''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 773
  • 516
  •   1
Отговори
# 105
Hug Мерси натиа . Ще разгледанм, но на  пръв поглед ми идват скъпо  Sad. особено като се има предвид дсотавката. Затова тъгувам по фрагрансекса
Не си заслужава заради 3 евро доставка  да загубиш 30 евентуално. Laughing
Аризона ,мерси много!Пръскаш директно в спринцовката,предполагам при извадено бутало? Rolling Eyes
Natia какво стана с Опиума?Поръча ли го?
Охо, получих го отдавна. Grinning Ами сложен аромат е, аз още не мога да реша дали ми харесва. По някога да, понякога не, всичко е до настоение при мен. Но от към трайност е невероятен.

# 106
Обаче тоя Мюглер е страшен....пуснал сега синьо червило, което на устните ставало розово

# 107
Имам и харесвам единствено Тялото на Готие (Класик)
Притежавам една от лимитед едишън-ите с блестящ златист корсет.Бутилчицата е невероятна,но рядко посягам към него напоследък,оставила съм си 20-30 мл ей така да има.Намирам го за масовка,много жени тук се парфюмират с него...иначе не е лош.
Мадам за мен е много обикновен и евтин,не ме заинтригува изобщо.
Фражил ми хаерсва в едт версията,едп ми мирише на задимено помещение.

# 108
Момичета, моля ви за съвет  Praynig - може ли да се има доверие на магазини pretty shop, купувала ли е някоя от вас от тях?

Гарантирам за тях  Peace
Официални вносители са, а и момичетата винаги са в час
Взимай без да се притесняваш
Има и карти с намаления, на мен веднъж на три месеца ми се връзват около 20 % отстъпка
 Hug

# 109
  • In The Middle Of Nowhere
Miss_Smart   Hug

# 110
Natia този ли беше? Orchidee de Chine? newsm78
Жаки, уаууууууу малко в стил пънк  Sunglasses

# 111
А,и забравих
Там ги има лимитираните серии на Органза
На мен най-много ми допадна версията на Вери Иризистъбъл

bouquet

# 112
Аз по-напред също бях писала, че съм доволна от Pretty Shop. Последно като си купих Хипнотичната отрова беше много сладурски опакована и ми подариха и 2 виалчета с пулверизатор! Това в БЗ никога не го правят- а трябва! Все пак нали уж са сериозна и голяма верига

# 113
Natia този ли беше? Orchidee de Chine? newsm78
Жаки, уаууууууу малко в стил пънк  Sunglasses
Да, този е Миши. Има общо с класическият Опиум. В началото не усещам сладост, но после изневиделица се появява и в тези жеги ме задушава. Обичам да си го мириша от капачката, преди да се е "захаросал". Crazy Много е странен. Според мен е нормално един парфюм да е сладък в началото, а после постепенно да се разсее. Обаче тук е обратното. Grinning

# 114
  • Варна
 Peace  ok Жаки, радвам се че мислиш така. Този парфюм (Ейнджъл) наистина е уникален, стига да можеш да го понесеш. Ще се повторя, но сега като поулегна ми се струва по-привлекателен. Но все пак е само на ръката ми. Ако го напръскам по деколте, врат със сигурност няма да го понеса. А иначе сигурна съм,че си носиш парфюмите по уникален начин и ги правиш такива  Heart Eyes
п.п много повтарям уникален, но не се сещам за друга дума. Ама то какво да очакваш от човек, объркал Ейлиън и Еинджъл

# 115
Aз си спомням 1-вият път като го пробвах....бях заедно с майка ми в една парфюмерия на Витошка. Тогава нямаше още БЗ...била съм на 13 или 14. Стори ми се някакъв ужасен шербет....толкова ми е разбирала и главата Grinning
После не знам как стана, но майка ми ми го подари като бях на 21 и от тогава любов, любов, любов Grinning

# 116
  • Варна
Според теб каква е съставката където ме души и тежи?
Натиа освен aromania.ru има ли друг популярен сайт с коментари за аромати. Ако и другите знаят дайте моля. Може на англ, но за предпочитане на немски и руски.
Което ме навежда на мисълта за бг. такъв сайт. newsm78

# 117
  • In The Middle Of Nowhere
Освен добре познатия 'фрагрантика', ето тук са дадени някои такива ликове: http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=1460

аромат.ру сигурно е мн хубав, но аз не чаткам руски за мое съжаление  newsm78

# 118
Според теб каква е съставката където ме души и тежи?
Натиа освен aromania.ru има ли друг популярен сайт с коментари за аромати. Ако и другите знаят дайте моля. Може на англ, но за предпочитане на немски и руски.
Което ме навежда на мисълта за бг. такъв сайт. newsm78
Незнам каква е тази съставка, която много хора не я понасят и я намират даже за нещо като мухъл....но мене ме побърква от кеф  Grinning
Angel ми ухае на лекарство....но въпреки това адски ми харесва. Незнам каква е тази мистерия Thinking

# 119
  • Варна
 да Жаки подобна на мухъл е, но аз си усещам мухъл и в Лолитата, а там го обичам. А в Еинджъла точно като лекарство..
Търся форуми, защото почти реших утре да си поръчам Романс на Ралф Лорън и много лоши работи прочетох в руския сайт. Химически, с мъжка нотка, незабележим, неотличаващ се, постсоциалистическ итн. Пък аз имам хубави спомени  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт