За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 10 129
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета а за колко време идва поръчката от My toys?Ако някой хареса някоя кошарка нека я пусне да видим, че и аз нещо искам да взимам.

# 76
Ай, нашето земетресение било 5 по скалата на Рихтер.  ooooh!

# 77
  • София
ТОва ли е цената ? http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca05.06.06/1737242 ,защото в Касида е 240лв.

# 78
4,7 го водят ето тук http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=135676  Shocked
Мале, момичета, аз от една гръмотевица настръхнах и ми се сви сърцето от страх, а вас ви люлее ......

# 79
Честит празник на Писчето! Да е жива и здрава и все така позитивна и готина  Hug

Тук пише, че заматресението е било 5.1 (сори 4.4, първоначално бяха написали 5.1) по скалата на Рихтер http://dnes.dir.bg/2009/08/05/news4873528.html

# 80
Лелее, Фокси, много са сладки малките Heart Eyes Кой се вдига на колене- Гошето или Насето, че аз не ги разпознавам все още Embarassed

# 81
  • Sofia
Привет!

Честит рожден ден, Писче! Да си жива и здрава и всичко, което си мечтаеш да стане реалност!

Честити месечинки на всички сладури! Да ни е щастлива голямата дружина!!!

Лееелееее, как ви е разлюляло! Shocked Оффф, много страшно! Дано няма вече!

Изкарах тежка нощ  Tired Малкия се буди 100 пъти, страхува се от гръмотевиците, не щя да заспи.....Направо ме разби! А сега спинка, а мама вълци я яли. Ама така е!

Гледам аз кошари всякакви, ама не ми излиза от полезрението тази в Mytoys за 20 Евро. Никак не ми се дават много пари (щото няма излишни), а на половината екстри, които имат повечето кошари изобщо не държа! Е, хубаво е да има цип отстрани, ама и да няма, ще го преживея. Все пак разликата е около 60% в цената!
Гери, казваш, че си я виждала наживо тази кошара. Струва ли си? Имаш ли някакви забележки?
Ето пак слагам линка: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca05.06.06/1841878

Лара, да, това е кошарата. Много ме е яд, като видя такава разлика в цената.... Twisted Evil
Само ако ви кажа нашата количка в Щатите колко струва, ще се хванете за главата! #2gunfire

# 82
Е бая ни люшна де  ooooh! Мене много ме е страх от земетресение! Голяяяяма съм паника.... даже грабнах малката и викам шъ' бягаме, ама после осъзнах че и двете сме по пижами и викам айде няма да бягаме  hahaha Мойто мило спи след нощна и аз му викам "мило ставай земетресение " ( и търча с бебето и костенурката в ръка о/о леглото ), а той ме поглежда и вика " ами добре Simple Smile , вие бягайте из града, аз като се наспя ще ви прибера" и се врътна на другата страна   Shocked За капак не можех 30 мин да се свържа с наще в Русе да ги чуя как са ... ужас

Коте ние като ходим на Русе ползваме тази кошарка там http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7266 много е удобна и бебка се кефи в нея

# 83
Лелее, Фокси, много са сладки малките Heart Eyes Кой се вдига на колене- Гошето или Насето, че аз не ги разпознавам все още Embarassed

Гошко Mr. Green И скача с краката ама не може да се усети още да си мърда и ръцете..Той със скачане се мести навсякъде.Може стаята да обиколи по този начин..Очаквам скоро да започне да лази.. ooooh!

Абе,момичета,аз от 3.6 се уплаших доста и ни разлюля,въпреки че сме на партер,та представям си на вас по високите етажи какво ви е било ooooh! Дано да не се повтаря,че тие заметресения нещо много зачестиха...

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 12:09 от foxy81

# 84
Ау Фоксита много големи сладури пу пу ... И верно как седи на коленца ... браво още малко и ще хукне  Heart Eyes
и колко много стоят  по корем  Party  моята трътка не мога да я накарам  Laughing

# 85
  • Стара Загора
Момичета,да ви почерпя за нашата половин годинка  Hug

Да са живи и здрави и останалите месечинковци   bouquet
Гея,в кой хотел ще сте на Ст.минерални бани ? Пиши ми тел на лични  Hug

# 86
Е, една позната от сливен твърди, че е усетила земетресението тук. Тя бременна и таман си полягала. Ние сме на 4 етаж, но нищо не съм разбрала...дори и да е имало Crazy.
vivi_mm, нашата кошара е същата на Бертони, само че цвят оранж. В Метро май са с около 40 лв по- евтини от този сайт, а са  същите Peace.

Жълтият Ламтурник, ако е 25 лв без работата/ ако не ти го прави познат човек или без пари Laughing/ направо си вземи един готов.
Аз гледах в Сливен 60\120 -за 26 лв.; 70-140 за- 28лв.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 12:44 от kamelllia19

# 87
ПЕПИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ,МНОГО ОБИЧАНА

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МНОГОБРОЙНАТА ТАЙФА ДНЕС,ДА СА ЖИЖИ,ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРИ
 baloni happy bd baloni

# 88
  • София
Пис, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!
Честити месечинки на порасналите днес бебоци!
Много гадно това време. Добре, че поне земетресението не се усети тук.
Днес усещам, че Мишката ще ме побърка вкъщи. Дано накарам баща и да ни закара на разходка в мола.
И ние имаме преносима кошара на Чиполино. Много съм доволна - още я ползва за спане. Купихме стандартен матрак 120/60 и си е екстра. Още не съм я смъкнала на долното ниво.

# 89
Ееех,хубава работа,ама българска,дет` се вика..Спряха ни водата,спряха ни кабелната,добре че интернета и тока все още не са спрени,щото вече ще полудея #Cussing out Добре също ,че мъниците ядоха пюре,та не се наложи да ползвам вода,ама ако не дойде до 3 часа незнам с какво ще ги храня...Егати простотията....

Общи условия

Активация на акаунт