Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 564
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Мисля, че това трябва да е предаването на Гала:
http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/7?video=2

Не съм го гледала, само намерих линка. После, като заспи бебока, ще го изгледам на спокойствие Simple Smile

# 316
  • пак там
На анестезиоложката така и не й запомних името, нищо че идваше при мен често преди и след операцията. Кадър на Шейново, естествено, с Д започваше фамилията й. Докторите също не ги знам. Мъже бяха и двамата.
Докторите са Д-р Цанов и Д-р Хаджийски, при които родих и аз!  Hug

И аз при тях раждах, и двамата са страхотни. А Данчева я избрахме за педиатър на детето, и досега съм страшно доволна.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:15 от Рися

# 317
  • София
На анестезиоложката така и не й запомних името, нищо че идваше при мен често преди и след операцията. Кадър на Шейново, естествено, с Д започваше фамилията й. Докторите също не ги знам. Мъже бяха и двамата.
Мисля, че Даракчиева казаха в репортажа. Благодаря за линка, Vrabezza - върна ме назад във времето...

# 318
Здравейте,
имате ли представа дали допускат мъже по време на отворените врати?

Хубав ден!

# 319
kaa, аз и мъжа ми ходихме на отворените врати през януари. Пускат и мъже.
 Grinning

# 320
Оставаше и да не пускат... Не са много щастливи от този факт, но по принцип мъжът може да писъства на раждането там.

# 321
Не са много щастливи от този факт, но по принцип мъжът може да писъства на раждането там.
Само, ако е нормално!

# 322
За колебаещите се - и аз да си похваля мойта си докторка - Богословова, жива и здрава да е тази жена, всеотдадена е на професията си, две деца ми е изродила и за мен е действително страхотен специалист!
Някой тук питаше за естественото раждане - да, тя е човекът, с две ръце гласувам за нея. Подкрепи ме за нормално раждане на второ дете след първо, родено след секцио по спешност, пак при нея. До последно следейки бебето коментирахме с нея че не е невъзможно да родя нормално, имаше нужните предпоставки и тя застана зад мен, въпреки риска, който не биха поели 99% от практикуващите акушер-гинеколози -  главично разположение на плода, не много едро бебе /роди се 3050кг./, добре зараснали шевове след секциото без сраствания. Раждането протече нормално, за около 4ч. родих, ужасно болеше, но си струваше за сметка но моменталното следродилно възстановяване /без упойки и окситоцин/. Лекарката през цялото време беше до мен, подпомагаше раждането психически и физически /с ръка ускоряваше родилния процес/...
Ако трябва още 10 деца да родя пак при нея ще съм!

# 323
nunchi , и аз съм на същото мнение за д-р Богословова!Също раждах при нея- секцио по спешност!Аз също не бих я заменила за никой друг! PeaceМоже ли да те помоля да ми обясниш какви бяха причините за секциото при теб и след колко време след секциото, роди нормално?Благодаря ти, може и на лични да ми пишеш, ако прецениш, че на другите момичета тук няма да им е интересно! Peace

# 324
  • София
Момичета, записвам се да следя темата, тъй като съм се ориентирала към Вита засега. На мен ми е много рано още, но искам да започна още от сега с информацията Simple Smile Аз се следя при Славкова.

Доволна ли си от Славкова?

# 325
nunchi, чудесна информация си дала, благодаря. Ако се сетиш още нещо за нея пиши, например можеше ли до последно да се разхождаш, да заемаш разни пози... Дадоха ли ти веднага бебето, абе каквото се сетиш. Мерси  bouquet

# 326
Момичета, записвам се да следя темата, тъй като съм се ориентирала към Вита засега. На мен ми е много рано още, но искам да започна още от сега с информацията Simple Smile Аз се следя при Славкова.

Доволна ли си от Славкова?

Засега съм много доволна. Била съм само няколко пъти (аз съм в началото), но за момента всичко е наред и ми харесва. Сега в сряда съм на първия скрийнинг при нея. Преди са ги пращали на друго място за скрийнинг, но от скоро си го правят и при тях.

# 327
Благодаря ви за отговора. Във Втора градска не допускат...може би заради по-строгият режим за посещения там. Бях много изненадана и затова питам как е във Вита.

nunchi, предварително ли се бяхте разбрали да не ускорявате раждането с окситоцин или Богословова просто не го препоръча? И на мен ми е интересно как протече времето преди напъните? По-напред четох, че няма предродилна зала и докато дойде времето за родилна стоиш в стаята си. Така ли е? И след колко време ти дадоха детето, 6 часа? И на мен ще ми бъде интересно да разкажеш за различни неща, за които се сещаш. Естествено ще се радвам, ако и други мами раждали естествено споделят.

Хубава вечер

# 328
  • София
А дали някой може да ми прати на лични мобилния на д-р Славкова? Мноооого моля  Praynig

# 329
искам да питам раждалите секцио при Д-р Богословова във Вита, кой Ви беше втория опериращ АГ ?

Общи условия

Активация на акаунт