влизам само да ви кажа Дзак , че днес имах посещение от свекървището и още не съм се съвзела от номера, който ми спретна
По-късно ще ви споделя и ще чета , че много съм изпуснала
Представям си как си се изплашила! Важното е, че всичко е наред и Бобчо е добре! Много се радвам, че е добре милия и вече е забравил! Да ги цункаш и двамата с каката-помощница героиня от нас с Венци!

И мен ме е страх от тези гадини и няма да знам как да реагирам ако се случи ( дано не се ).Чела съм обаче,че при първо ужилване на пчела/оса не се проявава по-силна алергична реакция от зачервяване,подуване и сърбеж на мястото.Страшно било при последващи ужилвания,защото при първото организма си изграждал нещо като антитела,които влизали в контакт с отделяните от насекомите разните му там неща и общо взето всеки следващ път е все по-страшно
Дано няма такива при вас а при всички останали дечица. 

дано този ужас или подобен никога не ни се случват. Мен ме е жилила оса, това е по малкото зло при пчелите е по гадно. Това което знам аз е че мястото се намазва с кал или със стък от Бъз (не че по софийските улици го има ) При мен помогна.
от нас и лошото ви настроение нека отива по дяволите 

Ще взема и аз да си купя Метил..... ( пак го забравих, ама съм си го записала де
А да не ви казвам Рая как е нахапана от бълхи от престоя при свеки
И се оказа, че и алергия може да развие, направо съм бясна
Само да кажа, че имам фобия към всякакви насекоми, това обяснява негативния ми пост 

:
та чак сега се събуждам 
Та дойдоха си днес в уречения час и всичко си почна както винаги с обичайните глупости. Обаче "чудовището"явно миналия път усети на къде вървят нещата, че ако пак нещо ме издразни и ще ми кипне съвсем и реши да обърне нещата в нейна полза , пусна стръвта и аз като ОГРОМЕН шаран налапах
Можете ли да повярвате изтърси , че бебетата не чувствали болка
Та сега аз лежа по гръб, а тя тържествено развява знамето на победата с крак върху мен, щото след час трябваше да се грабна да закарам баба му и сестра му до тях и да отида да и се извиня , че съм я "обидила"
как ме е яд само , че толкова лесно и паднах в капана
Но нищо , ще го преживея все някак, нали го правя в името на спокойствието ни след време

Ние пък му казваме "кукуригу" )
Не, просто това ,че не се съгласих с твърдението и съм си казала мнението беше предтекст да се разсърди (тя милата нали си е глупава и по-умно нещо не можа да измисли)