За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 9 819
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Mama Z Hug
Добре, че не е алергично детенцето, а някои лекари са за убиване, заради бездействието си #2gunfire

# 256
МамаЗ,ужас! Ужас! Ужас! Такъв стрес сте изживяли!
Не се плаши от мускулни инжекции! С малка(къса) игличка за бебе,в бедрото,горната 1/3,латерално(странично).Забиваш игличката косо.По-добре в критична ситуация да я поставиш не толкова дълбоко мускулно,отколкото изобщо!  Hug

# 257
леле мама3 много ви гушвам,незнам за Силвето но аз какъв угас изпитвам,нали съм алергична.Ох сега добре ли е милия,спадна ли му отока?

# 258
Благодаря ви, момичета! Не исках да ви стресирам, а само да споделя и предупредя...

Толо, благодаря ти! Аз си носих всичко - и спринцовка, и игла. Но се уплаших да не му навредя повече, отколкото да му помогна. Все пак сама, на улицата. Нито има кой да му държи крачето, нито нищо... Макар, че ако го бях видяла да се подува, едва ли щях да се замисля.

Алхимиче, добре е. Hug Всичко спадна. Сега има само малко петънце, а вчера цялата брадичка беше червена и подута.

После разбрах, че другият вариант бил ампулка адреналин, с която се намазва мястото. Не се инжектира, но пак блокира действието. Така, че ако имате някакви съмнения за ваша или на детенцето алергия носете нещо подобно. Още повече, че аз не я видях да лети гадната оса, явно е паднала от някое дърво, като сме минавали. Така, че всичко стана за секунди...

# 259
МамаЗ,сигурна ли си,че адреналинът би подействал с намазване на ухапаното място?  newsm78 Защото при алергична реакция от упойка,например,освен метилпреднизолон,се слага и половин ампула адреналин в мястото на приложение на самия анестетик,т.е. инжектира се( в устната кухина,в моя случай).Адреналинът е съдосвиващо и забавя разнасянето на алергена в кръвния ток.През кожата сигурно пак би подействало,но много бавно.

# 260
  • Пловдив
За капарото за националната среща-4 мами не са пратили още капарото.Утре е последният срок.Няма да мога да изчаквам никой,защото в понеделник ще ги нося.Май има банки работещи в събота,закъснелите може и този вариант да ползват.

# 261
Мамо Зари, много прегръдки и от нас!  Hug   Ужас! Дано бързо се оправи сладура!
Наде, по-добре на хора да се дели!  Peace

# 262
Аууу, Мама З, сви ми се сърцето, докато те четох.  Cry Добре, че всичко е наред, ама ако не беше да я разстреляш тази лекарка щеше да е малко. Гушни Бобчо и Мимето от нас, представям си как се е уплашила, милата...  Cry  Hug

# 263
MamaZ, добре че всичко е приключило добре  Hug . И понеже съм хапана от оса да ти кажа, че болката от ухапването минава много бързо и в момента сигурно Бобо само го сърби мястото.
А на тази "докторка" наистина и е малко разстрела. Аз бих казала на колкото е възможно повече хора, как точно ми е "помогнала". Без да и премълчавам името и в коя болница работи  #2gunfire .

# 264
Здравейте момичета  Hug
Мама З , направо ми се сви сърцето докато четях, нз на теб какво ти е било  Hug Радвам се че детенце е добре и се е разминло само с уплаха .... а за тези "компетентни " лекари- просто без коментар  box

А ние днес си направиме бойното кръщене в проливен дъжд ... така ни валя, сякаш се беше продънило небето. Спряхме се под една спирка да изчакаме автобус, че нито да се приберем пеша, нито да съберем количката в такси  Confused И за капак малката се стресна много и изпадна в истерия ...рев рев, чак се захласва ....и накрая дойде тъпия абтобус след повече от 40 мин чакане и като стигнахме о/о нас и дъжда спря  ooooh!

Преди малко и аз се захванах да измайсторя един чийзкейк.... пък да видим какво ще се получи  Rolling Eyes

И да ви покажем какво си правим в кошарката като сме оставени без надзор Simple Smile

Фоксита и аз ще разгледам сайта и ако харесам нещо ще свиркам  Peace

# 265
Толо, не знам, вероятно се има предвид, че е по - добре от нищо. Със сигурност действието му така е само локално и много по - бавно и слабо...

iri_is, аз не съм хапана от нищо подобно досега. И затова и толкова се притесних, защото не знам дали аз самата не съм алергична... Дано е така, както казваш - днес е доста спокоен! Hug

Благодаря още веднъж за съпричасността! Наистина слава Богу, че се разминахме!

Да разведря малко темата: Аз си взех кошарка Бертони, и то с ваша помощ пак. И същото сгъваемо дюшече, каквото Ками показва. Доволна съм досега - върши страхотна работа, когато сме извън София, но не знам нататък как ще бъде. Спомням си, че на Мими й беше любимо да подскача, опряна на решетките на легълцето. Също за тях се хващаше, като искаше да се изправи. Дано и тези прегради са достатъчно издръжливи. Peace

Карбо, извини ме, но предай на милото и майка ти да си гледат работата. Mr. Green Едва ли точно сега е момента да те тормозят за някое кило повече. Искрено се радвам на майките, които влизат във форма почти светкавично след раждането, но в повечето случаи е необходимо почти толкова време, колкото сме качвали. Ще ти изровя специално снимки да ме видиш на изписването с Мими и 2-3 години след това. Разликата е 40 кг., като първата година нищичко не свалих. Пробвах всичко - от Редуктил до пълен глад. Все едно цялото ми тяло се беше запънало и си стискаше запасите. И това при условие, че почти не кърмих Мими (само около 5 месеца, по 30-тина грама преди АМ).
С това искам да ти кажа, че няма такова нещо - ако не ги смъкна сега, значи никога няма да мога. Мен ме чака същото сваляне, както първия път и знам, че ще е по - трудно, имайки предвид възраст, разни други здравословни проблеми и т.н., но за мен не мога, значи не искам. Да, не се понасям такава, каквато съм сега, обаче стискам зъби още малко, а и никой от близките ми не ме кара да се чувствам зле, точно обратното. Така, че много е похвално, че се взимаш в ръце, обаче, ако не стане мигновенно, или пък по някакъв начин се конфронтира с кърменето и начина ти на живот в момента, знай че си има време за всичко. Гледай си детенцето и това ти да се чувстваш добре сега, после цял живот ще гладуваш и ще слабееш... Peace Hug

# 266
  Вижте малкият памперс как спеше в жегите.. hahaha

# 267
  • София
толо много сладка снимчица.тази сладурана Раличка.да я нацункаш навсякъде  Heart Eyes  love001  love001  love001

# 268
  • София
МамаЗ, просто изтръпнах! #Crazy Добре че не е алергичен Бобо! Ох, колко още такива ужаси ще преживяваме... Котето като ми каза, че един от синовете им се СКАЛПИРАЛ! И гo шили 40 пъти.... Shocked

Толо, не знам памперса как спи, ама косата е половината от снимката!!! Shocked

Бързам да ви споделя най-новото си откритие! Гениално е!

Има едни чаши на Авент, Magic Sport се казват, за след 18 месеца. Е аз пробвах да дам на Йойо пюре през нея и се получи идеално!!! Той си смуче пюрето, защото дупката е голяма и не се омазва! Като от тубичка с шоколад! Joy Ето:

# 269
Толо, Раличка е уникална!
Харесала съм си я за снаха.Ето ги момчетата ми, пък тя да си избира.

Общи условия

Активация на акаунт