''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 20 563
  • 516
  •   1
Отговори
# 240
Да, както има и жени, които цял живот си носят един или два парфюма.
Аз много обичам новите неща....и като съм носила нещо след време не ме радва по същият начин. 2004та като носих Чистата отрова я харесвах супер много, сега не ми е същото вече. Отминали спомени....а аз обичам да си създавам нови с нови аромати Grinning

# 241
  • Варна
И аз така, Жаки, за всеки случай, за всеки тоалет, за всяко настроение си имам аромат.
Не мога да се огранича само с един. То е като доброволно да решиш да ядеш само една храна. Скучно.

# 242
Сега се намазах обстойно с Будоар!Кефи ме !Не мога сега до полудея по него както по Коко,но определено е хубав аромат,различен,то и Вивиен е малко откачалка.Според мен не е за всеки ден или поне професиятатрябва да е малко по-странна.Така го усещам аз поне.Сега ми е любопитно дали има прилики и разлики със Sin Garden?Също са ми любопитни Anglomania Let it Rock
Tess защо се отказа от него  Thinking той е май от ароматите които можеш 2 дни да обожаваш ,а после да не ти харесват.Променлив е май...

# 243
Миши ти реши ли да си взимаш една от летните Ескади? Simple Smile

# 244
Жаки,много ми харесват летните Ескади,но имам други желания в момента и списъчето се промени.В момента чакам един Ангел,искам Коко Шанел,Аметист Булгари ,като най-спешни желания-после ще видим....иначе Ескадките за които те питах,момичето което ги предлага вразмени не ми е отговорило още дали им е обявило цена или иска замяна,ще изчакам и ще преценя.

# 245
  • Варна
Със закъснение... имам Jette Joop, никак не е лош, траен е. Когато го помирисах преди 2 години много го харесах и ми го носиха от Германия. Сега си пръснах, много е подправков, не е сладък, по-скоро "реже" Laughing. Усещам кориандъра, пипер и някъде отдолу смачкани розови цветчета, които се опитват да смекчат мускуса, но не успяват Crazy

# 246
А знаеш ли Ibiza Hippie колко мл. е?

# 247
Богиня, не съм отписала напълно ''старите'' аромати, за това написах с изключение на 4 -5, в това число съм включила Кристал, Мажи Ноар, Шалимар и останалите две позиции са за евентуални други два, които биха ме грабнали, все пак никога не казвай никога, един вид застраховка. За да стигна до този извод с парфюмите, (т.е., че харесвам такива на максимум двайсетина години) е минало доста време,опознаване, купуване, ползване, просто тест...и съм решила, че като цяло не ми пасват много стари аромати, това е. Тази ми нагласа се отнася не само за парфюмите Simple Smile Peace

Миши отказах се от него, защото реших, че ми е омръзнал Simple Smile а аз парфюми, които не ползвам разменям веднага Peace

# 248
Ееее, никой не отписва старите аромати.

Имам Кабошар (1959) и Арпеж (1924), харесвам си ги много, обаче и двата са минали през реформулиране през годините.

# 249
Аз харесвам да направят нова версия на стар парфюм. Както направиха с Шанел Номер 5. Новата версия си я нося с голям кеф Flutter

# 250
Дискусията е интересна, точно с това, че никога няма да сме на едно мнение Grinning то иначе всичко е безсмислено, да блеем в един глас е най -тъпото нещо, което мога да си представя Peace

Сена най - накрая някой да име Йетте Grinning

# 251
Докато сме още на темата за Jette - сега виждам, че "носът", който го е създал е Olivier Cresp, който е автор на впечатляващо количество "хитови" парфюми, много от които са ми фаворити http://www.fragrantica.com/index.php?view=nose&nose=Olivier+Cresp  Laughing

# 252
О да! Абе щом Ейнджъл, Манифик и Анж о Демон са от него....какво да си говорим повече и не само те, и други мои любимци видях Simple Smile

# 253
може ли някой да ми каже само кой е парфюма в мола най-отпред, рекламата му е някаква червеникава и  като минеш покрай парфюмерията виждаш само него  Embarassed

# 254
  • Варна
Тес, не исках да прозвучи като заяждане, не. Както и не искам да се опитвам да те убеждавам в каквото и да било - аз също не понасям, когато се опитват да се  държат по подобен начин с мен. Просто за всичко е виновна клавиатурата - не може да предава емоции. Simple Smile

Сега съм си навила да изпробвам Аник Гутал. Фикс идея ми стана. Само чакам да се замъкна нанякъде из чужбина и ....дръжте меееееее. Ще ви давам сводки от бойните полета.

Общи условия

Активация на акаунт