За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 9 819
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Карбо,постни я тук диетата,освен ако не е много лично,знам ли...На мен ще ми е много интересно! Дали пък и аз да не посетя вашия диетолог...останаха ми 8 кг..или направо да започвам с двете чаши вода на гладно от твоя режим.. Laughing

От тази банка за кърма колко често идват и по колко мл успяваш да им дадеш?Нали се стремиш да спреш цеденето..И после какво?Разни майки отиват там някъде,където е банката за кърма, и си взимат.Такъв ли е принципът?

# 226
Наде, на мен и в Ларедута никога не са ми блокирали парите 2 пъти  newsm78 Ако имаш нужда от помощ свиркай - следобед съм си вкъщи - скайп-ът ми е същият  Peace Тук има една особеност - картата я вкарваш още в самото начало - не е стъпка по стъпка както в Ларедут, попълваш всички данни и финализираш  Peace

Сега ще видя какво ще купя за тези гадини - сега сме с едни кубчета, ама те действат за големите хлебарки, за малките незнам, четох за Глобол, май тях ще взема да пробвам  Peace Ками, и Халек-а ще купя  Peace

# 227
Добро утро Hug

Прочетох ви набързо Mr. Green
Гал,ще направим нещо по въпроса с красотите Wink
Наде,това ястие,което си яла в Егур Егур е едно от любимите ми арменски ястия и се казва кешкек Simple Smile Мисля,че това си яла  newsm78 В него има и жито..
За Май Тойс..това значи ли,че е добре вече да ти пращаме линковете на това,което сме си харесали от сайта?
Дани,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА Hug Да си ми жива и здрава и всички покрай тебе също и да си все така усмихната!!!

За хлебарките-ние вкъщи нямаме,защото,както вече съм споменавала,мъжо работи в дезинфекциозна станция и съответно убива всичко наред.Ще взема да го питам дали може да вземе някакъв препарат,който помага, и да ви дам по малко на срещата поне за проба...Ама не обещавам,щото всъщност това неговото ще си е чиста малка кражбичка Blush с добри намерения разбира се Wink

Ками,Ками,защо бе душко ме караш да плача с тия красоти дего ги пускаш все??? И без тва ми е супер кривонделско,че тази година пропускаме морето Cry Иначе мерси много за закуската.Тебе съм те признала за кулинарка Peace

И последно..и  при нас е мрачно и гадно.Днес ще се изсипе яко дъжд,ми се струва.Вчера улучихме по-хубаво време,ние,пловдивчанки,ама днес няма да ни се размине..Кофти..ще си стоим вкъщи Sad

За диетите..момичета,преди десетина години бях качила 10кг над нормалните ми килограми и за 3 месеца си ги свалих без да стоя гладна.Основното,което правих беше,че си готвих сама,без мазнини.Правих си предимно миш-машчета,супички,тараторчета,много салати.Отказах газираното и кафето оттогава го пия без захар.Така неусетно ги свалих килограмите и си стоя на това ниво вече толкова много години.Имах една книжка с примерни ястия за диета,но аз всъщност гледах само мазнините и калориите,които поемам и ако примерно на ден трябваше да изям 1500ккал,аз изяждах 800.Малко се вманиачаваш в броененто на калориите,но определно си имаше ефект...Ако намеря книжката ще напиша нещо от нея тук,пък дано ви свърши някаква работа..Сега имам да свалям още 2 от общо 22,ама не си правя труда.Тия мъници ми взимат тока и от тичане покрай тях едва успявам да хапна и по веднъж на ден,набързо...

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 09:52 от foxy81

# 228
Дането честит рожден ден

Да си много обичана, глезена и щастлива и най-вече здраве !
 Фокси прекрасно е това дето си направила със снимката на Раличка !
 Аз от днес пак съм си без мама. Сега малчо спи след като цъфна в ранни доби в 6 часа да си играе. Забелязала съм , че като идва някоя от бабите или ние ходим при тях Ачо доста се разглезва от хипервниманието, което му се оказва и после ден ,два след като останем пак двамцата през деня ми стрива лагерите от капризничене  ooooh!, да видим днес как ще е  Crossing Arms
 А и аз нали се оплаквах, че не иска да яде пюрета и храненето е голяма мъка. Е вчера мама му даде за първи път месно пюре мое пройзводство  Mr. Green. Манджичката от картоф, тиквичка, лук, домат, зелени подправки, чушка и едно кубче заешко пюре от замразените запапси. Каза че се е облизвал и е дърпал бурканчето да види за още  hahaha. А снощи докато му пасирах пилешкото дето баба му го донесе изяде сигурно цяла лъжица само месо, аз му давах по малко на пръста. Ако майка ми не беше го занесла в другата стая имам чувството, че щеше да награби купата на пасатора  Joy толкова му се услажда месцето. Очевадно ще е мръвкар като мен и баща му. Ние без нещо расло на кокал рядко сядаме на масата, да не кажа само на бъдни вечер  Blush. Да съм знаела че е така да не мъча детето почти 2 месеца с тия зарзавати ама от де да знам. Сега остава да му дам и жълтък ,но утре. А и каша му дадох бананова на Милупа. Но съжалявам, че я взех. Пише че иам емулгатор някакъв, захар и обезмаслено мляко. Тя и педито каза да взимам безмлечни и само с вода. Аз исках с елда ама не намерих вчера. Услади му се и тя естествено, ще си я изяде , а мама и тате имат за задача да намерят по-подходящи кашички.
 Елфитка връчих на мъжо сметката, и днес трябва да ти преведе парите.
 И тук е мрачно и май ще вали ако вече не вали, та струва ми се разходката ще е мираж. Дано дребния поне се сържи прилично  Joy

# 229
[
Единствено се притеснявам че май имам Псориатичен артрит... Костите си ме болят, а и на все повече стави ми се появяват лющещи се участъци /за сега "лекувам" със судокрем/... От това, което прочетох, май го водят автоимунно заболяване и кърменето се явява противопоказно...
Ама аз кой знае кога ще се натуткам да отида на лекар за да разбера наиситна това ли е...
Иначе диетата уж е съобразена, ама според мен е еднаква за всички /поне за тия дето имаме над 15 кг за сваляне/  Laughing Ако искате ще я постна тук или да ви я разпратя по мейлите... ако ви е интересно де...

Карбо, ако не те затруднявам прати ми диетката, моля newsm51
А пък за кокалите и мен си ме болят, особено колената, диагноза не съм си поставяла и на лекар не съм ходила..., не мога да кякам, ако клекна едва ставам, а гледам вчера майка ми, на 55 е жената, кляка, става с детето, аз явно се повредих cry

# 230
 Ох тия, пусти килограми  #Crazy
Имам още 6 кила за смъкване от общо 22 кила качени за цялата бременност.
6 кила съм смъкнала от 5 април до сега  без диета/ от както съм в Сливен сама и си гледам детето по 12/13 ч на ден/. Никога не съм пазила диети, майката му е повече движение и по- малко сладко, газирано, мазно Peace
Ако не се чувствах все гладна и не готвех разни калорични неща, сигурно щях да съм занулила натрупаните килограми вече Twisted Evil
Мъжа ми пълнее нещо, а хич не яде много. Сега през отпуската му ще го водя на лекар да му направят ВЕГЕ ТЕСТ и да му кажат точно от кой храни пълнее.

daya9
, мен не ме болят кокалите /пукат само/. Китките  на ръцете ме болят. Почнах да пия от оня ден калции+ вит.Ц Flutter

От 8ч. вали пороен дъжд тука и дори да спре хич не ми се излиза да плувам. След последният такъв си развалих обувките, накрая боса с количката пресичах булеварда в локвите Close
carbo Сияна редовно си пъчи шкембето Joy

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 10:09 от kamelllia19

# 231
Добро утрооо   Simple Smile

Дането, Писче (малко на патерици) ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МАМЧЕТА   bouquet Бъдете много здрави и винаги много специални за хората около вас  Simple Smile

Карбо, това с водата сутрин и аз съм го чувала, даже това е изпитаният метод на Лили Иванова  Wink знам, че водата трябва да е леко топла. Иначе аз отслабвам по принципите на Фокси. Гледам да не смесвам месо с картофи и ориз, а само със зеленчуци, повече фибри, без хляб и сладко и без газирано. До обяд не ям нищо друго освен плодове и кисело мляко. Имам още 4-5 кила да свалям, а качих 27 кг общо за бременността. Другата ми изпитана диета се казва Дарко Търся специалист от вадене на тръни от дупе, това дете е щуро колкото за три, а като гледам Руси започва да взима пример от него  ooooh!
Само да вметна по отношение на мъжете - класическа е ситуацията, няма да се плашиш  Wink

Ламтурниче, моята вечерна схема е следната - първо към 20.30 къпя малкия, на него още му е рано за спане и ядене, затова е спокоен. След банята го обличам и оправям за ядене. Кърмя 10 мин. слагам го на леглото да си почине и отивам големия да къпя. Ако дребният не е на кеф, го слагам в кошчето и при нас в банята да гледа  Crazy така....после излизаме от банята с големия, обличане, ала бала, мятам го в кревата, взимам Руси и ако имам късмет, го слагам на цица и чета приказка, а ако нямам, го разнасям напред-назад из стаята и разказвам тихо приказката. Накрая Руси заспива, баткото ме изнудва за още една приказка или нещо да си побъбрим тайно шепнешком и към 22.30 процедурата по приспиването е приключила - има няма час и половина. Ако откриеш по-вървежна схема, моля те споделай  Hug

Толо, много пъти съм се чудила и аз за тази банка, даже и в ТК имаше такава, знам, че изследват кърмачките, които дават и въпреки  всичко някак не бих се възползвала, защото не знам тези жени каква хигиена са спазили, колко цигари са изпушили и тн  Embarassed Rolling Eyes знам, че звучи доста грубо, дано не обиждам някой от вас, който дава  Embarassed

Днес ще си отстоим у дома, но поне ще насмогна с четенето и писането  bowuu че после пак се отнасям по селата  Grinning СУтринта рано дадох урина и кръв за изследване на Руси и сега ми е малко свито, докато не чуя резултатите. Профилактично е, ама все пак...

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 13:03 от GALL78

# 232
здравейте мили майчета и бебоци  Grinning,аз само  влизам да ви видя как сте набързо,времето е ужасно при нас и днес сме вкъщи чакам ако някой ми се обади за оглед на жилището да ходя.
Алхимиче аз съм с такава количка Бертони фокси и за момента съм много доволна,много е лекичка и багажника и е голям събира ми нещата,а и масичките са удобни хем за бебчето хем за майката Mr. Green.
Ох вика ме ставам засега,по късно като заспи пак ще вляза да ви видя и ако има нещо интересно да кажа.
Момичета благодаря Ви за подкрепата за Александра и за Ева в конкурса бебе сензация,макар че нещо ме съмнява да е достоверен,само ние с съпруга ми сме гласували 10 пъти,а то отчита че има само 8 гласа Thinking,но както и да е само да сме здрави другото е бял кахър.

# 233
Добро утро(то вече добър ден стана)
Дането-ЧРД, да сии жива и здрава и много щастлива-мерси за тортичката.
За кг.няма да говоря имам още 8 да свалям, но бавно и славно  Laughing.
На беба оченцето вече цяла седмица не е добре, слагам капки, мехлем и ефект 0, дано до срещичката да се оправи-м/у др.носете си вода, там водата не става за пиене-сигурно знаете но аз да кажа.
Хубав ден, отиваме да папаме.

