За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 10 127
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  ПИС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!Желая ти от всичко хубаво по много! newsm59

Фокси,много хубаво това бебче!И голямо изглежда!

Ооо,да!Днес Раличка и още много сладкишчета стават на половин годинка! Да са ни живи и здрави!

# 61
Толо,ами голямо е.Роди се точно на термина си Mr. Green
Иначе е 3150гр и е висока 52см.В смисъл че не е чак толкова голямо бебе,както го изкарваха,че ще се роди..
А между другото аз щях да ви пиша,ама забравих..Когато нашето момиче е отишло да я приемат в болницата,там е имало родилка с близнаци,която вече е била в..абсурд е да познаете в коя седмица от бременността...41!!!! И сега,когато нашата мама вече роди е в болницата,онази мацка все още не е родила Shocked Евала..ей тва е майка-героиня..Да си бременна с близнаци и да преносваш вече повече от  седмица...

# 62
Добро, мрачно и дъждовно, утро! Днес май няма да има разходки  Sad
Но пък има страхотни поводи за празнуване

Пепи, един виртуален букет от мен и Плами  Hug ,

Честити месечинки на най-сладките бебоци - февруарчетата!

По въпроса с преносимите кошари - Плами си спи в такава от самото начало, а откакто я смъкнах на долното ниво там си и играе. Много съм доволна, че няма в какво да се удари като се търкаля насам - натам. Кошарата е на Чиполино, размера е 120/70 и съм сложила допълнителен матрак, който си пасва идеално.

# 63
Добро утро и от нас!
И снощи малкия ми разказа играта, няма такова мрънкане просто. Обръща се по корем и после мрънка да го обърна, а уж може и сам вече newsm78
Фокси, честито бебче! Да е живо и здраво и много да радва мама и тати!
ПИС, Честит рожден ден! Бъди най-вече здрава и щастлива!
Честити месечинки на всички празнуващи днес!
Карбо, на мен личната ми каза да пия калций, че сигурно от това били болките в ставите, ама си мисля, че трябва да отида и при специалист ревматолог, че малко ме е шубе вече.Уж пия калций пък все по-схваната ставам,та тези дни май ще ходя. А относно отношенията с милото, ами какво да кажа.Откакто се е родил малкия точно 3 пъти сме стигнали до близост. Няма и как да е по-често, той се изнесе на дивана в хола, защото малкия много мрънкал и не можел да се наспи.  smile3515А не ме пита мен, как аз вече 6 месеца не знам що е сън.Иначе и при нас ги няма вече нежностите, даже има моменти в които си мисля дали не се срамува от мен, все пак от бременността ми останаха едни 13 кг. които си ги влача, постоянно съм изнервена и от най-малкото се дразня. От друга страна по цял ден съм сама, няма с кой една дума да обеля, че нали от скоро живея тук и нямам още приятели. За това си мисля, че в момента липсата на социални контакти при мен е пагубно, но има време и за това. Да ми е живо и здраво слънчицето пък м....та му на всичко друго.
И на мен са ми превели парички вчера newsm44,така че отиваме след малко на пазар. Решила съм на малкия да му взема от тези чаши с накрайниците, та да видим дали ще пропие вода.
Хубав и много усмихнат ден ви желая!

# 64
Въх,да взема да си проверя и аз картата..Може и мен да са ме ощастливили Mr. Green
Понеже се сетих да взема и аз да се отчета по колко пюре ядат моите малчовци...вече спокойно си ядат по едно бурканче Ганчев-185гр. и още искат,ама засега толкова..Преди им давах и АМ,за да ги дохраня,ама вече не давам.Ядем си по 4 пъти на ден и евентуално по някое време през нощта-или към 1 или към 5-6 сетринта.Ама много ми се иска да им махам вече тва нощно ядене,за да мога да си поспивам повечко..Обаче..кога ли ще ме огрее Tired
Аз незнам дали мога да им давам зеленчуково пюре по два пъти на ден вече..Примерно едното на обяд,а другото за вечеря.. newsm78

# 65
 newsm59  party041 newsm67, ПИСЧЕ!

Много е сладко новороденото бебенце! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
 Не се ядосвайте за този...кекс ! Laughing Всичко ще си дойде по местата! Първо бебче си е промяна и стрес и за татковците. Моят мъж пък ме чака в хола полузаспал да сложа Ралица да спи..Когато ме мързи обаче се правя на разсеяна и...заспивам и аз с бебка.. Wink По някое време като види,че не се връщам и явно няма да го "огрее" и той пристига и се трупясва при нас.. Joy

Дано днес се разнесат малко тези гръмотевични облаци.Много обичам да се разхождам след дъжд!А Ралица даже се събуди от една много силна гръмотевица...И сега киселее на едно одеало на земята.

# 67
  • София
Честити половин годинки  на всички пораснали бебоци.На Раличка на Толо,Таничка на zabche,Ивелина на teodora popova,Калина на krasikoko,Габи на Qnush,Радина на pippeg    ,Йоан на ^desika^ , Джордан на Албена13,Мишето на Mecholana,Самуил на ladymax, Данаил на Янита,Ая на 26.Ех колко са много.
Фокси много е сладко бебенцето. Heart Eyes

Писче честит рожден ден мила!

Нека те спохожда само щастие и радост.И да те слушкат големите ти мъжлета и не толкова големи  Party

Хайде до после, че се събудихме.

# 68
Лелеее,вие се оплаквате от липса на секс,а пък аз ще започна вече да крещя ,щото на мойто мъж само това му дай..и ако може постоянно Tired Да ми имате проблемите ,а? Blush То угодия няма..ако не ме поглежда-лошо,ама като си иска постоянно-пак лошо..Аз затова обичам баланса,ама за мъжо баланс е да се прави секс всеки ден поне по веднъж...Другото е отклонение от нормата...
А пък такова нещо като излизане сам...абсурд!!! Аз го бутам,той не иска.Онзи ден ходиха да пръскат обекти в Хасково и трябваше да преспят там,обаче мойто се възроптяло и категорично отказало..как нямал да си види той жената и децата..Какво щял да прави там без нас Heart Eyes Онези му се подхилвали иронично и сигурно му се подиграват,ама на него не му пука.Канят го да ходи по кръчмите с тях,а той отказва,защото не искал да си оставя децата,само заради едното напоркване...Такъв си е и затова си го обичкам много Heart Eyes
То при нас положението винаги е било такова..който види Боян веднага пита за Вержито и обратното Mr. Green Буквално от вече повече от 7 години сме като дупе и гащи,ама не ни пречи Laughing

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:58 от foxy81

# 69
Момичета, имаше земетресение тук, ние сме на 6 етаж и беше много страшно  Shocked

# 70
Ухааа дядо божи ми люлее къщата  Shocked смаях се какво става в първия момент
Ааа Гери аз съм на 9-я

# 71
Леле момичета преди малко как разлюля .... ще се гътна от страх  ooooh!  hahaha
Писче ЧРД, желая ти само хубави мигове и сбъднати желания   bouquet

Честита половин годинка  на многобройната група

Фоксита много е сладко бебчето   пу пу

Айде после ще пиша пак, че ме тресе шубето още
Ха Ха аз съм н а 7-мия

# 72
Писче, nbirthday
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПРАЗУНВАЩИ МАЛЧОВЦИ ДНЕС   bouquet
Днес май няма да се излиза, как ще издържим цял ден затворени не ми  се мисли, тя каката взе да избива вече кочината  и да ми къса нервите, как ли ще изкараме до довечера newsm78 А бурята през нощта успя да ни събуди всичките, аз даже се наложи да изляза да отпушвам каналите на терасата, защото бяха пълни с цветятата на съседката, градушката им разказа играта направо Rolling Eyes Навън гърми  и трещи, аз по пижама отпушвам канали hahaha Естествено станах вир вода мокра, децата се разсъниха, абе среднощни приключения Tired
Какво земетресение, бе момичета, у наше село нищо не сме усетили newsm78

# 73
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА мама ПИС и на многобройните ни 6-месечковци

КОлкото и гадно за звучи, отдъхнах си като разбрах, че не е само при мен това положение  Confused

Ако искате момичета да пуснем една софийска поръчка от mytoys?
Аз не знам как става, ама ще разучим Simple Smile

Тука небето се продъни, ама каквото и да е ще ходя до диетолога следобед  Peace

Чао за сега, че да се опитам и аз да дам нещо във взаимоотношенията, а не само да изисквам  Whistling

# 74
Наде,може ли да има и леко пловдивско присъствие /евентуално ако харесам нещо/? Blush

Между другото..ако ви се гледат клипчета-вижте ни тук Mr. Green 1,2,3

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 11:24 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт