МАЙче гука и нарежда и в играчките се вглежда. Тема №12

• 12 243
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Фелинка, честит празник и от мен! Пожелавам ти здраве, щастие и любов! Останалото мъжа ти да го купи от магазина Simple Smile
КайРен, Nijntje благодаря за мнението и съветите за кърменето!
vaiza, това клипче много полезно. Допълних си липсващите упражнения. Аз масаж правя за 5 мин, а тук е цели 15. То милото все едно е на SPA процедури Simple Smile
Галя, браво на твоето момче! Ние сме вече на 3 м, а още нямаме 6 кг.
Отивам да събирам багажа за морето Simple Smile
Варненки, някой виждал ли е на живо този комплекс на Св.Константин и Елена
http://benitour-bg.borsabg.com/?81&0304&97527
Опитвам се да събера повече инфо, че само през една агенция го намирам.

P.S. а намерих го и оригиналния сайт http://www.maxicomplex.com/
хайде и до скоро в морската!

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 00:44 от loranholl

# 106
Фелинче, по-загоряла мама от мене имало бе базикам се мила.Чак бях забравила какво е  Mr. Green Joy хихихихЗа гинеколог, ходих още на първият месец след раждането, но моята гинеколожка ми каза ела Септември сега си още прясна и няма как да те гледам. А освен кървенето, което беше като зацапване имам и едно такова прозрачно течение newsm78 доки каза, че било нормално, всичко в мен се променяло и флората ми също. Ама май трябава да ида да се видя. Доста болеше бе мами, все едно ми беше като за първи път - СРАМ ВИ КАЗВАМ Blush #Crazy  Crazy
Деске, аз за първи път чувам за такъв вид сополки. Къде трябва да ги изследвам и при кого, ще ме насочиш ли!? newsm78
Относно другите темички, бебчо ми се обръща от първият ден у дома това е 26 му ден, но само от едната на другата страна. Ако не бяха решетките на леглото мислех, че ще може да се изтъркули. И той не обича по корем да лежи, но когато легне започва да лази. Ама ми се карат, че му било много рано и бил още малък да товари телцето си с такива упражнения. Обсъждахте нощното спане. Малчо като го изкъпя в 9 и го нахраня от 9,30 спинка до 2,30 хапва по-малко от колкото през деня, ама и това си е нещо и чак в 5,30 сутринта. Доки ми каза да му спирам нощното хапване, ама мен хем ми е жал, че гладникът си иска манджта, хем ми е малък и искам да наддава. Тя обаче е категорична, че ако не го свикна сега така ще му бъде режима до 3 годишен. Дайте съвет!

# 107

vaiza, това клипче много полезно. Допълних си липсващите упражнения. Аз масаж правя за 5 мин, а тук е цели 15.

Галя, браво на твоето момче! Ние сме вече на 3 м, а още нямаме 6 кг.

Отивам да събирам багажа за морето Simple Smile

Мдаа, много полезно това клипче   bouquet Вайза, но ако Теди издържи целите 15 минути аз направо много ще се учудя  #Crazy аз ги правя същите но за 5 минути, както казва Нинчето, и даже гърба го пропускам  Rolling Eyes а за упражненията и аз ще допълня тези, които днес не разбрах на консултацията  Whistling

Благодаря ти скъпа и споко ще станете 6 килограма и то преди нас сигурно, все пак сте един месец по големи Hug

Оф, завиждам ти за морето... аз море тая година няма да видя  Cry забавлявайте се и за мен  Heart Eyes особено на св.св Константин и Елена  Peace ходила съм преди доста години, но още пазя мили спомени...

П.П.

То милото все едно е на SPA процедури Simple Smile

Това ме размаза от смях  smile3532

А и още нещо да ви питам мами за нещо странно което прави моя мъник с главичката... прави нещо като Брррр все едно си жабури нещо в устата (върти си я бързо от ляво на дясно за секунди само, при което му се разтръскват бузките и телцето, и издава звук понякога само)
Чудно ми е защо го прави (по веднъж на ден го прави)... аз лично съм го виждала няколко пъти само, но татко му го е хващал да го прави повечето пъти  newsm78 интересно дали не е някакъв тик или спазъм, или нещо по сериозно вече почвам да се притеснявам, а днес забравих да питам доки на консултацията  ooooh!

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 13:29 от Galia1982

# 108

А и още нещо да ви питам мами за нещо странно което прави моя мъник с главичката... прави нещо като Брррр все едно си жабури нещо в устата (върти си я бързо от ляво на дясно за секунда само, при което му се разтръскват бузките, но не издава звук де) ама и аз как го обясних  Mr. Green
Чудно ми е защо го прави (по веднъж на ден го прави)... аз лично съм го виждала няколко пъти само, но татко му го е хващал да го прави повечето пъти  newsm78 интересно дали не е някакъв тик или нещо по сериозно вече почвам да се притеснявам, а днес забравих да питам доки на консултацията  ooooh!

[/quote]

Един приятел казва на жена си: Айде стига си търсила дефекти на детето! Simple Smile (и тя е мама като нас с бебе на 1 месец)
Така, че Галче не се тревожи толкова. И моя хубосник прави едни смешни движения и физиономии, ама и това ще мине  Laughing
 Hug

# 109
  • гр.Стара Загора
Добро утро милички заповядайте на маймунското кафенце   hahaha Joy hahaha
Felina чак пък специални благодарности  Embarassed за теб винаги мила  lovekiss
Аз нали в сряда излизах да ви се отчета-ходихме с 6 приятелки на бар ударихме по един коктейл и после се прехвърлихме в една пицария на ракиййка със салатка ,пък то стана и вечеря  ooooh! през 5.мин звънях до вкъщи за да питам за Евелин сърцето ми щеше да се пръсне и като се прибрах установих че без нея съм за никъде  noТя душичката мамина през цялото време спинкала и като се е събудила само си е играела.Баба вика такова дете мога да гледам по цял ден много спокойно и усмихнато  Blush
Щях да закъснявам уж но сърце не ми даде и още в 21,30ч. си бях вкъщи и си я изкъпах и нахраних Peace
Вчера успяхме и с Делянка и Митко да се видим много се бях затъжила за тях  Hug
Снощи какъв дъжд ни валя тук не е истина гърмя трещя беше страшно ,Евелин се стряска от гръмотевиците и заспива а аз се чудех къде да се навра от страх  newsm43.Но поне днес е хладно дори доста бих казала но съм по-добре от колкото в жегата  Peace
Desislava Goranova много се радвам че пак си сред нас  Hug Разгледах албумчето на Макси голям мъж ще става да знаеш  smile3521Да ти е жив и здрав и много да те радва.А за сополките ние от болницата си ги носим но педи каза че не са опасни и да действам със физиологичния разтвор и клечка за уши при нужда  newsm78
П.П.Извинявам се че се отплеснах  smile3506
Лек и усмихнат ден ви желая   love001

# 110
  • СТАНДАРТНО.

В допълнение към маймунското кафенце  Mr. Green

# 111
  • СТАНДАРТНО.
Обсъждахте нощното спане. Малчо като го изкъпя в 9 и го нахраня от 9,30 спинка до 2,30 хапва по-малко от колкото през деня, ама и това си е нещо и чак в 5,30 сутринта. Доки ми каза да му спирам нощното хапване, ама мен хем ми е жал, че гладникът си иска манджта, хем ми е малък и искам да наддава. Тя обаче е категорична, че ако не го свикна сега така ще му бъде режима до 3 годишен. Дайте съвет!
Не вярвам да му остане такъв режима чак до 3 годишен. Баткото отказа единственото си нощно хранене към 4-5-я месец. Всяко детенце си е индивидуално, но не съм чула досега за две-три годишно дете да си хапва и през нощта.  Peace

# 112
  • София/Варна
Адашче, педиатърът ти, щом види, че сополките се точат по-продължително, би трябвало да даде направление за микробиология. Лекарката на моите деца дори сама им взима намазката от нослето. Колкото за нощното хранене - моето лично мнение е, че Макси ще има нужда още дълго време да си похапва по малко и на често. Той има да наваксва, а предположението на педиатъра, че режима на детето се определя сега, не е много подплатена с факти.

# 113
Добро утро от нас. Беба днес беше мнооого добро дете Grinning Заспинка към 00.00 и се събуди в 09.00 Grinning Сега и мама е щастлива Laughing
Деси Горанова, относно нощното хранене и моята доки ми беше казала да давам вода и да я отучвам, че иначе ще и остане навик да хапва посред нощ, но аз не се съобразих Wink Тя и Сиана е от бебетата с по-малък калибър и има да си наваксва детето Grinning Когато мина 4.5 - 4.8 кг (приблизително) сама си спря нощното и сега си прави нощни почивки минимум по 6-7часа.
Относно сополките, ние сме големи сополани, но с мъжо още преди да родя се майтапехме, че при двама сополковци няма как и детето да не е такова Joy Слагам физиологичен разтвор и така Simple Smile
Желая приятни разходки  1stroller на всички и много послушни бебоци

# 114
  • София
Добро утро, майчета!
Днес ще излезем по-късничко на разходка, защото още е доста мокро и хладно.
Вайза! страхотно филмче си ни пуснала! Ама това бебе много кротко, бе Wink, Моят Божко е бая шавлив,  чак толкова послушно не ми стои като го масажирам!
Радостен ден на всички!

# 115
  • София
Добро утро и от нас! Благодаркско за кафето  и закуската.ММММММММ-ММ   Heart Eyes
Фелинка, честит ти рожден ден скъпа!Бъди най-добрата майка и съпруга, обичана жена! newsm51 nbirthday  Gift
Деска, добре дошла отново с Макси! За сополките и ние имаме и с физиологичен ги оправяме,ама всеки ден ooooh!.Вчера за всеки случай док го накарах да вземе секрет от носа и в понеделник ще видим резултата.
сигурна съм ,че ще се организираш за сватбата, виж Плами213 какъв сватбен агент е ! Joy
Плами, честити ти чехлета, много са готинки, ще ги разходиш ти до Варна. Heart Eyes
loranholl  на много хубаво място  ще се печеш Grinning, а и бебчо ще водите.Бравоооо!!!
Честито на Минолтичка за снимката, то си беше ясно.  bouquet
Варненки, страхотни сте, поздравления за морските ни приятелки! newsm51
Ние от няколко дни пием чайче през ноща, нали постепенно докторката каза да отказваме нощното хранене, ама и през деня пием доста от чая, направо се учудвам каква жажда само Rolling Eyes
Айде , дано слънчо изгрее, а и да го няма пак ще водим бебо на въздух.
Приятен ден, момичета!!!! Grinning

# 116
  • Бургас
момичета, помагайте, моля!

май се разболявам зверски - от вчера ме болят всички мускули, кости, стави, глава, тресе ме. мислех, че е ПМС, затова вчера само витаминки вземах+ехинацея и чесън на добавки. обаче вечерта вече усетих накъде отиват работите и взех парацетамол, от който се поизпотих и сякаш се чувствам малко по-добре. сега закусих + витамини+липов чай, но пак усещам да ме тресе. а бебе Ани сякаш усеща, или просто съм по-топла (гадния дигитален термометър дава някакви идиотски градуси - 35/36) и не ще да яде! последно е яла в 6 сутринта. после в 9 и в 11 засмуква и пуска и плюе... моля ви, дайте съвет, илачи, нещо, което да помогне да се преборя. иначе имам час за лекар за 17.15, дано успея да се завлека дотам... основно за кърменето се притеснявам - какво може и какво  не може като лекарства - антибиотици по принцип не пия. и така, както усещам, не е настинка, а си е баш вирус - а с никой болен не съм контактувала. а, и дали е добре за нея да съм постоянно около нея - нали я защитавам с кърмата?

# 117
  • София
Забравих да благодаря на Вайза за готиното филмче, верно Мигла това бебче много добро бе! Mr. Green
essivessela,  оправяй се бързо, дано е  нещо леко.Добре си почнала с витамини, давай с лимони.Виж какво ще ти каже доктора. Hug

# 118
Здравейте мамчета  Hug
Честит рожден ден на Фелина и на куклите на Айла,да сте здрави и много щастливи! Heart Eyes
 essivessela дано да се оправиш бързо!  Praynig
Минавам само да ви кажа,че с Влади ще ходим при баба му в Бяла малко да сменим обстановката и въздъха.Дано да му се отрази добре и пътуването и почивката. Ще ви следя от компа на сестра ми,така че няма да липсвате  Peace
Радвам се че са ви харесали мойте чехлЮчки,както казва Оличка ще ги разходя до Варна но чак септември.
Е оставям ви и отивам да приготвям багажа,че като си дойде татето тръгваме!
Лек следобяд на всички и много   love001

# 119
Майчета, честити празници на Фелина, на бебчетата с месечинки Simple Smile На всички ви желая мн здраве и мн щастие!:)
essivessela не знам какво да те посъветвам, само ще ти пожелая бързо оздравяване и дано да е само леко неразположение!
 malachika спокойно имаш време, аз миналата година по това време се готвих за държавен изпит, после кандидатствах за магистратура, бях бременна и между другото организирах сватбата ни Simple Smile Ако имаш нужда от някаква помощ свиркай, на мен ми е голям кеф да се занимавам с сватбенски работи Simple Smile
Варненки супер кърмене сте направили!
Зайче само хубави медийни изяви от тук нататък!:)
Платинанямам представа дали е само в пиги'с хауз, може и другаде да ги продават. Аз от там го купих, може и да стане мн съм обнадеждена, силикона е доста мекичък, а и самия биберон е мн по-къс от колкото останалите.
Сега да се оплача от 3-4 дни когато дойде ред на лявата гърда бебка яде-яде около 4 мин, вдигам я да се оригне и после не иска и не иска да яде повече от тази гърда, ако я сложа на другата след това си папка без протест. Снощи се изцедих малко, тъй като почти винаги тази гъда ми се пълни с мн мляко и става твърда, и тя яде, но не мога да преценя дали защото почти спеше или е ималко ефект цеденето, бях изцедила около 60мл. Опитах се първо да и ги предложа с новото шише, но и с него нямаме мн голям ефект. Лапна го,но то мн пуска и тя се разплака и и дадох пак гърда. Може при алтернативата шише да се е стреснала и да се е "взела в ръце"Simple Smile какво ще ме посъветвате, как да процедирам?
Да кажа, че при нас също все още си го има въртенето на главата а наляво, а на дясно, понякога доста бясно, понякога само 1-2 завъртания, анй- често са преди сън, но и по време на сън също... някой да има идеи това какво е? Иначе бебка се обръща по корем, но все още не знае как да се върне отново по гръб и седи и гледа едно не наясно Simple Smile мн е ми е смеешна малката бузанка Simple Smile Алекс спинка вече 3ч и 30, а след това я ччака папкане от лявата гърда, да видим как ще минем днес  Praynig
В неделя живот и здраве тръгваме на море , нямам търпение!!!:)
Хубав и усмихнат ден на всички!
П.П. от една седмица насам всяка вечер за десерт има кекс Wink вече няма болка, дори е мн по-хубаво от преди раждането Simple Smile  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт