''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 761
  • 516
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Доредих се и аз за темичката,но този път съм ви изчела.
Много сте бързи Laughing

Тес,страхотна както винаги!  bouquet
Мадам яко те е завладяла Laughing

На Готие познавам само Класик и не ми харесва изобщо.
Но ми е много любопитно да пробвам Мадам,но не знам къде да я намеря.

Ноар,честито!Аз много ги харесвам тоалетните водички на Ив Роше.Кокоса и ванилията са трайни дори,другите по-бързичко се отмирисват на моята кожа.Но в комбинация с лосионите издържат и те дълго.
Аз съм голям фен на Ив Роше Heart Eyes

Аз от магазина на Графа вчера си купих парфюма и повечето тестери бяха празни. Sad

# 91
Лелеееееее,оставих ви за малко и сте вече на страница номер 7.
Аз да се похваля,че една много мила дама ми изпрати 4 пробички:1.Нилските градини 2.Орхидеята3.Будоар4.Ковет.Хиляди благодарности!
Сега ще ги изследвам обстойно.За тази вечер избрах Орхидеята.Много тежък този парфюм.Всичко мирише на него,но може би ще съм първата тук,която не е очарована от аромата.На първо душ,изненадващо и за мен самата най-много ми хареса Ковет.Будоар също ме впечатли подобаващо,но мисля утре да се запозная по-така с него.
Странно,но Нилските градини ми приличат на Кели Калеш.Или поне има някаква обща съставка.
Tess къде мога да видя кое си пуснала за размяна?

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 20:43 от Mi6i76

# 92
  • София
Оооо Лина благодаря, мноооого искам да го опишеш, когато ти го донесат Heart Eyes, толкова суперлативи за тези парфюми на Емилио Пучи, твоя значи е Сабиа Simple Smile

Вили липсваш, да Hug Ивс също - отдавна не е идвала насам  bouquet
Да,единия е Сабия,а другия е Вивара  Mr. Green
Ще пиша като дойде на 18-ти.

# 93
A aз сега се напръсках с това

Преди супер много ме дразнеше....но сега ми е приятно с него. Ухае на чисто и свежо

# 94
  • София
Изглежда много добре,не знам как мирише...но напоследък в тази жега така ме привличат зелените аромати.  Crazy

# 95
  • Варна
Аз се спасявам с Парфюм Д'Ете - най-точният аромат за лято и жеги:) Само ме е яд, че толкова много опростиха композицията. Хееех, колко траен беше първоначалният "летен парфюм"

# 96
Тотално е различен от оригиналния Мис Диор Шери. Този ухае на грейпфрут и портокали и нещо като лимонена трева. Струва ми се много лесен за харесване

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 21:35 от Jaquie

# 97
  • София
Звучи чудесно!  Heart Eyes
Аз ви оставям и отивам на работа.Желая хубава вечер на всички!  Hug

# 98
  • Варна
Здравейте отново момичета, връщам се от БЗ и направо ми идва да се самопредложа за изключване от вашия клуб  smile3515 ама голяма патка заспала съм  Mr. Green . Помните ли колко се оплаквах от тежкия аромат на жълтия Ейлиън и ви хвърлих повечето в размисъл? Еми объркала съм си ръцете и познайте... това, което не мога да понеса е Ейнджъл. Продавачката ми предложи да го тествам ( аз най-учтиво премълчах, че вече съм го пробвала и слава Богу  Embarassed) и думите и, че в него или се влюбваш или го намразваш  са абсолютно верни. За съжаление при мен е второто. Сега след 2-3 часа, и от разстояние е по-добре, но в началото  Sick. Нека парфюмните феи, които го харесват не се сърдят, това е моят нос  Outta Joint и исках да споделя.
А Ейлиъна все пак доста ми хареса.
Установих още че искам Дизел този както и , но не ги откривам в бг сайтове, пък фрагранса нали знаете, аз от 22.06 си чакам едно сетче.

# 99
stenly малко ще те разочаровам,но този Дизел,който и аз безумно харесвам го няма в БГ сайтовете,обърнах всички почти.Ако някой знае,нека си каже,плс.
Аз съм безпаметно влюбена в Coco Chanel и май след него почти няма нещо,което неудържимо да ме влече към себе си....
Жаки,този на  Диор е много готин!И аз в жегите се спасявам само с разни зелени чайчета,цитрусови композиции и лимонени моно-аромати биха дошли добре и се сетих за старият CK
Момичета ,налага ми се да изпратя пробичка на една дама и исках да питам колко пъти пръскате/средно в капачката/за да изтеглите със спринцовка и в пощата има ли проблеми при изпращането,какво обяснявате?За пръв път ще пращам....сорри за тъпите въпроси.

# 100
Аз не пръскам в капачката, а директно в спринцовката, като запушвам долната част с пръст. После поставям иглата, облепям яко с тиксо и... готово. Увивам с разни непрозрачни материали /малък найлонов плик, да речем/, за да не размятам спринцовки в пощата.
Май не са ме питали досега какво пращам /или поне не помня newsm78/, но винаги можеш да излъжеш нещо.

# 101
Стенли, и двата ги има в Директа и в Чипсмелс. Ето например http://www.fragrancedirect.co.uk/Diesel/Diesel-Fuel-For-Life-Unl … 50ml/invt/0016955
А това нещо, що е така евтино http://www.fragrancedirect.co.uk/Diesel/Diesel-Plus-Plus-Feminin … 75ml/invt/0000609  newsm78

# 102
Аризона ,мерси много!Пръскаш директно в спринцовката,предполагам при извадено бутало? Rolling Eyes
Natia какво стана с Опиума?Поръча ли го?

# 103
  • Варна
 Hug Мерси натиа . Ще разгледанм, но на  пръв поглед ми идват скъпо  Sad. особено като се има предвид дсотавката. Затова тъгувам по фрагрансекса

# 104
Stenly аз като уникално голям фен на ANGEL не се засягам грам като някой не го харесва....нали ви бях казвала, че аз си имам едно самовнушение, че парфюмите които нося и харесвам ги нося само аз и никой друг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт