''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 690
  • 516
  •   1
Отговори
# 360
Нося го. Той супер много ми хареса и нямам нищо, което да прилича на него.
 Аз все пак мисля, че ще се погодиме с Уиш. Като го пръсна и в него има нещо като лекарство, което много ми харесва...но бързо изветрява.  Аз мога да се науча да харесвам даден парфюм....като ми подариха Фентъзи не бях особено очарована, но се научих да го харесвам. Същото беше и с Коко М и Believe.

Сега ще пийна едно кафе с цигарка и ще го пробвам пак.... Peace
А сега чета, че на други момичета им ухае и на М на Марая Кери....тея звезди само копират

# 361
Моичета, много мислих по нещо което беше подхвърлено в тази тема - че в БГ си нямаме сайт от типа на фрагрантика, в който информацията за парфюмите да е систематизирана и да има подробни коментари за аромата. Това наистина улеснява търсенето когато човек иска да се запознае отблизо с даден аромат. А какво да правят хората които не чак толкова на ти с английския. А и тук си имаме много запознати ценителки, които биха могли да дадат много по-изчерпателни и красиви описания на ароматите които познават. Та нещо ме загложди тази мисъл от вчера и в момента съм в процес на създаване на такъв тип сайтче. Засега ще го пусна на безплатна платформа в дир.бг, но там за съжаление няма много свободно пространство и т.н. така че ако има интерес мога да кача собствен сайт с доста повече възможности и да прехвърля там дадените дотогава мнения. Та така - като е готово сайтчето ще ви го покажа и дано заедно го напълним с полезна информация.  Hug

# 362
  • Балчик
Здарвейте момичета, кажете ми нещо за Zen на Shiseido, моля. Преди време бях чела много хубави отзиви за него и не издържах, поръчах го на сляпо. Какво да очаквам? Прочетох описанието в аромат.ру, но все пак някой да сподели личен опит, ако може. Благодаря.

# 363
Моичета, много мислих по нещо което беше подхвърлено в тази тема - че в БГ си нямаме сайт от типа на фрагрантика, в който информацията за парфюмите да е систематизирана и да има подробни коментари за аромата. Това наистина улеснява търсенето когато човек иска да се запознае отблизо с даден аромат. А какво да правят хората които не чак толкова на ти с английския. А и тук си имаме много запознати ценителки, които биха могли да дадат много по-изчерпателни и красиви описания на ароматите които познават. Та нещо ме загложди тази мисъл от вчера и в момента съм в процес на създаване на такъв тип сайтче. Засега ще го пусна на безплатна платформа в дир.бг, но там за съжаление няма много свободно пространство и т.н. така че ако има интерес мога да кача собствен сайт с доста повече възможности и да прехвърля там дадените дотогава мнения. Та така - като е готово сайтчето ще ви го покажа и дано заедно го напълним с полезна информация.  Hug
На мен идеята страшно ми допада. Тук мненията се губят и изчезват с приключването на темата. Ще е хубаво да се систематизират някъде.
С удоволствие ще си копи-пейстна писаниците, когато си готова. thumbsup

# 364
  • В сърцето на един мъж
Здарвейте момичета, кажете ми нещо за Zen на Shiseido, моля. Преди време бях чела много хубави отзиви за него и не издържах, поръчах го на сляпо. Какво да очаквам? Прочетох описанието в аромат.ру, но все пак някой да сподели личен опит, ако може. Благодаря.

Кой точно на Зен - златния или новия летния аромат. Всъщност мен и двата ми харесват. Летния особено  Heart Eyes

# 365
Скин, страхотна идея, поздравления Grinning  bouquet би било много хубаво, ще чакам с нетърпение Simple Smile

Джема сравняват Дзен с Коко Мадмоазел - действително имат някакви допирни точки, но Дзен ми е по - ефирен сякаш. Не мога да дам кой знае колко изчерателно мнение за него - от един тест толкова Simple Smile Хареса ми, много е приятен и елегантен Peace

аз за ''златния'' говоря

# 366
Да се създаде такава база данни хич не е лесна работа. Има хиляди и хиляди парфюми все пак
Уиш започва лека полека да ми харесва повече....ще дам и на приятеля ми да го пробва, но предплагам ще ми каже "Това го имаш" Grinning Aз като взех Angel la Rose и пак това каза...

Сега преброих от началото на тази година колко нови парфюма съм придобила. Цели 13, ужас. Преди да бяха най-много по 4-5 ooooh! А до края на декември може и до 20 да станат.... Rolling Eyes
Трябва да ми се забрани да влизам във форума baby_neutral

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 12:56 от Jaquie

# 367
Момичета, току-що ми доставиха Addict. Както ви казах, вчера го поръчах от Мегашоп, малко преди да се развихри дискусията за него. Тестер е, 50 мл., надписът е черен, на дъното има щампа eau de parfum и номер. Миризмата според мен е добре, за трайност - ще видим. На прима виста ми се струва, че е наред, но след всичко прочетено тук .... Thinking Вие какво мислите?

# 368
  • Враца
Всъщност, като се замисля Thinking
и аз така реагирах (като Жаки), когато го получих.
разочарование примесено с леко негодувание.
Ама после се примирих и се научих да го харесвам.
Както вече съм казвала, за мен той няма нищо общо с Angel
и никога не се чувствам специална, когато го нося.
Но има една приятна сладост и когато отскачам неглиже до някой магазин или на не официално гости с приятелки ми е приятно да го слагам. В смисъл, не си хабя скъпите и омайни аромати, но и същевременно не мириша на евтин дезодорант. Simple Smile)

santivo, наред е ! Wink

# 369
Santivo можеш ли да го снимаш? Сравни го с тестера в БЗ като миризма и трайност.
Vmarinska aбсолютно си права! Нищо особено не е...приятен, сладък аромат. Нищо общо с Аngel. Аз даже се чудя защо на някои им прилича на него. Мисля си даже да го взема на морето и да го нося вечер. Мислех 1-во да взема Ин Контрол....но този има по-хубаво шишенце и не тежи толкова много  Grinning
Таааа който се чуди за Ин Контрол....да си знае, че са почти близнаци

# 370
Моичета, много мислих по нещо което беше подхвърлено в тази тема - че в БГ си нямаме сайт от типа на фрагрантика, в който информацията за парфюмите да е систематизирана и да има подробни коментари за аромата. Това наистина улеснява търсенето когато човек иска да се запознае отблизо с даден аромат. А какво да правят хората които не чак толкова на ти с английския. А и тук си имаме много запознати ценителки, които биха могли да дадат много по-изчерпателни и красиви описания на ароматите които познават. Та нещо ме загложди тази мисъл от вчера и в момента съм в процес на създаване на такъв тип сайтче. Засега ще го пусна на безплатна платформа в дир.бг, но там за съжаление няма много свободно пространство и т.н. така че ако има интерес мога да кача собствен сайт с доста повече възможности и да прехвърля там дадените дотогава мнения. Та така - като е готово сайтчето ще ви го покажа и дано заедно го напълним с полезна информация.  Hug
На мен идеята страшно ми допада. Тук мненията се губят и изчезват с приключването на темата. Ще е хубаво да се систематизират някъде.
С удоволствие ще си копи-пейстна писаниците, когато си готова. thumbsup

Всъщност на мен идеята ми дойде доста отдавна и вече съм стигнала до някъде с разработката.

За съжаление е много трудно, понеже сама търся матерали от много източници, превеждам всичко, пиша авторски статии, понеже не искам да крада чужд труд ...

Ето резултата дотук: www.perfumewiki.net

Енциклопедията има собствен домейн. Качвам история, съставки, каквото намеря.

Можете да следите развитието и да помагате, с каквото можете, например отзиви  Blush

# 371
Рони Бо супер Simple Smile, само че не ми се отваря Peace

# 372
Аз го разгледах сайта...супер идея и наистина много положен труд!
Като се разработи могат да се вадят доста пари от такива сайтове  Peace

# 373
Все още част от статиите са празни, най-вече за съставките.  Tired

За първи път се случва да не се отваря, съборихте ми сайта, ей  Crazy

# 374
  • Балчик
Да, за златния питам. мерси. Колко хубаво, че прилича на мадмуазел Heart Eyes

Идеята за сайта е супер.

Общи условия

Активация на акаунт