Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм в отбора на все ощите неразположения  #Cussing out
завиждам им благородно на мамите, който говорят кой от къде се върнал от почивка, кой къде ще ходи  Rolling Eyes.....само като прочета такъв пост   newsm78 и си представям и пари да ми дават не бих тръгнала в такова състояние  Sad.
трябва да се чувствам ок за да си искарам добре..иначе с торбичките да тръгвам трябва  Confused
е благодаря з атакава почивка  Grinning
апетит имам към определи неща само
ако можеше да мина без ядене ще съм по-добре..но не става. пия хапове трябва да се храня  Cry на сила

# 151
Ей сега се връщам от преглед,които се оказа ранна фетална морфология Shocked просто незнаех, че моят доктор прави  Laughing
А аз си записах час във Варна....тц тц тц колко съм зле newsm12
Хубавото е , че всичко е ок.Бебето беше с лице към нас и през цялото време ни махаше с едната ръка-точно като поздрав:))
Док. измери носна костица,гръбнака,главичката,пулса и още,но не ги запомних.Прегледа продължи 55мин.Също така си правих и БХС.
Аааа и да не забравя да споделя-каза, че 80% ще е момче preggo,но аз си знаех де, имах някакво предчувствие ,но тайно се надявах да е мома.
Живи и здрави да сме всички,пък каквото Господ даде:)))
Но наистина прегледа е много вълнуващ.

taniora капките са страхотни,за един ден се оправих Simple Smile
vabeni приятна почивка и от мен Simple Smile

# 152
Ника Аз съм от Бл-град така, 4е ще докладвам определено!!! newsm62

# 153
Аз само да попитам, понеже нещо май не съм разбрала.... Ако при ФМ всичко е наред трябва ли да се прави БХС? И БХС само в София ли го правят? 

# 154
Аз само да попитам, понеже нещо май не съм разбрала.... Ако при ФМ всичко е наред трябва ли да се прави БХС? И БХС само в София ли го правят? 

Въпреки,че понякога резултата от БХС действа стресово,моят съвет е това изследване да се прави  Peace

# 155
lolilita_  аз  до колкото знам да!
БХС се прави в почти всяка лаборатория,но за да ти я направят трябва да носиш един лист които ти дава док.,а на него пише всички тези неща-размери на главичка,гръбнака,носна костица и т.н
Иначе на мен за БХС ми взеха 55лева.

# 156
Здравейте момичета!
Загубих се малко,но се наложи да вляза в болница за няколко дни.Това стягане в корема се оказаха контракции и полежах малко на системи.Засега всичко е наред и днес ме изписаха.Ще пия биолектра и но-шпа.
Доста сте изписали и ще има да чета Grinning
На всички с добри резултати едно голямо честито,а на тези които им предстоят изследвания много стиснати палци от мен! Peace

# 157
  • София
Пух, дано от тук нататък всичко да е наред!
Аз малко като досадна свекърва, ама споделяйте за болки и стягания - това наистина са контракции и дори по-лошо - някакви мускули в матката, които не позволяват да се отпуска с растежа на бебето и може да стане лошо.

# 158
  • Бургас
katipati, много съжалявам, мила!  Sad  Hug

Днес бях при Балев. Оказа се, че от другата седмица до 24-и е в отпуск. Ще записват часове на 21-и.
Ммм, моят преглед мина ... бързо. Докторът не е от много обясняващите се, даже бих казала, че много накратко казва всичко.
Иначе, всичко е наред при бебчо, в нормите е и расте както трябва за седмиците си.  Heart Eyes
Другият недостатък на прегледа, който се сещам, е, че за мен нямаше монитор  Grinning Мъжът ми гледаше всичко, но аз нищо не видях.

kristincheto, би ли ми написала абревиатурите на тези неща, които са мерили на твоето момченце?  Grinning Имам записани аз разни неща (съкращения), ама не знам кое какво е...  Thinking

# 159
Здравейте, момичета!
      Надявам се да ме приемете, въпреки, че съм късно присъединила се. Чета темата от самото начало, но не смеех да се представя до първата фетална.
      На 33г, от София, 2 бременност. Първата беше след инсеминация, много тежка, но с прекрасен резултат миналата година и сега, като видях теста, не можах да повярвам Crazy . Още не мога  Laughing
      Днес бях във "Фемина", при д - р Врагалева. Ужким всичко наред, но иска да ме види след 4 седмици, че бебето се дупи и кикерчи и не си показа крачетата докрая, въпреки дивите танци гола в кабинета, за да се размърда.
      Ника, радвам се да те срещна тук, много се радвам!  Hug

Уф, че съм разсеяна, термин - 28.02.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 21:11 от lady_ivy

# 160
  • София
Лейди, каква приятна изненада!  Hug Hug Hug Много се радвам, че ще си бременеем заедно, а на теб ти пожелавам едно прекрасно бебе на финала!

# 161
Ника,благодаря ти!
Наистина трябва да се казва всичко-доктора в болницата ми каза много да внимавам и да следя за всяка промяна!
Така че и най-малкото нещо което ви притеснява споделете с вашия лекар!

# 162
Ника, да ти се връща, а и на всички нас!  Hug

# 163
Мимита разбира се,че ще ти ги напиша,само 4е незнам колко ще ти бъде полезно написаното,защото единият лист от изследването остана в лабораторията за БХС.

НТ-1,6мм.-мисле,4е това беше нещо за гръбнака
Ностна костица-2.0мм.
фациален ъгъл-79-това нз какво е
киста на хороидния плексус-НЕ-това е за главичката,дали има кисти
Сърдечна честота-159 удара в мин.-ако ударите са след 170 в минута това подсказва,че има някакъв проблем,но това се отнася само за плод,които е от 12 до 15г.с.
Поток на дуктус венозус-нормален-Мисля,че и това беше доста важно

Едва ли ти е от полза това,но просто това разбирам от написаното,другите неща са някакви съкращения,които не мога да се сетя как се превеждат,а и нали ти казах,че единият лист остана в лаб.

И значи така...... smile3506 разгада се мистерията около доц.Балев

# 164
  • София
Кристинче, аз първият път като прокървих бяхме именно в Бл-град и отидох случайно при една лекарка - Янка Терзийска, която ми направи страшно добро впечатление. Гледа ме и на един доста добър ехограф, въобще останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт