Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 16

• 45 455
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Отвъд алеята зад шкафа
От Римини отказаха поръчка от сайта на kickers. Знаете ли коя от другите фирми би могла да изпълни поръчката?

# 676
Може и това е отговорът, който получих на моя имейл:

Thank you for your recent email.
I am happy to confirm we can deliver to Bulgaria. The cost of postage is £35.
If you wish to proceed with your order, please fax the product codes and sizes required, together with your payment card details to our Customer Service Team on +44 (0)1568 619555.

Please do not order via our Website as we do not have the facility to process overseas orders.

We look forward to hearing from you.

Малко скъпа ми се струва доставката!

Kind regards

Момичета,четох във форума,че опитвахте поръчки директно от сайта на mandmdirect.com ,но в крайна сметка не разбрах какви са ресултатите  newsm78.Може ли някоя мама да уточни-можем ли сами да поръчваме или само чрез посредник Praynig
  bouquet

# 677
  • София
От Римини отказаха поръчка от сайта на kickers. Знаете ли коя от другите фирми би могла да изпълни поръчката?

По-назад писах, че аз поръчах преди известно време чрез ДМ  Peace

# 678
  • Отвъд алеята зад шкафа

По-назад писах, че аз поръчах преди известно време чрез ДМ  Peace

Благодаря:)))

# 679
NIKRAN, тия от кикерс ме разбиха, аз лично не бих си пуснала данните за картата по факс и то не защото ме гони параноя, а защото ми изглежда...хм, допотопно.  Whistling

# 680
Здравейте момичета.Предварително се извинявам за тъпия въпрос.Как се пазарува чрез Емпреса?В сайта им нищо не разбрах.Къде и как пъскаш поръчката?До сега пазарувах от Детство мое,но поръчките ми се бават повече от месец,за товя мисля да се насоча към емпреса,но нещо много сложно ми се вижда newsm78.
Благодаря ви предварително.

Емпреса е транспортна фирма,т.е. те не поръчват стоки. Може да ги ползваш ако направиш сама поръчка и я шипнеш до техния английски адрес. А ако просто искаш на смениш ДМ пробвай Риминикидс или Алмуз и двата посредника са ок. Фемитрейд още не съм я ползвала, но май и от тях са доволни.

# 681
Как сте момичета?  Peace
Доста време нямах НИКАКВА възможност да влизам , заради многото работа-не съм  влизала във форума около 3 месеца може би-гледам доста нови момичета има и нови сайтчета за пръскане на парички  Sunglasses
Та мога ли да попитам нещо-тъй като доста време ме  нямаше-какво е станало с Емпреса? Преди си имаха отделна тема-сега гледах 2 месеца назад-няма нищо...Търсачката не ми открива таква тема (може би нарочно) а и повечето мнения са стари?
Може ли някоя от вас да ме светне какво става-фирмата си съществува но явно нещо има??
Беше удобно да ти казват кога има курсове,кога има бус,ще закъснява ли....Сега гледам сайта им-последния обявен курс  от Англия е на 18-ти...не е обявен следващ...
Моля светнете ме какво е станало и как мога да се свържа с тях.Да не са се преместили в друг форум...знам ли...
Мерси предварително
П.П.
Фирми посредници не ми препоръчвайте  Wink

# 682
Ехмея много ти благодаря Peace

# 683
  • Варна
Моля, някой ако иска да се включи за поръчка от Маталан, да ми пише ЛС /ама бързичко  Laughing/

# 684
Още веднъж-моля galle да си разчисти кутията за ЛС!

viki_kw,Емпреса се отделиха в собствен форум
http://www.empresa.forumi-bg.com/

..
I am happy to confirm we can deliver to Bulgaria. The cost of postage is £35.
..
Малко скъпа ми се струва доставката!

Ммм,да-скъпичка е.
NIKRAN,защо не се регистрираш във форума-очевидно имаш интерес към темата.

# 685
  • СОФИЯ
Някой имали такива ботушки http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/25/17
Интересуваме това кожа ли е или набук? И дали имат поне малко вълна отвътре?

# 686
  • вече в собствен дом
Някой имали такива ботушки http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/25/17
Интересуваме това кожа ли е или набук? И дали имат поне малко вълна отвътре?
Leather Boots означава ботуши от естествена кожа.
Но за вълна отвътре незная дали имат.  Peace

# 687
Момичета, да има желаещи за поръчка от Кларкс?

# 688
Ето малко снимки от първата ми поръчка от Адамс, чрез Емпреса.
http://nincheto.snimka.bg/hobby/adams.415036
Дрешките са невероятни, размер 6-9 месеца, но ми се струват че може да се носят до към годинката.Ей сега пак заформих една поръчка, да мога да хвана прИмоцията и курса на Емпреса към Б-я(за тва последното не съм много сигурна)
Доволна съм от Е, комуникацията с тях е чудесна! Peace Hug

# 689
Момичета, Минимод приемаха ли БГ карти или само с посредник може да се поръчва от там?

Общи условия

Активация на акаунт