''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 716
  • 516
  •   1
Отговори
# 30
Жаки,искам да го изчакаш спокойно и да си кажеш мнението.Лично аз очаквах нещо съвсем друго.Значи сладките нотки в началото са подобни на Angle ,но и леко измамни,защото поне при мен точно 5 мин се проявиха след това си става коренно различен аромат.,точно на My Queen бие.Аз не го харесвам My Queen .Wish за мен е тежичък аромат и е трудно да кажа ДА или НЕ за харесването.Просто...се размина с очкванията ми.
vili и РЕ тотално изчезнаха...къде сте ,момичета Thinking

# 31
  • In The Middle Of Nowhere
Аз да. Абсолютно са оригинални. 2-3 пъти съм купувала. Последно от Pretty Shop си купих Хипнотичната Отрова

Мерси  Simple Smile

# 32
Миши, аз имам спомен, че ти много харесваше My Queen. Какво се случи, че го разлюби?

# 33
Стига да имам късмета да дойде ще напиша супер изчерпателно описание Grinning
Аз нали харесвам много сладки парфюми и си мисля, че би трябвало много да ми хареса. Като му чета съставките във Фрагрантика направо ми се прияжда нещо сладко....представям си го като ванилов млечен шейк с препечена захар и бадеми....
Боже какви неща ми идват на акъла Grinning Mr. Green

# 34
И аз си мисля, че щом толкова и се дразниш е по -добре изобщо да си спестиш празненството. Разбира се това е твое решение. С моите приятели понякога обсъждаме кой какво иска за рожденния си ден и ако е скъпо си разпределяме сумата за подаръка между няколко души, та на мен това не ми е никак странно. Зависи вече дали между вас това е прието, как го е казала тя и пр., но това е съвсем друга тема. Щом харесва парфюми от класа на Жадор обаче, тези които си споменала не вярвам да и допаднат, струва ми се че за тези пари можеш да и избереш нещо друго Peace

Няма как да не отида а и общ подарък не може да се вземе понеже не се познаваме с останалите  поканени. От прочетеното като мнения не останах с впечатлението че J`adore е чак толкова неповторим аромат и никой друг не го доближава. Намирам мнения, че дори е доста посредствен и само марката го е преърнала в такава легенда.

# 35
  • София
Един от любимите ми брандове. Имам Fragile - за мен е любимец, много, много го обичам...! Ще взимам и Ma Dame, няма как... само Classique не успях да харесам, но това само от помирисване - не съм го слагала върху кожата... Със сигурност ще получи втори шанс обаче...

А Фражил действително има някакво далечно сходство с Джуси Кутюр, но според мен лично е класи над него Heart Eyes

Имам и двата, но единственото общо, което виждам между тях е това, че и двата са парфюми... Juicy Couture не е никак лош, но не може да се сравни с Fragile, който просто е уникален.. Heart Eyes

# 36
  • София
И аз си мисля, че щом толкова и се дразниш е по -добре изобщо да си спестиш празненството. Разбира се това е твое решение. С моите приятели понякога обсъждаме кой какво иска за рожденния си ден и ако е скъпо си разпределяме сумата за подаръка между няколко души, та на мен това не ми е никак странно. Зависи вече дали между вас това е прието, как го е казала тя и пр., но това е съвсем друга тема. Щом харесва парфюми от класа на Жадор обаче, тези които си споменала не вярвам да и допаднат, струва ми се че за тези пари можеш да и избереш нещо друго Peace

Няма как да не отида а и общ подарък не може да се вземе понеже не се познаваме с останалите  поканени. От прочетеното като мнения не останах с впечатлението че J`adore е чак толкова неповторим аромат и никой друг не го доближава. Намирам мнения, че дори е доста посредствен и само марката го е преърнала в такава легенда.

Ами не бих казала такова нещо - J'Adore е много класен парфюм, не мисля че е за подценяване....

# 37
# 38
  • на терасата
Здравейте,
Поръчах от български сайт Le Parfum на MaxMara за подарък. Но бар-кодът не се разпознава от този сайт: http://en.barcodepedia.com/.

Моля, ако някой има Le Parfum 50 ml. и пази кутията да ми напише бар-кода. Благодаря   bouquet

# 39
  • In The Middle Of Nowhere
Имахме преди време с майка ми Жадор(по-скоро тя го имаше, а аз покрай нея).
Мнението ми е че е класен да, но ... на мен лично не ми допадаше, имаше една задушливо-специфична нотка, която не можех да понасям. Не знам как ще ви се стори, но за мен това е аромат за по-възрастни дами. Така го виждам аз, а и майка ми си го изпръска с кеф  Simple Smile

# 40
Жадор си е класика на Диор и има мноооого почитателки. Изобщо не е мой тип, но и посредствен не мога да го нарека в никакъв случай - разбира се, както при всички останало, въпрос на вкус и мнение. Peace

Ноар и аз не бях намирала прилика между двата, докато една съфорумка не го каза (хайде сега де, да аМа не ли беше Thinking) и при следващия ми тест на Фражил наистина ми се прокрадна една мнооого тънка нишка сходна с Джуси - това моминосълзестото (поне аз така си го определям), но понеже аз не харесвам Джуси, за мен Фражил си е по -хубав Flutter Flutter

# 41

Ами не бих казала такова нещо - J'Adore е много класен парфюм, не мисля че е за подценяване....

И аз не бих го определила като посредствен, въпреки че не ми е сред фаворитите. Но пък и парфюм е много претенциозен подарък, защото зависи от голяма доза субективизъм. Примерно от всички алтернативи, които беше дала по-нагоре аз не харесвам нито една (особено пък Дали), но имам приятелка, която страшно харесва Echo-то и само него носи. Та разни хора - разни идеали.

# 42
Жадор ми беше много противен преди време...усещах буквално само сапун в него. Но после ми стана един от най-любимите парфюми.  Не е кой знае какво парфюмно творение, но определено е хубав.
Сега подуших шишенцето на Angel и просто няма такъв парфюм....направо умирам от кеф. Angel мога да го двишвам като въздух всеки ден Grinning Aко имаше и литър от него бих си го купила

Много е трудно да се подари парфюм....аз за това имам толкова много, които не ползвам. Подарявани са ми....и не са ми носили никаква радост. А и лично аз също не подарявам парфюми, защото човека може да остане напълно разочарован и да се чуди какво да го прави после

# 43
Здравейте,
Поръчах от български сайт Le Parfum на MaxMara за подарък. Но бар-кодът не се разпознава от този сайт: http://en.barcodepedia.com/.

Моля, ако някой има Le Parfum 50 ml. и пази кутията да ми напише бар-кода. Благодаря   bouquet

А защо си мислиш, че тоя сайт е достоверен? Аз имам големи резерви, не ми разпознава кодове на гарантирано оригинални парфюми. Може да си е съвсем наред Макс Марата  Peace

# 44
  • София
Ами Тес не знам, ще пробвам да ги сравня, но все пак ги познавам и двата и нямат никакво сходство върху мен.... Ама знае ли човек... newsm78

Да се похваля: сдобих се с едно малко сладко 20мл шишенце от това:

Отдавна ми се носи нещо кокосово, и понеже никой не иска да си размени Бронзовата Богиня аз взех мерки.... Mr. Green И Iris Noir харесах, в началото ми напомни на орхидеята... Heart Eyes Ама имаше половин капка на дъното на тестера, та не можах да си цъкна като хората.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт