За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 9 824
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Мами,изкушавам се да ви покажа съвсем миниатюрна част от това,което правя..Знаех си аз,че няма да устискам.. ooooh! Ама не се притеснявам,защото това е една част от изненадата,Останалото ще видите на срещата. Hug

Показвам ви Раличка,защото Толо няма да идва на срещата.Вие какво си помислихте? Ааа,никакво показване на снимки на бебчетата,които ще "ходят" на срещата Naughty

# 211
# 212
Фокси, и аз искам красотичка на моя душко  Embarassed Щети досадя с няколко снимки  Simple Smile

Момичета, не знам как смогвате и да чистите и да готвите и във форумчето да пишете. Аз с двете лапета съм вече без батерии  Crazy

Целувки  Heart Eyes

# 213
Най-сетне да ви изчета!  Crazy
Ралица продължава да се приспива късно. Тази вечер мъжо е дежурен и бях повикала майка ми да ми помогне. Хиляда пъти съжалих. Вярно, изведе децата, а аз сварих най-сетне да си измия банята, но пък приспа Ралица в 19 часа, въпреки че знае, че не я приспивам толкова късно, защото после трудно си ляга след банята в 21ч.. Почти я удави от мерак тя да и измие главата, та после се държахме, докато тя кашляше и се сърдеше. Аз се нервирах и бушонясах Калина в окото с лакът, защото изобщо не забелязах, че е дошла в стаята и стои точно зад мен. В крайна сметка накрая утешавах и двете- и полуудавеното и полупребитото. Тъкмо, когато Ралица най-накрая заспа майка ми и Калина влязаха в банята да се къпят и майка ми взе да и се кара нещо на висок глас и събуди малката. Накрая оставих Ралица да реве, изпратих майка ми и с Ралица двете отидохме да четем на каката, а после я взех с мен пред компютъра, където най-сетне се приспа. Следващият път не искам помощ- мерси, само трябва да измисля системата как да ги изкъпя и приспя по едно и също време.
Земетресението вчера изобщо не го усетих- с Ралица бяхме на лекар в 10.00, а после ходихме да пазаруваме. Калина беше в майка ми, те са на 8 етаж, във всяка стая има витрини, ама и те не са го усетили. Ама и да го бях усетила нямаше да се впечатля особено. Ние сме на 8 етаж, блока ни е 30-годишен, но е с 4 етажа основи надолу. Последните 2 навремето бяха противобомбено убежище, а сега са затворени. Освен това е строен по някаква японска технология с противоземетръсни шайби ( не че знам какво значи, ама така се водят). От 8 етаж с 2 деца малко трудно ще сляза, пък и да сляза каква е гаранцията, че няма пак да разлюлее, когато се кача. Гледам да не се притеснявам за неща, които не зависят по никакъв начин от мен. При това статистически по-голяма е вероятността да стана жертва на катастрофа, отколкото на заметресение.  Twisted Evil
Ама са ни много хубави бебоците! Не толкова отдавна ни бяха още в коремчетата, а сега половин година... Как лети времето!
Ето една снимка и от нас, забележете четката в ръката на мадамата- сама се е фризирала.  hahaha

Лека нощ от мен, дано утре да успея да се включа в по-нормален час!  Hug

# 214
Добро утро!!!Честито на вс бебоци  Heart Eyes  daneto22, newsm59  bigdance2  ura!!!
Laughing Хайде на  kaffeetrmker_2 morning, че изстина вече. И при нас вече е многоо мрачно и ще ни запука някой дъжд днес Cry Духа студен вятър, направо пак есен стана Rolling Eyes  Раличките  са големи бонбони babydust7

Харесах си вчера един сгъваем матрак за кошарата пак на Бертони и мислех днес да обиколя тука дистрибуторите им, и ако ми хареса наживо да го купя Whistling
Някой да  има  и ползва такъв?

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 07:41 от kamelllia19

# 215
Добро утро мами!
Нека да почерпя за рожденния си ден Laughing

Ками скъпа Heart EyesМерси и за кафенцето, аз студенко го обичам Hug
Гери, не се коси за килцата - ние по твоите данни сме в горната граница, още нямаме и пет месеца и половина, а Ани е вече 9 кг 200 гр и е около 71 см.
Ели-добре дошла , днес възможно ли е да ти дам паричките или да мина през банката да ти ги преведа Embarassed
Sreburna - и моят глас отиде за твоя красавец!
И ако иска, тва време може да се смили над мен... Crossing Arms

# 216
Ками,нещо ме жегна в сърцето като видях закуската на тази тераса..Чак усетих сякаш лекия бриз..

Фокси,още веднъж благодаря за красотите,които ми изпрати!  Heart Eyes

Дането, newsm59 newsm59 newsm59 

# 217

Честито, Дането! Бъди здрава, обичана и щастлива!   bouquet
И ние сме в горната граница на килцата и сантимчетата по тази таблица. А вече не изглежда като сумист.

# 218
  • sofia
daneto22   nbirthday  party023 newsm67

# 219
Добро утро!
Дането, ЧРД, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!  bouquet
Тук заваля Grinning, откога чакам да разхлади, но пък ще трябва да си стоим вкъщи Sad, няма угодия Crazy

# 220
  • Пловдив
Дани,честит рожден ден!!!

Пожелавам ти любов в очите и звезди в косите

днес като излизам,ще ти звънна,ако може да слезеш до долу на твоя вход и ще взема капарото

# 221
ЧРД на Дани  newsm59    Gift Tada
Хехехе, Ламтурниче, поздравът ти за РД пак е невероятен  Joy
Ками, thanks за закуската отново  Hug

Днес Гоги се събуди в 06 ч, уж любезно го подканих за сън, ама не, чак преди малко заспа, а така ми се спешееее  newsm46 И тук май на дъжд отива работата, ама то наистина през деня е ужасно задушно, не се издържа.

Момичета, ние пак имаме хлебарки, ама сега от ситните и то в мивката на кухнята, излизат от тръбите на кранчето (онази вечер ги видях)  smile3514 Сега чета за препарати, някой ако знае ефекасно средство да пише  Praynig

# 222
  • София
Ками,нещо ме жегна в сърцето като видях закуската на тази тераса..Чак усетих сякаш лекия бриз..

И мен така, но утре през ноща пътуваме натам  newsm44.Ще ми е мъчно за Алекс, защото ще го оставим на бабата, но тъкмо малко ще почина.
Моят сладур незнам от дъжда ли или от това,че не е толкова жега,но си спа от 22ч. до 6:40ч. без да се буди за биберонката.Сега си доспива, а аз да наваксам малко с нета. Whistling

Дането честит рожден ден! newsm59 nbirthday  party002 Gift  ura

Оф тези хлебарки нямат убиване.И ние имаме.Вече незнам с какво да борим.Писна ми  smile3514
[/color]

# 223

Момичета, ние пак имаме хлебарки, ама сега от ситните и то в мивката на кухнята, излизат от тръбите на кранчето (онази вечер ги видях)  smile3514 Сега чета за препарати, някой ако знае ефекасно средство да пише  Praynig

Гери от 4 ап. на нашият етаж само в два се живее/ единият е зает от моя милост и компания Joy/ и познай какви домашни любимци си имахме #Crazy
Купих от аптеката едни лентички Halek, 30 броя са. Не знам дали ги уби, ама не съм ги срещала да се разхождат Whistling

Май мн зависи от местоположението им Joy Аз като живеех в Търново ги морих с тебешир. Тука пробвах първо с него, ама продължаваха да се разхождат гадините Close

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 09:18 от kamelllia19

# 224
  • София
Данееее,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet

Аз исках днес да ви се похваля е т 4 дни не съм се цедила, но вчера свеки като каза остави та остави кърма... и се цедих... а тя разбира се не е хранила малката след банята... Ама както и да е... има светлина в тунела Simple Smile

Диде, няма да отбивам.. Аз никога няма да отбия  Embarassed Не знам за толкова кратко време как стана, но не мога да си представя да не кърмя... все едно цял живот с това съм се занимавала..
Ако ми спре кърмата или Бела се откаже сама, хубаво, няма да се тръшкам, но аз да съм инициатор просто не мога да си представя Simple Smile поне за сега
Единствено се притеснявам че май имам Псориатичен артрит... Костите си ме болят, а и на все повече стави ми се появяват лющещи се участъци /за сега "лекувам" със судокрем/... От това, което прочетох, май го водят автоимунно заболяване и кърменето се явява противопоказно...
Ама аз кой знае кога ще се натуткам да отида на лекар за да разбера наиситна това ли е...
Иначе диетата уж е съобразена, ама според мен е еднаква за всички /поне за тия дето имаме над 15 кг за сваляне/  Laughing Ако искате ще я постна тук или да ви я разпратя по мейлите... ако ви е интересно де...

Снощи ходихме в арменския ресторант Егур Егур /зад Радисън/ Не ни хареса особено... Ядохме някакво извъртяно предястие, което се оказа пилешка каша с ким и разтопено масло Simple Smile
После аз ядох някакво пилешко пълнено със сьомга върху спаначено пюре /беше най-евтиното Grinning/, а милото яде риба с ядки...
Най-много и на двама ни хареса спанака /а той не обича/, според мен му бяха сложили нещо по-различно... не знам, но беше изключително вкусен.. КОмбинацията риба-ядки на мен също ми хареса, но не бяха обезкостили рибата и мъжо много се нервира
Пихме по една голяма наливна Хайнекен за по 5 лв  Money Money Money и за десерт Лимочеина с лед... като аз очаквах да е със сладолед, та и това ме разочарова...
На всичкото отгоре беше свършил шоколадовия мус, та не си подсладих душичката за последно

От днес съм вече на диетата... Сутринта трябваше да изпия 2 чаши вода преди закуската, вярвайте ми на втората ми идеше да се  Sick Но пък почти ми беше много това което ядох после  newsm78
Стискайте ми палци да се справя Simple Smile
И тъй като всеки 7ми ден е свободен, набирам и предложения за етно ресторанти в София.. по възможност бирата да е под 5лв Grinning

Белка вече си пълзи /все още назад де/ много успешно и има голям мерак пак да се изсипе на земята...
Освен това вчера я забелязах, че освен дупето на 2 пъти повдигна и шкембето, което й се случва за пръв път...  Peace
Сега щяхме да излизаме /че трябва всеки ден да имам +10 мин. активност, което за мен е точно 10минути Simple Smile/, ама се сетих че ще идват от банката за майчина кърма и сега ги чакам, а и тя заспа в количката...

До скоро Simple Smile
Следобед ще действам за МайТойс
Гери, в тоя ред на мисли, там често ли блокират сумите повторно /както в ларедут/, че ако да, да ползвам на майка ми картата Wink

За хлебарките:
в наш'те има хиляди Sad /ама то няма и как като животните ядат непрекъснато и навсякъде/.
Та едно време лентичките много помагаха.. но кой да се сеща да ги сменя Simple Smile
ПОсле с едно тебеширче пробвахме - супер работа, ама сума време не мога да намеря същото...
Сега последно им купих от къщичките на Райд...
Аз не можах да повярвам че се махнаха, честно ви казвам... Все още има, но са единични бройки...
Иначе няколко пъти сме мазали с тая паста ГЛОБОЛ, но не сме смяли да сложим много, заради животните... и при нас тя не помага особено...
Та спред мен изводът е: сменяй различните препарати, първоначално всички действат Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 09:00 от carbo

Общи условия

Активация на акаунт