Фелина - Честит рожден ден на патерици! да живи и здрава, много щастлива и обичана мама и съпруга! Всичко най най ти пожелавам

loranholl - Един колега миналото лято ходи в този комплекс и като се върна беше много ядосан. Не била така както изглежда и парите явно са повече за това което се предлага. Но само ти го казвам, за да разучиш повече за тава, иначе ти си знаеш

bani - и моята дребосъчка прави същото на дясната гърда от една седмица насам и се чудя защо ли
Какво ли не и харесва там:thinking: Винаги слагам първо на нея, и после вече на лявата, щото от нея си се донаяжда. А иначе има кърма там, ама ако продължава да не суче не се знае, та затова си изцеждам по още малко и така. Бебоци essivessela - да оздравяваш бързо

Зайче - спомням си случката, и се радвам, че всичко се размина само с притесненията ти. Много сте сладки , особено малките зайченца (не се сърди
)При нас нищо ново. Вече и аз си закупих нещо от продавалника (много благодаря на Дени и на Маева за помощта) . Активната гимнастика е супер и от вчера малката си рита и се гука вътре за поне 30-40 мин. без да ме търси, което за мен е кеф, щото мога да посвърша и нещо за в къщи и за себе си. Препоръчвам на всички това пособие. Дано повечко време да и харесва там
Решихме, че морето ще остане за другата година, но пък на балканче ще отидем. Все ще е почивка и разнообразие за нас и децата. Запазихме едно къще на Априлци с едни приятели от Варна и на 15 август заминаваме. Нямам търпение вече, въпреки че като се сетя че трябва да се съблека по бански и ми се реве. Голям дирник съм отпрала и направо ми се къса сърцето, като се знам що за щиглец бях едно време Целувки от нас
На пеещата въртележка на кошарата засега обръща внимание доста време - около половин час докато не заспи накрая.
Аз доколкото знам започват да си хващат играчките след третия месец. 
обикаля върти се
Главичката си я държи здраво и изправена след първия месец
За хващането на играчки аз и ги оставях много близо до нея в шезлонга и тя първоначално само им се радваше и гукаше после й повдигах ръчичката към тях да ги пипне и така постепенно тя сама си прояви интерес и ги докосва а сега й сложих едни дрънкалки на количката като ги докопа направо се набира на тях
По принцип е рано, но има бебета, които не спят много и вършат тези неща по рано от другите
Това всъщност не ме притеснява толкова,колкото хващането на игра4ките,4е отдавна 4ета,4е някои бебоци го правят...подавам,но не реагира.Веднъж му
В гимнастиката ги гледа и ги налага с юмруци,но ми изглежда по-скоро слу4айно или защото са му на нивото на ръ4и4ките.
И се набира идеално,някой път до седнало положение,но по-4есто става прав.