по- евтина. Хлепя се и с Мама Дона и с Мустела, но случайно попаднах на тази и е уникална. Попива супер бързо и кожата ти става като бебешка та днес съм се сетила да взема брошурата MATERN Program. Продават ги само в Аптеките  - френска медицинска козметика. Това за стрии беше 23 лв 200 мл и е с помпичка мисля че цената е много добра Simple Smile Ако си купувате от тях вземете си картон от аптеките и събирайте печати - за всеки пет продукта закупени от тяхна серия получавате безплатно серум за бюст Simple Smile Аз лично съвсем случайно попаднах на тях, но за попиване и за мекота просто ме спечелиха уникално готино се чувствам. С тях се мажа сутрин, че нали трябва бързо да навличам дрехите след това. А с Мама Дона и Мустела вечер ги рудувам едната с едното другата с другото. Мисля като ми свършат да пробвам на Матерн и крема за гърди къв е.

# 80
Я да ви попитам колко вода пиете? Знам , че колкото си по бременна толкова повече вода трябва да се пие , ама аз излизам от всички рамки. Преди пиех по 1,5 литра , а сега гоня 2,5  newsm78
ми аз пия по около литър вода ама ям много плодове и пия по около литър айрян че с това кръвно ...

# 81
И АЗ НЕ ПИЯ МНОГО ВОДА НО ПИЯ ДРУГИ ТЕЧНОСТИ,А И БЕЗ ДРУГО МИСЛЯ ЧЕ ОТ ВОДАТА МИ СЕ ГАДИ ПОВЕЧЕ

# 82
мила-лила , пробвай да пиеш вода вместо заместители на тази жовотонужна течност.С нея се изхвърлят токсините.Аз пия вода и не ми се гади , за мен има закономерност между приема на вода и гаденето .

# 83
мила-лила , пробвай да пиеш вода вместо заместители на тази жовотонужна течност.С нея се изхвърлят токсините.Аз пия вода и не ми се гади , за мен има закономерност между приема на вода и гаденето .
И аз за съжаление изобщо не мога да пия вода,
опитвам се да я заместя с др течности, ям предимно таратор и диня / само от тях не ми се гади/, но  с водата трудно се получават нещата, а и много ми се гади и на мен от вода.

# 84
За водата, аз не зная колко пия, но ми се струва много. В офиса сме с автомат с бутилка 20 л. за всички и затова не могга да преценя. Но 2 л. сигурно има. На мен не ми се гади от водата, тъкмо обратното. Други течности в момента не пия. Лошото при мен е храненето - докато не мине това гадене няма как да го докарам до здравословно хранене. Сандвичи, кроасани, пици.. да не продължавам Crazy И кантара днес пак отчете - 0,5 кг. спрямо миналата седмица. Дано няма проблеми за бебчето Praynig

За слънцезащитните кремове някой беше питал - аз не съм виждала специални за бременни, но не съм и търсила. Ползвам за лицето 50 и за тялото 30. По принцип всичките ми дневни кремове са с фактор минимум 15 и си мажа и ръцете и раменете, ако ще прекарам време на вън не на плажа.

Четох, че Tink се кани да пазарува като влезе в четвърти месец, другите какво мислите. Аз си мисля да почна след ФМ 19-20 седмица, нали тогава вероятно ще кажат пола на бебето, а и вече ще го усещам. Но определено ще имам нужда от вашата помощ. Някой неща от списъците дори не ги знам какво са Blush, а виждам, че в "На пазар" се обсъждат основно колички, все едно няма още купища неща, които има де се избират.

# 85
По въпроса за водата - аз съм си жаба и без да съм бременна.
Чак ме е срам да кажа колко вода пия.  Embarassed
Дори преди време ме изследваха за диабет, заради това непрекъснато пиене на вода, но Слава Богу нямах.

А по въпроса за покупките - аз май няма да купувам нищо докато живот и здраве не родя.
Даже и кошара не смятам да купувам.
Ще дам възможност на съпруга ми и бъдещите баби да се справят с това докато сме в болницата  Mr. Green

# 86
Да ни е честита новата тема,много сте активни само няколко часа ме нямаше и... 6 страници Grinning.И при мен гаденето вече започна да преминава,надявам се скоро съвсем да изчезне.Утре съм на преглед, ще ми назначат и първите изследвания.Притеснена съм както преди всеки преглед,да стискате палци всичко да е на ред.

# 87
  • София
карамел,
колко вода пиеш на ден? аз пия средно по 4 литра от години и ще се радвам да намеря някой, който пие повече вода от мен  Simple Smile

Кажете ми, момичета, вас "тресат ли ви нервите"? аз направо полудявам, постоянно ми се крещи или плаче. Днес независимо от добрите новини от доктора пак цял ден плаках за глупости, толкова плаках, че чак коремът ме заболя, а не мога дори да се сетя каква точно беше причината. може би все пак и безсънието ми влияе зле, но ако не се укротя скоро може и да ме изгонят и от работа, и от вкъщи  #Cussing out, направо не се живее с мен Embarassed

# 88
Момичета, знаете ли какво се сетих.
Дали е възможно да използваме тия спрейчета или мазила против комари които са? Чудя се аз може ли да се използват, все пак моренце ми предстои  и ще се наложи. Вие знаете ли нещо?

# 89
Здравейте момичета!

И аз като повечето тук много течности пия тука от 1 седмица-литър айрян около 2 л вода и каквото друго докопам.От жегите ли е от какво ли незнам,с първото дете не бях така.

По въпроса за покупките-аз си купих всичко когато бях в 7-8 месец.Лично сметнах че ще е хубаво да си избера сама нещата,да са приготвени преди да се върнем с бебето.Защото след раждането е такава суматоха,а и си е супер удоволствие да си пипнал и да си се порадвал на всичко което си купил за своята рожба..Не че мъжа ми няма да се справи,но предпочитах аз да си знам и да съм си приготвила.

Аз имам проблем със спането..Постоянно ми се спи,ама непрекъснато сутрин със ставането ми се спи ужасно много и това продължава цял ден..Детето ми е кротко,уж,като се върна от работа се разхождаме 3-4 часа но не вярвам това да ме уморява толкова много че да ми се спи постоянно..Надявам се скоро да отмине това че направо не се живее така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт