Сега стерилизирам помпата малко да облекчи преди бебка да почне да яде. адски е болезнено 

). Това е най-големият страх на всяка майка.
)
Вярно малко и гръмотевици имаше, но на щерка ми не и правят впечатление, така че аз съм доволна. В горещините и кърменето в класическата кърмаческа поза ми беше мъка. Нали бебка си е като допълнително реотанче, та и двете се запотявахме като за световно от взаимното гушкане. За това много често кърмя легнала на страна, като и тя е легнала срещу мен - много удобна поза, която позволява и зад бебето да си сложиж нещо - я книга, я кАмФютър 
Да си здрава, обичана и много щастлива!!!
. Но не се обръщат изобщо все още - нито от гръб по корем, нито обратното. Местят се из леглото още от първия месец - просто като тръгнат да се разбуждат стават по-неспокойни, размърдват ръчички и крачета и така се преместват - от напречно застават успоредно на решетките най-редовно. Иначе ритат мнооого интензивно, голямо шоу са!
ВяраД - Честит рожден ден! Да си жива, здрава, много щастлива, и много много обичана 

Лошото е че сега няма как да питам човека щото е на почивка, че да видим за какво иде реч

на ВяраД!! Много късмет, здраве и щастливи мигове!!
, той почна да зяпа облаците, после оплю баща си... такива забавления. Видяхме и Мигла с приятели
Препоръчани теми