# 234
  • София
фокси, точно това беше, да Simple Smile Кешкек Simple Smile

толо, от БМК идват веднъж седмично... последния път дойдоха на 2та седмица и явно и сега ще пропуснат една...
Аз основно за тях цедях, за малката отдавна - не...
Та сега щяха да вземат 3 контейнерчета по 500мл... Като започнах им събирах по 4-5 на седмица, вече по 2-3макс съм, но спирам.. Едно че ще захранвам тия дни и малко от малко да ми намалее, второ заради диетата и трето заради болестта Simple Smile

аз не знам какво бях прочела, недочела, ама само на дая я пратих диетата Simple Smile
Сега ще пускам и тук Simple Smile

Ден  1
Кафе или чай , 2 филии черен хляб, малко парче сирене
Голяма салата по избор .1 малко парче сирене
2 плода по избор.
Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.
Ден  2
Кафе или чай , 2 плода по избор
100 гр шунка, зеленчук по избор.1 малко парче сирене
2 плода по избор.
2 средно големи варени картофа, зеленчук по избор,
Ден  3
Кафе или чай , 1 голяма активия по избор .
Голяма салата по избор .1 малко парче сирене,
2 плода по избор.
2 варени яйца,зеленчук по избор,1 малко парче сирене.
Ден  4
Кафе или чай , 2 филии черен хляб, малко парче сирене
100 гр шунка, зеленчук по избор.1 малко парче сирене
2 плода по избор.
Пилешка пържола на скара/150 гр/1 зеленчук по избор.
Ден  5
Кафе или чай , 2 плода по избор
Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.
2 плода по избор.
2 средно големи варени картофа,зеленчук по избор,.
Ден  6
Кафе или чай , 1 голяма активия по избор .
Голяма салата по избор .1 малко парче сирене,
2 плода по избор.
2 варени яйца,зеленчук по избор,1 малко парче сирене.

Пилешко=телешко=шунка=филе бяла риба=консерва риба тон=черен дроб /на същото количество-150гр/

1. Приготвянето на всичките ястия става без никакви мазнини.
2. Препоръчва се хляб “тонус” или “бонус” или може да се замести с друг черен хляб.
3. От пилето се препоръчва бялото месо,варено или на скара.
4.Риба тон консервиран в собствен сос./във вода/.
5. Кафе или чай както и фрешове от цитрусовите плодове без ограничение (без захар).
6. Може да се използват всякакви подправки (силно се ограничава солта).
7.Салатите по избор включват: всякакви зеленчуци в умерено количество, без примеси от различни сосове, олио, сирене, колбаси и т.н.

МНОГО ВАЖНО: Преди всяко хранене задължително се изпиват две чаши вода.
 •   първата неделя от началото на хранителния режим, режимът се спазва както всеки друг ден. След това неделята е свободен ден от всякакви ограничения. Може да се яде каквото и колкото искате.

Забележки-Указания.

1. Приготвянето на всичките ястия става без никакви мазнини.
2. Препоръчва се хляб “тонус” или “бонус” или може да се замести с друг черен хляб.
3. От пилето се препоръчва бялото месо,варено или на скара.
4.Риба тон консервиран в собствен сос./във вода/.
5. Кафе или чай както и фрешове от цитрусовите плодове без ограничение .
6. Може да се използват всякакви подправки (силно се ограничава солта).
7. Салатите по избор включват: всякакви зеленчуци (прясни или замразени)  в умерено количество, без примеси от различни сосове, олио, сирене, колбаси и т.н.

много важно:
1.закуската се приема до половин час след събуждането
след това останалите хранения се разпределят на всеки 3 ½-4 Ч
2.водата се пие непосрествено преди хранен
3. използвайте уравнението пилешко=телешко=риба............
за да разнообразите доколкото е възможно храненето.

За майтойс - пускайте ми нещата на пощата от файла, че няма да ми се съберат в кутията за ЛС.
Няма още да поръчвам, защото нямам пари в картата, а и както казах от ларедут само ми ги блокират и 2 месеца бях с 200лв назад /вместо със 100лв напред при положение че имам 2 поръчки по 20ина Евро/ хем ми е само дебитна, не е кредитна... ама сега последно уж всичко е наред... въпреки че сега гледам вместо 30 имам 0лв.... явно пак са ми блокирали нещо...
Предполагам че с на майка ми карата ще пазарувам, че нейната в на ДСК, а не на смотаната Експресбанк
Ще ви пиша инфо допълнително... за сега си харесвайте неща и ми пращайте мейли Simple Smile...

# 235
Карбо, искрено се извинявам, ако съм те обидила за кърмата и баннката   bouquet

# 236
Влизам набързо, защото ще използвам, че не вали да изведа малко дечурлигата Wink
Ние с Рая сме болни, настиналили ли сме, вирус ли пипнахме някакъв нямам представа, но Рая има сополи и се опитва да кашля, а аз съм почти без глас  игърлото ужасно ми дере SadСамо се моля да не заразим малкия Praynig
Дането, nbirthday
Ламтурниче, аз като се наложи ги къпя двамата заедно, слагам малкия в коритото, каката до него на земята и първо нея изкъпвам, докато той си се плицика, след това тя се плицика, а с него се къпем Grinning Е, вярно е, че банята продължава приблизително десетина-петнайсет минути максимум, но какво да се прави Rolling Eyes А за приспиването Бобо обикновено заспива при нас в хола на шезлонга след това го местя, а с каката си лягаме в повечето случаи заедно, т.к. тя все още отказва да заспива сама #Cussing out
Отиваме навън, после пак ще пиша  bouquet

# 237
Добър ден и от нас с Майчето-зайчето Hug
Дането честит рожден ден,бъди здрава, усмихната и много щастлива

Карбо,на първия ти свободен ден от диетата,те каня в нас,ще ти врътна нещо екзотично и ще ви сипя по една бира от пласмасово шише за 4.50 Joyбез процент за сервиз,ще ви извозя като мои хора Wink
Ламтурник аз имам решение за теб,научи Калина да къпе Ралица и ти си свободна Laughingсамо да не се расърдиш,шеги ,майтапи закачки,сигурно ви е  много трудно с по 2 чавета,то и аз съм с две ама само през деня ако трябваше и да вечер да се справям сигурно нямаше да вися толкова на компа Blush
Аз имам голям прогрес,Едо почти се е научил да храни Мая с лъжица,ако го науча и памперса да и сменя,аз заминавам на море WhistlingИ е много внимателен,чак и говори ''сега Мая по полека да не се задавиш,и не говори(сякаш тя говори Wink)
Диде искам нова количка заради разликата в килограмите,мойта е 13 а новата 6.5 Shockedще се родя,а и ще ми е по удобна да има къде да си сложа бирата  Mr. Green
Ками ти как ни захранваш нас,не може така аз имам само 3 кила да махна и съм пушка ама като ги запускате разни рецепти и картинки и отиде коня в реката Hug
айде че ми се изхаби мастилото,останете си със здраве и дано изгрее слънцето днес  Nature Partly Sunny

# 238
Еми най вероятно ви е гепил летния вирус и ние го изкарахме почти цялата  рода,Мая имаше малко разстройство и едно страно покашляне от време на време,зет ми го болеше корема,Едо повръщаше,Мая също така вдигна и Т.споко минава бързо Hug

# 239
Мамчета,аз пак ще се повторя,но намерих този френски сайт за детски дрешки.Доставката е 18 евро и ако някоя от вас хареса нещо може да се комбинираме и да си разделим доставката  Peace Има много хубави неща в него...

Общи условия

Активация на акаунт