Мечти...

• 10 761
  • 172
  •   1
Отговори
# 75
Никой ли не мечтае за световен мир Tired

# 76
Всички миски за това мечтаят, та да не се дублираме.... newsm56 Laughing

# 77
Блатечки да се разведе и да се премести във варненския театър докато мъжът ми е на плаване  Mr. Green
Еее, крадла на мечти.  Crossing Arms  Laughing

Моята мечта е опитите на проф. Рубенщайн да успеят - това би бил краят на цяла една ера за хората с кохлеарни увреждания.

# 78
  • Кацнала на едно дърво.
Споменавала ли съм, че имам телефона на господин Блатечки? Mr. Green
П.П. Искам да танцувам танго с Никълъс Кейдж.
Както вече казах, на дребно не мечтая.  Whistling

# 79
Ой, Василиса, ой, прекрасная.. Hug Heart Eyes Blush Hug
Сега, ако беше Лиска, щях да те изкуша с номера на Р. Луканов.   Mr. Green

Другата ми мечта е да поживея в Тибет няколко години. Седем, например.
(Нямах предвид Брад, не знам защо така излезе)

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 21:24 от Ева в асансьора

# 80
Като го няма Брад, ще ти се видят сто Wink

# 81
Искам да имам рецептата на 2 хапчета - едното, след като го изпие живо същество оздравява от всички болести и живее до точно 100 години, другото е против лошотия.
От парите натрупани от хапчетата ще си изпълня и материалните мечти. Рецептата само аз ще я знам и семейството ми, така че пари няма да липсват...
После следват екскурзии, къщи и други такива.
Мда.. искам и да съм вечно влюбена във все същия човек.

# 82
Тия против лошотия ще ги дава полицията, насила. Инак няма да се харчат.

Да направя откритие как да не действа гравитацията. Да го патентовам във всички страни. Да си направя кола да се носи 20 см над земята и да житкам евтино такси нощем в София. Изобщо да не ми пука за дупките. два познавам кой клиент каква музике обича и да му я пускам още като отвори вратата да се качи. Японците да ме извикат да строим космически кораби. В япония да станем авери с Махлянов и да направим реклама на кисело мляко. той да яде от котел с чирпак, а аз - от стандартна японска кофичка със стандартна лъжица.

# 83
Искам да имам рецептата на 2 хапчета - едното, след като го изпие живо същество оздравява от всички болести и живее до точно 100 години.......

Пу, дано не Ви се сбъдне това  Wink

# 84
  • out of space
Айде една лигава мечта  Laughing Да изобретя приспособление, хапче ли ще е или устройство, което се слага в задника и човек като пръдне се разнася миризма на Булгари- бял чай, Келвин Клайн- Еуфория...или по избор  Wink

# 85
Айде една лигава мечта  Laughing Да изобретя приспособление, хапче ли ще е или устройство, което се слага в задника и човек като пръдне се разнася миризма на Булгари- бял чай, Келвин Клайн- Еуфория...или по избор  Wink
По-добре хапче, че ако е устройство, доста мъже ще се откажат Joy

# 86
По добре хапче, което да се гълта.
За в задника дали хапче или устройство - все тая.

# 87
Някъде на... скандинавския полуостров -> Далеч от Българския манталитет и чалгата.
Хладно и мрачно време, дъждовно, мъгливо, уиски с лед, камина, домашен уют, да живея сам, +невидима прислужница (да чисти и оправя всичко без да я забелязвам), кредитна карта ( thats got no limit).
Искам да съм фригиден - без секс, без жени, без манипулации.
През седмица разпускане във Вегас (покер+психоактивни вещеста безвредни за организма. Без психическа и физическа зависимост).
Искам стая ухаеща на коледна утрин, хей такъв грозник пред къщата в калта http://www.autobytel.com/images/1968/Ford/Mustang/400/1968_Ford_ … g_428cobrajet.jpg + http://www.notdesigner.com/images/topgun_M.jpg
Без досадници и натрапници, без скучен риболов и гледане на футбол или подобни занимания лишени от всякакъв смисъл в които не се извършва никаква физическа дейност.

# 88
По повод мечтите се сетих за един виц.
Един мъж всяка вечер влизал в един бар с едно розово фламинго и едно мокро коте. Пиел, каквото пиел, и винаги вадел точно пари за сметката. Накрая барманът не издържал и го попитал какъв му е случаят.
"Улових златната рибка и й поисках всяка вечер да съм с "дългокрако пиле с мокро коте" и да имам точно пари да си плащам сметката и ей какво ми се случи..."

В този ред на мисли - внимавайте как си формулирате желанията. Вселената приема нещата буквално:-)

# 89
Narph, опитах се да вляза в главата ти, но вместо това ме заболя моята. Вни-ма-вай как-во си по-же-ла-ваш.

''Грозникът'' не върви във финландска зима, ще се наложи да се возиш на вълчовото такси.
Лас Вегас има едно отвратително свойство  - прекаваш времето си там, омаян от jet lag, щом идеш от Европа.
Сам не се живее.
Можеш да си фригиден с или без секс, както и обратното.

Вземи си почивен ден, честно. Извинявай за dream анализа, нещо ме провокира..

Общи условия

Активация на акаунт