Фокси,много хубаво това бебче!И голямо изглежда!
Ооо,да!Днес Раличка и още много сладкишчета стават на половин годинка! Да са ни живи и здрави!
,

А не ме пита мен, как аз вече 6 месеца не знам що е сън.Иначе и при нас ги няма вече нежностите, даже има моменти в които си мисля дали не се срамува от мен, все пак от бременността ми останаха едни 13 кг. които си ги влача, постоянно съм изнервена и от най-малкото се дразня. От друга страна по цял ден съм сама, няма с кой една дума да обеля, че нали от скоро живея тук и нямам още приятели. За това си мисля, че в момента липсата на социални контакти при мен е пагубно, но има време и за това. Да ми е живо и здраво слънчицето пък м....та му на всичко друго.
,така че отиваме след малко на пазар. Решила съм на малкия да му взема от тези чаши с накрайниците, та да видим дали ще пропие вода.
По някое време като види,че не се връщам и явно няма да го "огрее" и той пристига и се трупясва при нас.. 

Да ми имате проблемите ,а?
То угодия няма..ако не ме поглежда-лошо,ама като си иска постоянно-пак лошо..Аз затова обичам баланса,ама за мъжо баланс е да се прави секс всеки ден поне по веднъж...Другото е отклонение от нормата...
Онези му се подхилвали иронично и сигурно му се подиграват,ама на него не му пука.Канят го да ходи по кръчмите с тях,а той отказва,защото не искал да си оставя децата,само заради едното напоркване...Такъв си е и затова си го обичкам много 

А бурята през нощта успя да ни събуди всичките, аз даже се наложи да изляза да отпушвам каналите на терасата, защото бяха пълни с цветятата на съседката, градушката им разказа играта направо
Естествено станах вир вода мокра, децата се разсъниха, абе среднощни приключения