Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 2

• 20 615
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
 CryБлагодаря за утехата но аз нося лоша новина!

И аз си мислех че се загнездва,но нее днес бяхна лекар прегледаме обстойно  и  ми съобщи лошата новина: Че бременноста е прекалено ранна,че се е разтрогнала,На снимката от видеозона не се вижда нищо,каза че съм пълна със съсиреци  newsm78 и нищо не виждал,също така ми каза че матката ми е изместена встрани каза че нее проблем  Sadнали нее ? , каза също че ако кръвта не спре до 4 дни ще има пак  абразио Cry а мен толкова мее страх и мисля че 2-ри кюретаж няма да преживея Сега ме остави да се изчистя с кръвта да си излезе всичко,сега гледам падат някакви розови месца мноого миркоскопични..Просто вече нямам психика,побъркала съм се всичко ми се изплъзна за миг.Помислих че поне този път ще го гушна .. Cry И най интересно ми беше че преди 6 месеца ми казаха че 2-ри път нямало как да стане ..Но ето че стана,много ми е зле не издържам как може та аз съм здрава Каква е причината  Cry
С такава любов чакахме нашето бебче   .. А живота ми нанесе удар под кръста за 2-ри път

# 241
признаците на бременност и тези като ще ти идва са едни и същи. изчакай още някой ден и ако не ти дойде - иди на лекар.

# 242
мдааа... може и ПМС да е...

# 243
  • Варна
CryБлагодаря за утехата но аз нося лоша новина!
И аз си мислех че се загнездва,но нее днес бяхна лекар прегледаме обстойно  и  ми съобщи лошата новина: Че бременноста е прекалено ранна,че се е разтрогнала,На снимката от видеозона не се вижда нищо,каза че съм пълна със съсиреци  newsm78 и нищо не виждал,също така ми каза че матката ми е изместена встрани каза че нее проблем  Sadнали нее ? , каза също че ако кръвта не спре до 4 дни ще има пак  абразио Cry а мен толкова мее страх и мисля че 2-ри кюретаж няма да преживея Сега ме остави да се изчистя с кръвта да си излезе всичко,сега гледам падат някакви розови месца мноого миркоскопични..Просто вече нямам психика,побъркала съм се всичко ми се изплъзна за миг.Помислих че поне този път ще го гушна .. Cry И най интересно ми беше че преди 6 месеца ми казаха че 2-ри път нямало как да стане ..Но ето че стана,много ми е зле не издържам как може та аз съм здрава Каква е причината  Cry
С такава любов чакахме нашето бебче   .. А живота ми нанесе удар под кръста за 2-ри път
Съжелявам, доно скоро видиш две чертички пак!

# 244
Добър вечер,
Имам едно питане :
Има ли значение когато си направиш теста за бременност шуър чек, кога ще дръпнеш бялото капаче, което е над линииките, които показват резултата?
тъй като аз след като сложих капките в кръгчето веднага дръпнах капачето...
Дали тестът показва реалния резултат...? 

# 245
# 246
  • Пловдив
няма значение кога ще отвориш капачето

и най-готино е да си стои отворено и да видиш как се появяват двете чертички

# 247
И аз не мисля, че има някакво значение, няма как да повлияе резултата.

# 248
Първия тест като го правих и аз не посмях да отворя капачето,но след няколко дни го повторих и тогава бях с една приятелка,тя го отвори веднага и много ми се смя.Наистина е хубаво да видиш как се появяват чертичките Party

# 249
И според мен, няма значение кога ще се отвори капачето, аз моето го отворих почти веднага и видях как се появяват 2те чертички Peace
Надявам се това което си видяла под капачето, е това което искаш Peace
Успех.

# 250
  • Пловдив
На всичките тестове, които съм правила, гледах капачето и чертичките моментално. Като си ги има - си ги има, като ги няма ги няма.

# 251
Добър вечер,
Имам едно питане :
Има ли значение когато си направиш теста за бременност шуър чек, кога ще дръпнеш бялото капаче, което е над линииките, които показват резултата?
тъй като аз след като сложих капките в кръгчето веднага дръпнах капачето...
Дали тестът показва реалния резултат...? 

Няма значение дали капачето ще се дръпне веднага, ако теста е отрицателен, защото си го правила рано, може следващият да е с друг резултат, но ако е положителен, честито   bouquet!

# 252
  • София
здравейте на всички искам да споделя с вас!аз съм 36г.с. и преди два дни ми изтече съвсем малко на гащите нещокато водичка и понеже много чета се притесних да не са околоплодни води!моята док не беше на работа затова отидох при друг.той каза че това било секрет от тапата.прегледа ме на видеозон и каза че няма страшно,само ми даде да си поставям лактажин вагинално 10 дни!на другия ден отидох при докторката ми тя пък каза че това било от течението което имам и също ми изписа някакво друго подобно лекарство!много ме хвана страх какво ли не си мислих сега обаче пак леко ми потича нещо и вече немога да разбера да не би да е от тези капсули който поставям а отделно си имам течение!ако някой е имал такъв проблем и има желание да ми помогне!

# 253
  • София
В кой период на бременността си-нищо не казваш?
С първата бременност накрая имах такова течение-щом доктори са ти казали да не се притесняваш-значи недей!
ООО,написала си,сори,реших,че си на 36г Embarassed!
Все пак раждането наближава-така,че каквото и да е,не се притеснявай...
Леко раждане!

# 254
  • София
в 36-та седмица

Общи условия

Активация на акаунт