Защо няма английски та да не ви тормозя.....
Мерси, Гея!!!
чета малко през редовете, а пък и не довиждам вече 
А
Аз си питам, щото вече се обърках от много четене колко трябва да яде, а с каката си следвах предписаниета- на кутията АМ пише еди кво си давам толкова, пюрето за месеците е толкова грама - давам толкова, ама сега сега ме побъркаха. А баща му снощи познай какво му даде- Зръчно+ биба натопена в бира
Захрани го детето по неговата си схема
И ми вика " Ми то му харесва, що не му даваш" 
) Гледам, че търсиш кошара, аз имам на Джордани, оставила съм я на Княжево като ходим Бобо спи в нея и да ти кажа честно е доста по-голяма и по-комфортна от леглото, което имаме у дома. Лесно преносима е, не си спомням колко пари я взехме, но ако решиш мога да помоля мъж ми да се обади на вносителя и да я вземем с отстъпка
Яснооо! Ще търся тукашна някаква, въпреки че една на Чико тук я дават за 250 лв, а в Mytoys за 70 Евро, ама карай....
А, сетих се! Ще го преместя от моята страна на леглото за няколко нощи...

Който гледа филма, ще ме разбере 
Само дето е изкуствена материята, ама те са големи вече, не може да ги опазим от всичко. Запази си матрака от старата кошара, за да го използваш с тази. Защото моят е един такъв тънък, сгъваем, трябва май да взема по-хубав... Трябва ли? 

. Един колега на мъжи ми ни е канил на вечеря навън довечеря...няма да готвя
Мисля само един чийзкейк да забъркам, да има с какво да си пия
Ще си хвана и гобленчето
да си полекувам нервичките, че не съм шила от доста дни...
и задух...

. Аз имам една на Бертони за временно ползване от една приятелка и ми я даде с купешки дюшек който си залепва точно