''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 746
  • 516
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Четох на няколко места в различни парфюмни форуми, че  Jacomo Silences Purple приличал едно към едно на Адикт на Диор. Имате ли лични впечатления дали това е така?

Приличал, но не съвсем... те много други приличат на Диорите, ама нали се сещаш, че не можеш да си купиш нещо за малко пари, което да е същото като нещо за много пари.... Jacomo Silences Purple е добра алтернатива на Адикт на ниска цена, но не мисли че ще получиш Адикт, просто под друго име... Peace

# 61
Четох на няколко места в различни парфюмни форуми, че  Jacomo Silences Purple приличал едно към едно на Адикт на Диор. Имате ли лични впечатления дали това е така?

Приличал, но не съвсем... те много други приличат на Диорите, ама нали се сещаш, че не можеш да си купиш нещо за малко пари, което да е същото като нещо за много пари.... Jacomo Silences Purple е добра алтернатива на Адикт на ниска цена, но не мисли че ще получиш Адикт, просто под друго име... Peace

Никога не бих си помислила подобно нещо, все пак не съм съвсем лаик  Laughing Просто ми беше интересно доколко има сходство (не съм купила още нищо днес, та затова  Mr. Green) Мерси   bouquet

# 62

Ще се самоцитирам от предишна тема:

Цитат
Прилики, къде по-близки, къде смътни и съвсем далечни, съм намирала между:
 Arrow вече споменатите Silences Purple и Addict. Между другото Сайлънсис се оказа страхотен рок парфюм, който ми харесва все повече и повече. Даже сега, докато изчитах темата, станах да си сложа от него. Прилича на Адикт само в началото, според мен, после става някак мъжки, може би заради ветивера, но му отива. Чувствам се точно "Hard as a rock" с него.  superuu Малко в жегите през деня не става, но за вечер се е утрепал. Жалко, че ми се скапа шишенцето в горната част и не мога да го разнасям в чантата. Confused

За протокола, аз не съм носила Адикт обстойно, така че не гарантирам за обективност при приликите/разликите.
А Сайлънсис е прекрасен парфюм. И безумно траен. Евтин е като цена, но не и като аромат.

# 63
Аризона, супер описание, много ти благодаря   bouquet

# 64
  • София

Никога не бих си помислила подобно нещо, все пак не съм съвсем лаик  Laughing Просто ми беше интересно доколко има сходство (не съм купила още нищо днес, та затова  Mr. Green) Мерси   bouquet

Не казвам че си лаик, просто те съветвам ако искаш Адикт да купиш него, а нещо което прилича...

# 65
Подкрепям мнението на Аризона за Jacomo Silences Purple . Купих си го и го оцених много преди да знам, че го сравняват с адикт. И според мен този парфюм само губи от подобни сравнения.

# 66

Никога не бих си помислила подобно нещо, все пак не съм съвсем лаик  Laughing Просто ми беше интересно доколко има сходство (не съм купила още нищо днес, та затова  Mr. Green) Мерси   bouquet

Не казвам че си лаик, просто те съветвам ако искаш Адикт да купиш него, а нещо което прилича...

Не, това беше шега  Peace Естествено  че е по-добре (аз го имах преди време, сега се чудя да повторя ли) Laughing

# 67
  • София
Ауууу, колко сте бързи, за 2 часа 5 страници  ooooh! Сега само запис, да не ви изгубя, после ще пиша.
Браво за хубавата тема, Тес!   bouquet Аз по въпроса за Готие само ще слушам и ще си водя записки, защото не познавам нищо негово, освен едно лятно и шарено парфюмче на една приятелка, което не ме впечатли с нищо особено.

# 68
Подкрепям мнението на Аризона за Jacomo Silences Purple . Купих си го и го оцених много преди да знам, че го сравняват с адикт. И според мен този парфюм само губи от подобни сравнения.
Да, най-малкото защото хората го натоварват с очаквания. А той изненадва с характер. Mr. Green

lalique, за мен е удоволствие. Flowers Bouquet

# 69
Toзи на Jacomo с розова или лилава опаковка е? Защото намирам и двете

# 70

Той е само с една - лилава. Другия (само Silences) е с черна.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 17:27 от lalique

# 71
Аризона, In your room направо ме разбива, поздрав за страхотното парче!

Атти, благодаря Simple Smile Heart Eyes

Аз реших да си освежа гардеробчето, всичко ми е омръзнало Tired

# 72

Той е само с една - лилава. Другия (само Jacomo) е с черна.
Някъде в нета го бях срещала в розово и аз. Май в гет.бг. Laughing

Тес, мерси. Simple Smile Не съм им особен фен, но някои парчета са ми много на сърце.
И аз ти харесвам подписа. Mr. Green Хайде един поздрав от мен.

# 73
Да в гет го видях в розово....а в мегашоп е лилаво шишето.

# 74
  • Варна
Ами Тес не знам, ще пробвам да ги сравня, но все пак ги познавам и двата и нямат никакво сходство върху мен.... Ама знае ли човек... newsm78

Да се похваля: сдобих се с едно малко сладко 20мл шишенце от това:

Отдавна ми се носи нещо кокосово, и понеже никой не иска да си размени Бронзовата Богиня аз взех мерки.... Mr. Green И Iris Noir харесах, в началото ми напомни на орхидеята... Heart Eyes Ама имаше половин капка на дъното на тестера, та не можах да си цъкна като хората.... Sad
Оооо. не знаех за Бронзовата богиня. С удоволствие бих я метнала. До половина  е изпръскана. Искаш ли я още?

Общи условия

Активация на акаунт