Утре сме на консултация за втората ваксина и да видим Жожи колко е пораснал

И като знам,че педито ще каже да почна да му давам сокчета и откачам отсега.Аз също ще захранвам на 6 навършени месеци,когато детето си седи на дупето поне.За соковете.....няма да е скоро.
Вчера Георги хвана за първи път играчката си и веднага я набута в устата.Иначе се опитва цялата пелена......ама тя доста големичка
Смееме се,гукаме,пищиме,научил се е да ме вика като не ме вижда.....на мама момчето.Все още не се обръща от гръб по корем но се върти около главата си.Една сутрин вместо глава на нейно място намерих крака.....така се изхилих....стреснах го детето.Онзи ден сме се хранили през час,направо ми разказа играта.Иначе през ноща не се буди

Ами това е засега от нас.Отиваме да се обличаме,че сме на гости на майка ми и ще минем през Северния парк.

. Искам да питам по-компетентните мами, имаме си бели налепчета по вътрешната страна на бузките и устичката, това млечица ли е и как се маха? Говорих с доки тя каза, че щом няма по небцето и не я боли, че не е и понякога се получавало така при кърмачета. Аз обаче не съм много сигурна, защото когато я кърма и тя суче около 10-15мин и после се дърпа от гърдата, която е още пълна и реве за още и шанса да продължи да суче е равен на нула
. Изпаднала съм в една чуденка и се надявам да помогнете със съвет 
.
. и приспиването става само на гърда, което ме притеснява, като знам, че скоро ще трябва да я оставя на баба й да я приспива заради концерта на Мадона...ще види зор жената., но какво да я правя като е толкова пристрастена. Вече е почти изцяло на кърма, има само една добавка от 40-50 мл. и се боря да я премахна тези дни. Та затова не ми иска да й отнемам правото да си заспива сучейки.
иначе имах проблеми с лявата гърда - рязко намаля млякото в нея и желанието да яде оттам. разбира се, аз съм зла и упорита и я слагах често и задълго там. като видях, че се мъчи и не й стига, започнах да цедя - засега съм стабилизирала положението, но ще продължавам да я цедя, че вчера пълна беше - едва изцедих 40 мл. мами, които изцеждате и давате кърма на бебоците - Бела, Казабланка, Зайо - съчувствам ви, момичета, направо не знам как издържате. героини сте!!!
и честито християнче Мина! плака ли? чакаме снимки!!!
и благодаря за стиснатите палци - оздравях наистина бързо - 24 часа.
. Току що бяхме на консултация и доктора каза, че така реагирал организма при реимунизациите, заради сенсибилизацията /нещо като проява на алергия/.
Поздравления!