Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 093
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
благодаря за бързите отговори момичета
а къде да я пратя да отиде да си направи
нещо като адрес или телефон да ми дадете  Praynig Praynig Praynig

# 166
МЦ ФЕМИНА- София
Клиниката на МАЗНЕЙКОВА- София
Клиника на д-р МАРКОВ- София
Св. Лазар- София
Токуда- София
Аз я правих при Марков -МЦ'' Марковс '' ( потърси с Гугъла има и телефони  Peace

# 167
МЦ ФЕМИНА- София
Клиниката на МАЗНЕЙКОВА- София
Клиника на д-р МАРКОВ- София
Св. Лазар- София
Токуда- София
Аз я правих при Марков -МЦ'' Марковс '' ( потърси с Гугъла има и телефони  Peace

жестока си

много благодаря на всички ви

# 168
  • ул. "Мечтание"
Доц. Томова - http://www.docenttomova.bg/

# 169
И само да знаеш че записването става за близо 7-8 седмици предварително и нека за всеки случай спомене че е бременна ( при мен имаше ефект ) Ако не намерите координати , пиши ще ти ги изровя имам визитка .

# 170
здравейте  bouquet
имам питане - сестра ми е бременна и й казаха, че е добре да отиде на 3D.
въпросът ми е в кой месец е най-добре да отиде, за да може плода да се види хубаво, ако има някакви проблеми и къде да отиде, както и колко пари струва, ако знаете

Само да добавя, че е добре да се отиде на 3D, докато бебето е по-малко и ще може да се види все още цялото, защото после ще гледате само отделните органи. За снимки и записи ако ви интересува.

# 171
Здравейте отново!Много съм притеснена-сутринта бях на консултация и док каза че околоплодните води са много малко(''под 2 см. '' каквото и да значи това),каза че ако до петък не родя трябва да ме вземат в болницата да предизвикат раждането защото не можело да стои бебето с толкова малко води.Притеснявам се да не му стане нещо,иначе тоновете са добре.....не знам.

# 172
  • Русе
По принцип бебето може и без околоплодно води но това води до инфекции. Аз стоях 10 дена без води, родих живо и здраво дете но с инфекция. Постоянно му следяха тоновете.
Щом си толкова притеснена защо не поискаш второ мнение?  Така или иначе вече ти е време. Стискам ти палци.

# 173
  • Mediterraneo
Съдейки по лентичката ти, време ти е. Какво се притесняваш, бебето трябва да се роди. Предполагам, ще е всеки момент. Успех и леко раждане  Hug

# 174
  • Пловдив
Не се притеснявай всичко ще е наред. Поискай и второ мнение и ако наитина се налага влизай в болницата то ти е и време вече така че не се тревожи всичко ще е наред  Hug

# 175
Здравейте, искам да попирам изследванията за хепатит, спин, васерман, хламидия, токсоплазмоза, които се правят в 3 месец, поемат ли се от касата и ако не, колко излизат като цена?

# 176
  • Бургас
Здравейте, искам да попирам изследванията за хепатит, спин, васерман, хламидия, токсоплазмоза, които се правят в 3 месец, поемат ли се от касата и ако не, колко излизат като цена?
Поемат се Peace

# 177

Да,поемат се от ЗК.

# 178
Благодаря за бързите отговори  Hug

# 179
хламидия и токсоплазмоза не се поемат Peace

Общи условия

Активация на акаунт