Цветна бременност

• 4 178
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте, аз съм нова и искам да попитам дали е повод за притеснение от цветна бременност.Миналия месец цикъла м дойде по рано и продължи по малко от обикновенно.Една седмица след като ми свърши започна да ми се гади, сутрин ме боли глава,гърдите не мога да ги докосна   и болки в кръста.Не знам дали е възможно да е някаква настинка? newsm78

# 1
Отговорът е в теста за бременност.

# 2

отрицателен е но си мисля че е рано за тест

# 3
Тогава си направи кръвен тест.

# 4
  • София
Здравейте, аз съм нова и искам да попитам дали е повод за притеснение от цветна бременност.Миналия месец цикъла м дойде по рано и продължи по малко от обикновенно.Една седмица след като ми свърши започна да ми се гади, сутрин ме боли глава,гърдите не мога да ги докосна   и болки в кръста.Не знам дали е възможно да е някаква настинка? newsm78

Няма цветна бременност. Има бременност с проблеми, при която има кръвотечение, което не е нормално.
Ако си бременна - отиди на лекар - на видеозон ще се види. Или пусни кръвен тест.

# 5

Няма цветна бременност. Има бременност с проблеми, при която има кръвотечение, което не е нормално.
Ако си бременна - отиди на лекар - на видеозон ще се види. Или пусни кръвен тест.

Благодаря, наистина е най добре при лекар.

# 6
Най добре се консултирай с лекар.
Той най добре ще каже има ли нещо.

# 7

Аз не знам дали е възможно или може би го искам толкова много, че всичко ми изглежда нормално Praynig

# 8
  • София

Аз не знам дали е възможно или може би го искам толкова много, че всичко ми изглежда нормално Praynig

Не знам ти какво разбираш под нормално, но във всички дебели учебници по акушерство и гинекология пише, че при наличието на бременност всякакво кръвотечение не е нормално.

# 9
  • Пловдив

Не знам ти какво разбираш под нормално, но във всички дебели учебници по акушерство и гинекология пише, че при наличието на бременност всякакво кръвотечение не е нормално.
Peace Peace Така е, няма нормално кръвотечение.МОже да не доведе до фатални последици , но задължително лакар трябва да прецени ситуацията

# 10
  • Пловдив
Да най - добре иди на лекар иначе кръвната проба наистина е вариант.

# 11
Аз ти отговорих в предната тема и тук ще ти кажа,според мен си направи още един тест след няколко дни.Дано! EFP

# 12

отрицателен е но си мисля че е рано за тест
Не е рано.
Дори и и да имаш, както я наричаш ти "цветна" бременност,
теста би трябвало да ти отчете резултат.
Иди на доктор. Не на гинеколог, а на "вътрешни болести".

# 13
И защо реши ,че може да си бременна и то цветно?
Направи си тест!

# 14
Аз карах така наречената "цветна" бременност. "Дойде" ми три месеца около обичайната му дата. Разбрах че съм бременна в 8 г.с. и веднага ми бяха изписани прогестерон и спазмолитик.
Направи си кръвен тест за по-сигурно, защото историята познава много случаи на бременност след отрицателни уринарни тестове. Ако и той е отрицателен значи наистина силното ти желание си прави шеги с теб  Sad

Общи условия

Активация на акаунт