Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Здравейте,Здравейте......Честито на всички рожденници.Това е най-хубавият месец пълен с емоции.  bouquet Прегръдки за всички и най-прекрасни пожелания.Ние се завърнахме от една достатъчно дълга и хубава,прекрасна ваканция  Laughing едва дочакана и така неусетно минала  Heart Eyes Искаме още,но е време и за нови есенни премеждия с градини ,някой училища  Grinning Арен май ще започва от следващата седмица,че тази я изпуснахме не ми се иска така от средата да започва . Laughing Довечера ще се опитам да пусна няколко снимки от морските ни разходки  Hug

# 151
Ехо!

Честит рожден ден на Али, Мия и Хари! Да са здрави, усмихнати, любопитни към живота деца. Целуваме ви

Вениш, ние със Спаси живи-здрави ,също сме на линия. Нали говорим за клуба Пчеличката Мая?

# 152
Само се отбивам за едно "топър фечер". Ави  Hug за вас, обмисляте ли новото гнезденце Simple Smile

ЧРД Хари, Мия, Али! И на мама Меги!!!
Вечер гледам като пребито куче, тези двамцата ми изпиват силиците. Миа стана голям философ, претенции до небето, добре че Яни вече е пораснал разумен човек.  Както и с него, така и сега с Миа, нямаме режим, само вечерния час на лягане е горе-долу постоянен. Но иначе съм си ок, в планове и размисли за къщата, сега съм на вълна инсталации и дограми.

Целувам ви

# 153
  • Пловдив
Прекрасен РД на Хари, Мия, Али! Както и  на мама Меги и нейната половинка!!!
Много здраве, вълнуващи мигове и любов! Hug

# 154
Chestit rojden den na Sashko! Shtastlivo detstvo mu jelaq!     

# 155
Ехо!

Честит рожден ден на Али, Мия и Хари! Да са здрави, усмихнати, любопитни към живота деца. Целуваме ви

Вениш, ние със Спаси живи-здрави ,също сме на линия. Нали говорим за клуба Пчеличката Мая?

Не Ири, не говорим за него, а за клуба в Младост 1А. Там има два всъщност и на двете места ще проверя.

ЧРД на Саши! Да расте все така красив и чаровен и да радва много мама и тати!

# 156
Честит 3ти рожден ден на Сашко! Нека да расте здрав и палав, но щастлив в игрите! Нека да е радост за мама и тати, и пример за Дани!

С умиление си спомням преди 3 години, когато се роди Сашко. С Ави бяхме с еднакъв термин 23 септ и тя-хоп, и роди.  Hug Изведнъж в мен нещо се преобърна и осъзнах, че това което се случва е наистина и моята среща с бебко наближава мнооого много скоро. Този ден бе както щастлив, знаейки че дългоочакваното наближава, така и изпълнен с много тревоги от неизвестното...дали е за мен, дали ще се справя...
Той пък Филип се позадържа и преносих  Laughing

# 157
  • София
Честит рожден, Саше Simple Smile)) Да си жив и здрав. Леле Ави, като се сетя преди 3 години, че се засякохме в болницата...Лети си времето и това е  Hug

# 158
Благодаря момичета, че сте се сетили за нас , не ви почерпих виртуално , но пък винаги сте в сърцето ми.
Честито и на малките пораснали вече септемврийчета, които съм изпуснала много здраве и весели игри има желаем с Лаци.
Нашето парти мина много хубаво в компанията на добри приятели и роднини, а също така 20 мин преди да стане 12 ч на 7-ми срещу 8-ми се роди най- малкия член на нашата рода - син на браточет на мъжа ми със завидните размери от 4600 гр и 57 см - да е жив и здрав! съответно нашия на нашия рожден ден имаше и татково парти ...Беше хубаво
За общия РД естествено ,че и ние сме в кюпа, къде без нас...
Ирини, май говорим да "Страната на чудесата" - Младост , но и там ще дойдем хехе

четох ви вчера и имах много коментари, не ги написах , а вече не помня...
Лаци е на градина втори ден, още не иска да ходи и се пазари, но и аз също се надявам това да отмине бързо...
Ави  черпи за Сашко  newsm38 , те са на морето  и нямат нет , но все пак мислено са с нас 1

# 159
Честит рожден ден на Саши! Все така умихнат, любопитен и почти гениален малък сладурко да е!

За партито - щом сте рекли в Младост - в Младост да е... но ако там има проблем може да го направим тук  http://www.happycosmos.com/service.php - новичко с много хубаво меню! или в Мая.

# 160
Ави,честит празник на Сашко и на всички вас!Да слушка много и да ви радва!

Аз ако продължавам така,може и да съм на линия за партито Mr. Green,на дечко не казвам нищо,защото като чуе за купони  и е пръв Laughing

# 161
Ави, честит ти рожденник  bouquet да те прави радостна щастлива и спокойна Grinning
Мама Маги да ти е юнака все така чаровен сговорчив и обичлив  bouquet доволна ли си от партито?
Мамчета с рожденници в нашия месец красив и плодороден ви пожелавам усмихната  успяваща и хармонична година   bouquet  bouquet  bouquet
Ирини, ЧРД и за Спаси и цунки за малката Джи за която пихме на 15 сти за имения и ден!
Ваньо е на вълна роботи и прави заявки за рожденния си ден Laughing
Успех с детските градини за да нама сълзи а само игри и ....ох да ни поолекне малко  Flutter
Хубава вечер!

# 162
Ех, момичета, честити ви празници - Ави, Веси, bonne_esperance, Sesiliq, да са ви здрави и щастливи порасналите деца! Да ви радват с ум, доброта и вечни усмивки!

Меги, честит рожден ден на теб и половинката! От щастие да не се отървете!

Пропуснах да ви поздравя точно на датите, но тези дни ми е на педали, че върша всичко, което търпеше отлагане заради колата.
И на DZ и diman да честитя хубавите празници и да им пожелая да са много весели и пълни с усмивки! Безгрижно детство за децата ви желая!  newsm67

Доничка, как са на Хриси очичките?

Стели, пожелавам колкото може по-малко сълзи за детската градина!  Hug

На всички деца, които ходят или ще ходят в градина, желая само радости и творчество, и никакви проблеми!   Hug

Амаретке, чакай го пак! Mr. Green

# 163
Моето съкровище днес става на  3 годинки

Честито на всички други рожденници  Hug  bouquet

# 164
Chestito na nasheto priqtelche Niki, da raste vse taka usmihnat, chestito i na Mariq, da sa zdravi i mnogo shtastlivi detsata!

Общи условия

Активация на акаунт