Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 602
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте, искам да попитам:
Сега прочетох че Вита работи със здравната каса за раждане, та се питах някоя от вас дали се е възползвала от това и какво точно означава, че си доплащаш нещо или изцяло минава по здравна каса /което не ми се вярва Simple Smile/
Означава, че плащаш 400 лв. по-малко, отколкото е обявено в сайта им. Здравната каса поема толкова.  Peace

# 301
Здравейте,
някой може ли да каже нещо повече за д-р Цанов, интересува ме основно за естествено раждане.
Благодаря ви Simple Smile

# 302
  • пак там
Да е жив и здрав Цанов, и следващото си дете при него ще раждам! За вагинално раждане не мога да ти помогна, защото бях с гадна миома (плюс още един куп усложнения) и се наложи секцио, но като специалист за мен е страхотен. Да не говорим, че се нави да ми махне миомата по време на секциото (миомата ми беше закачена за много стълбчета, или както там се казват...), което рядко се навиват да правят. Между другото, не ме е навивал за секцио, просто така се наложи.

# 303
И при нормалното раждане д-р Иван Цанов се справя страхотно. Нещата протичат спокойно, без бързане. Въобще и добър професионалист и с голямо разбиране към родилката.

# 304
  • София
И аз не знам за нормално раждане как е Д-р Цанов, но при мен направи едно изключително сложно секцио, на което вчера негови колеги от друга болница се възхищаваха и цъкаха невярващо, че нямам никакви усложнения и дискомфорт.

# 305
Благодаря ви!
Сашка,
ти при него ли си раждала? Мен ме интересува най-вече дали е спокоен и търпелив и склонен ли е да не прилага рутинно окситоцин, епизиотомия, да не пришпорва самото раждане при пълно разкритие и т.н.

Двоумя се между него и Богословова, но май след срещата и с двамата ще реша Simple Smile

Ще бъда много благодарна, ако някой ми изпрати негови координати на лични.

Хубав ден!

# 306
kaat, моля те ако разбереш нещо по въпросите, които те вълнуват да пишеш. Аз също искам активно раждане, без форсиране и всички рутинни простотии.
Моля за вшечатления за д-р Богословова, знам че тя е привърженик на нормалното раждане, но дали и на активното? Някой раждал ли е нормално при нея, може ли да разкаже?

# 307
Изключително спокойно минаха нещата при мен. Но най-добре се срещни лично и поговори с него. След това ти сама ще си прецениш при кого да раждаш. Но той има много голям опит, което никак не е без значение. Ето и един номер на доктора за контакти-0888708172. Успех! Вярвам, че всичко ще мине благополучно и скоро ще гушкаш едно сладко бебче.

# 308

Моля за вшечатления за д-р Богословова, знам че тя е привърженик на нормалното раждане
Да, така е!Аз раждах при нея, но бях секцио по спешност!Изключителен лекар е!Не бих я заменила за никой друг! PeaceНай-добре се консултирай с нея за желанията ти, а тя ще ти кажа дали е възможно или не!Успех!
Момичета, днес в предаването "На кафе" даваха наживо секцио в болница Вита!Не можах по-рано да напиша това, но може някой ако иска да потърси в нета и да си изтегли предаването! Peace

# 309
  • Има много детски смях.
Да, и аз го гледах и си поплаках...  Embarassed
Искам да кажа, че при мен (планирано секцио) нещата протекоха по абсолютно същия начин. Нямаше нищо "по- така" заради камерите.  Peace

# 310
Искам да кажа, че при мен (планирано секцио) нещата протекоха по абсолютно същия начин. Нямаше нищо "по- така" заради камерите.  Peace
и аз добре си поплаках, някои хора от екипа бяха същите и изобщо все едно моето раждане гледах...тъкмо успивах Ния и като ревнах, голямо гушкане и целуване падна...луда работа Embarassed

# 311
  • пак там
А кои бяха лекарите?

# 312
  • Има много детски смях.
На анестезиоложката така и не й запомних името, нищо че идваше при мен често преди и след операцията. Кадър на Шейново, естествено, с Д започваше фамилията й. Докторите също не ги знам. Мъже бяха и двамата.

# 313
и аз добре си поплаках, някои хора от екипа бяха същите и изобщо все едно моето раждане гледах...тъкмо успивах Ния и като ревнах, голямо гушкане и целуване падна...луда работа Embarassed

Не е луда, май е нормална работата  Laughing и аз си поплаках, защото ми предстои. Е, надявам се да е нормално, но аз винаги си поплаквам като гледам раждане, пък като се роди, живот и здраве, младежа ще се плаче от всичко  ooooh!

# 314
  • София
На анестезиоложката така и не й запомних името, нищо че идваше при мен често преди и след операцията. Кадър на Шейново, естествено, с Д започваше фамилията й. Докторите също не ги знам. Мъже бяха и двамата.
Докторите са Д-р Цанов и Д-р Хаджийски, при които родих и аз!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт