За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 9 827
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Камиии,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Гери, ще имате, ще имате, а в тая жега хич не ви и трябва! Peace

# 196
еми ние плешивите да си гледаме работата Crossing Arms
като чу за новия конкурс ей така реагира снаха ти Laughing

# 197
  • Sofia

Опс! Извинете, аз не исках да засегна подредените и равномерно окосмените сладури... Embarassed

А за погледа на снахичката нямам думи  hahaha Венци да му мииислииии!!!!!!  smile3534

# 198

Ей, Коте като гледам как е запретнала ръкави Майчето май ще те бие Joy Joy Joy

# 199
  • Sofia
А преди боя, нещо ме храни... Нарежда, нарежда....!!!!!!! Пламнаха ми ушите! smile3532 box tantrum

# 200
А преди боя, нещо ме храни... Нарежда, нарежда....!!!!!!! Пламнаха ми ушите! smile3532 box tantrum
Тъй,тъй...не са лесни взаимоотношенията снаха- свекърва hahaha
Ние поне си нямаме кой да ни ядосва от ранна детска възраст newsm57

# 201
  • окр Пазарджик
Здравеѝте!!!
Наѝ-редовно си ви чета ,но ме мързи да пиша, затова по-рядко се включвам.
За сега се захранваме успешно, 5 хранения-06.00 кърма,10.00 зеленчукова пюре+1/4 жълтък или месно пюре(редувам ги) + 40-50мл кърма,14.00 плодово пюре+40-50мл кърма или АМ,18.00-млечно плодова каша(още я въвеждам)+Кърма или АМ,22.00 кърма около 170мл.
Новото при нас е ,че са ни избили и двете долни зъбчета и чакаме горните, горе-долу добре ни понася, нямаме температура само си чешем венците, мажа ги с дентинокс и генгигел, не мога да преценя дали има ефект.
За моите килограми мога да се похваля,че от 25кг качени ми останаха 4кг за сваляне.
За АМ - сега сме на Фризовом за по-добро храносмилане,но бебо не го харесва,така че ще минаваме на Нутрилон , поне преди го харесваше.
За конкурса няма да се включим защото нашата hair е доста рядка, съм сигурна ,че мацките ще открият друго качество

# 202
нарежда ама само мойте уши пищят smile3514от къде се научи това дете да вика така smile3506(най вероятно от мен като викам по баща и) Blush

# 203
Тъй,тъй...не са лесни взаимоотношенията снаха- свекърва hahaha
Ние поне си нямаме кой да ни ядосва от ранна детска възраст newsm57

Ками, ние сме наблизо бе мила  newsm53 . А и сме много навити  smile3521
Чакаме ви с отворени обятия.

# 204
  • Пловдив
Завърнах сееееееееее.

Прани як дъжд на язовир Доспат и затова се завърнахме по-рано.Нямахме много късмет с времето,но пак ни беше добре

mama_pettty -пълна ти е кутията и не мога да ти пиша ЛС.В списъка си за националната среща разбира се.Като не ми отговори,оставих това,което беше писала преди-нощувка само събота. Peace

връщам се да чета,че съм изпуснала много  smile3529

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 21:29 от Elfita

# 205
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

Наде, твоят доктор ще съобрази ли диетата с кърменето? Или ти си решила да отбиваш?  Hug

Мими, защо ти е нова количка? Като свалиш някои неща от твоята и я изправиш в седнало положение, изглежда почти същата като Бертони-то!  Peace  Ама, ти си знаеш, де!

Ели,добре дошла! Не се ядосвай за лошото време, другият път ще е слънчево!  Grinning

Може ли и мен да ме включите към поръчката на Му Тоуs, моля  Praynig ? Ще дам паричките веднага!

Фокси, имам една молба към теб- може ли да смениш снимката на Зари от колажа, сложила съм нови в албумчето и можеш да си харесаш някоя, но ако нямаш време или те затруднявам по някакъв начин, или вече е завършен колажа, се извинявам и няма да те занимавам! Ама, нали сме ти любимки  Blush , ще се реванширам на срещата! Благодаря ти!     bouquet

# 206
  • в гората
 Леле момичета, пак сте си изписали писането   Crazy .При нас като падне гръм и после три дни сме без нет  ooooh!.И сега едвам ви прочетох  ooooh!.

Сребърна, и аз гласувах за Вики - голям е сладур ей, трябва пак да си спретнем мини срещичка с теб тези дни.

Фокси, аз да се похваля, че от самото начало си ги различавам много добре твоите мъници, и честно казано според мен са си много различни, Насето си прилича на теб само дето е взел на тати брадичката.А Гошко е такъв дивак , дано не се обидиш, но аз си го наричам борчето, защото на повечето снимки гледа едно сериозно - направо човек от групировките  Mr. Green.

И не ми се иска да изброявам, защото със сигурност ще пропусна някой, но снимките на бебоците са уникални  Heart Eyes.

# 207
Сега ще съм ултра бърза,само за да отговоря на Карбо и Дидерончо..
Наде,имах предвид,че евентуално ако поръчваме нещо и то пристигне преди датата на срещата,това което аз съм поръчала може да ми го донесеш направо на срещата и съответно аз да ти дам паричките на място.Просто за да не се налага да ти внасям по сметка или да ти пращам пощенски запис.Но ако няма да правим поръчка дотогава,ок,няма проблем,когато -тогава.В този случай ще ти пратя паричките.Сега разбра ли ме или пак завъртяно го обясних? Blush
Диде,колажа изобщо не е завършен.Този го правих набързо и знам,че съм пропуснала няколко бебчета.Знаех  също,че някои от вас може да не харесат снимката на своето бебче.Затова ще правя нов колаж,но това ще стане след седмица-две,защото в момента правя нещо друго..Смятам като започна новия колаж да видя кои бебчета имат снимки и кои -не , и които нямат ще уведомя майките,за да ми пуснат снимчици...
Ооо,ще чакам реванша..няма да ми избягаш Mr. Green
Сега трябва да се махам от форума,защото това е единственото ми свободно време,през което мога да "творя" и затова ще го използвам,че до срещата не остава много , а аз съм свършила работата наполовина Wink
Цитат
Фокси, аз да се похваля, че от самото начало си ги различавам много добре твоите мъници, и честно казано според мен са си много различни, Насето си прилича на теб само дето е взел на тати брадичката.А Гошко е такъв дивак , дано не се обидиш, но аз си го наричам борчето, защото на повечето снимки гледа едно сериозно - направо човек от групировките  
Ааа,хич не се обиждам..Знам си го аз на мама борчето Mr. Green Още от корема ме тормози с ритници и юмручета..
А то между другото все искам да ги хвана в момент,в който си играят и се хилят един на друг,ама те като видят апарата и млъкват и започват да гледат сериозно..Сигурно се чудят кво ли е тва,аджеба... Laughing

# 208
Фокси,  lovekiss  И аз ги различавам още от раждането им!  Peace

Лелееее, какви са сладури нашите Февруарчета! А така се смях на снимката на Майчето, Коте, мисли му какво те чака hahaha ! Всички са толкова хубави! И Венци, и Гого, и Сияна, и Влади, и Тошето, и Белослава, и Гошко и Наско, абе, всички! Много им се радвам! Бонбончета!  Hug  Hug  Hug

# 209
Здравейте мацки   bouquet
Тъй като ние също сме от малкокосместите  Mr. Green ще ви покажем една снимчица от миналата седмица , когато Ева беше излязла на кафенце с приятеля си Велизар на Десита77  Mr. Green
После ми разказа , че много сладко са си похортували ( още една хубава думичка  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт