За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 10 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ами и аз там гледах уж.... Ето я и там:

Защо няма английски та да не ви тормозя..... Embarassed

Мерси, Гея!!! Hug

# 46
Аз имам един бърз въпрос към Гери..Смяташ ли скоро да правиш поръчка от My toys,защото май съм харесала няколко неща,та да знам...

# 47
  • София
Привет и от нас!
Иве, стискам палци!
Карбо, не си сама. Нашият татко още от раждането на Мишето се премести в хола на дивана и не мога да го накарам да дойде при мен (да не будел малката). Освен това не може да се накани да оправи детската стая (разчистване и боядисване), така че май ще си спя с бебка още дълго. Вече само механично го врънкам да си легнем заедно просто за да не загубя форма. Като се замисля и аз се депресирам. Освен това не комуникирам с никоя майка наоколо по градинките и общо взето съм сама денонощно почти винаги. Ох, и аз се сдухах.
Мишето не иска повече от 60-70 гр. пюре и после дояжда с АМ. Пък и аз нещо много страхливо я захранвам, но това не пречи пак да има нещо като обрив.
И моят пост стана депресарски. А днес си изкарах супер - цял ден с една приятелка бутахме количка в Борисовата. Сега бих си хапнала някоя вкусотия, но ме мързи да готвя. Сайтът с рецептите е супер. Айде, отивам да преровя хладилника.

# 48
Калинче, видех бе душка, че пише с големи червени букви, ама нали ние с по двете деца работим за време, а не за качество Joy чета малко през редовете, а пък и не довиждам вече Rolling Eyes
толо, ми и аз не знам, той си яде колкото му дам, не реве, явно му стига, но пък и не пречи да пробвам да му дам повече newsm78
Гери, слънце, да ти е жив  и здрав малкия(голям;-)) мъж  bouquet А #Crazy Аз си питам, щото вече се обърках от много четене колко трябва да яде, а с каката си следвах предписаниета- на кутията АМ пише еди кво си давам толкова, пюрето за месеците е толкова грама - давам толкова, ама сега сега ме побъркаха.  А баща му снощи познай какво му даде- Зръчно+ биба натопена в бира #Crazy Захрани го детето по неговата си схема hahaha И ми вика " Ми то му харесва, що не му даваш" newsm78
Коте, тия дни непрекъснато се сещам за вас, но пусто човек като си направи някакъв график и всяко отклонение го затруднява Rolling Eyes За съжаление аз се съобразявам повече с каката, защото гледам тя да е с нейните приятелчета  и да играе, а малкия кучета го яли Rolling Eyes Той се кефи като гледа деца около себе си, даже те искат да се включва в техните игри, душички , не разбират, че той въобще не в час, просто всички толкова свикнаха с него  и толкова го обичат, че го третират като равен, детска му работа, само че аз трябва да търча напред-назад с бебе в ръце( за да играе и той с тях #Crazy) Гледам, че търсиш кошара, аз имам на Джордани, оставила съм я на Княжево като ходим Бобо спи в нея и да ти кажа честно е доста по-голяма и по-комфортна от леглото, което имаме у дома. Лесно преносима е, не си спомням колко пари я взехме, но ако решиш мога да помоля мъж ми да се обади на вносителя и да я вземем с отстъпка Wink

# 49
  • София
Kоте, това е само второто ниво, което се закача, платнената част. Буквално се превежда "закачало за кошара". Laughing

Купете си хубава, с джобчета отстрани за всичките боклуци и дупка на долното ниво и може отдолу да си държиш нещата от чекмеджето.

# 50
  • Sofia
Kоте, това е само второто ниво, което се закача, платнената част. Буквално се превежда "закачало за кошара". Laughing

Аааааааааа, ето я уловката! hahaha Joy Яснооо! Ще търся тукашна някаква, въпреки че една на Чико тук я дават за 250 лв, а в Mytoys за 70 Евро, ама карай.... Confused

Еми, мерси! Сега ще преровя Джорданито и ако харесам някаква и навия татето , ще свиркам  Hug А, сетих се! Ще го преместя от моята страна на леглото за няколко нощи...

Аз се чудех има ли някакви противопоказания да спят децата в преносима кошара?  newsm78
Доре, кажи, душо, знам че си изръчкала де що има по нета  Grinning Hug

Хайде лека нощ!

Само да кажа, че тия сценаристи на Клъцни/Срежи яко се изложиха с тая банална история за обърканите резултати..... Crossing Arms Който гледа филма, ще ме разбере Simple Smile
Сори за спама и лека нощ още веднъж!

# 51
  • София
Ами не, даже мисля, че са доста по-безопасни от тия дървении! Rage Само дето е изкуствена материята, ама те са големи вече, не може да ги опазим от всичко. Запази си матрака от старата кошара, за да го използваш с тази. Защото моят е един такъв тънък, сгъваем, трябва май да взема по-хубав... Трябва ли? newsm78

Вземете си като нашата, страхотна е:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/7304

# 52
Мамчета, добро утрооо!  bouquet
Честито на всички празнуващи днес! Tada dance  ura

Хайде на кафето Mr. Green

Много се радвам, че тилвичките са се харесали Flutter
И аз мислех да вземам матрак за кошарата,ама се оказа, че матраците ги правят по размери за дървените легла. Пробвах един в магазина на същата кошара и се оказаха с 10 см по- дълги. Трябва по поръчка да се прави Whistling Whistling

# 53
Добро утроооо!

Тук една мъгла, едно чудоооо, ама поне не вали, след малко ще излизаме, че пак хладилникът е празен  Crazy

Фокси, мила, няма да пускам скоро поръчка, много се чудихме на това легло, сестра ми го имат и е страхотно, а цената в момента е меко казана смешна, ама се отказахме, няма къде да го държим: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca05.06.06/1841878, бяхме поръчвали на мама Пети една кошарка на Хаук, ама я няма в момента.
Ками, благодаря за кафето и закуската отново  Hug
Коте, защо не сложите обиколници Peace

Чао засега от нас, после пак ще пиша  Peace

# 54
Добро утро,
Гери, точно на това легло съм му хвърлила око и аз, че толкова евтино даже и в Продавалника няма, така че ако прави някой поръчка, свиркайте моля Hug
Днес много месечинковци има, да са ни живи и здрави Hug

# 55
  • sofia
Kote vij tuk http://www.kasidabg.com ima vsichki vidove koshari.

# 56
Днес ще е ден за релакс newsm44. Един колега на мъжи ми ни е канил на вечеря навън довечеря...няма да готвя  Crazy Мисля само един чийзкейк да забъркам, да има с какво да си пия  kaffeetrmker_2 Ще си хвана и гобленчето newsm68 да си полекувам нервичките, че не съм шила от доста дни...
Още ме болят краката от вчерашната дълга разходка, но поне си свърших поставените задачки.
Гери, какви са тея магли при вас? Тука е   Nature Sunny и задух...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 57
Ками, аз смятам да купя за нашата преносима кошара парче дебел дунапрен. Засега ползваме старото дюшече на дървената кошара, а за нея направихме ново точно от дебел дунапрен и мисля че дюшеклък се казваше този плат за дюшеците. Дунапрена го купихме и отрязахме по размер, а леля ми, която е тапицер ни го направи на дюшече. Излезе ни около 20-25 лева без работата, малко по-евтино отколкото да купим ново, но кошарата ни е стара и ново по размер нямаше.
Ние с Ралица отиваме при педи да види как е, дано да е по-добре, та да не се налага да и изписва по-силни лекарства.  Praynig
Ако ще правите поръчки за Коледа и аз ще се включа, ама ще трябва да ми обясните как, че съм много боса.  Embarassed

# 58
Добро утро! Имайки в предвид времето на вън, днес ще е от активните дни на сектата  Laughing И при нас е мрачно вали и трещи, ако се задържи все така няколко дни (както е по прогноза) и аз ще изтрещя. От друга страна пък мъжо ще е доволен че може да посвърша малко къщна работа и да наготвя че напоследък рядко го правя. Лек ден на всички  Hug
 Защо да не стават готовите дюшеци за кошарите те не са ли 120/60 или коментирате конкретен вид кошара а аз съм спала  newsm78. Аз имам една на Бертони за временно ползване от една приятелка и ми я даде с купешки дюшек който си залепва точно  Peace

# 59
Добро утро Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДНА ОТ НАЙ-ЯКИТЕ МАЦКИ ВЪВ ФОРУМЧЕТО...
ПИСЧЕ...ДА СИ ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ЗАБАВНА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА!!!

Честита половин годинка на всички пораснали бебоци...А днес те са много Mr. Green
Раличка на Толо,Таничка на zabche,Ивелина на teodora popova,Калина на krasikoko,Габи на Qnush,Ая на 26,Радина на pippeg ,Йоан на ^desika^ , Джордан на Албена13,Мишето на Mecholana,Самуил на ladymax, Данаил на Янита

Не съм чела подробно вчерашните ви писания,затова сега ще се върна малко да почета,че тия дни хич не съм активна.
Преди това не мога да се сдържа да не ви пусна снимчица на новото попълнение  в нашето голямо "италианско семейство" Mr. Green

Айде..връщам се да ви чета и приятни разходки на всички,които се готвят да излизат Mr. Green
Ооо,забравих..получавам снимките ви на имейла ми...Не ви отговарям,но ги получавам.Благодаря! Така ми е много по-лесно да намирам снимки на бебоците ви..И само за информация...Всички,които не си виждат бебето на първа страница да не ми се сърдят..Това НЕ Е окончателния колаж..Ще има нов,но малко по-късно през този месец...Благодаря ви за търпението Hug

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:05 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт