Юли 2006 - Тема 87

• 12 940
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Ели, предполагам колко много ти е писнало. Още повече, че системата ни е много тромава и едва ли ти е останала надежда. Ако не сега, след време опитай пак, не оставяй така нещата.

Колкото до детските, защо да не ти повярват като това е самата истина. Ти си майка студентка само на 1 стипендия, това е истината. Отиди и си подай документите, ще взимаш парички. Peace Малко, но по-добре от нищо.

Лети, и ти се губиш някъде незнайно къде. Появи се да кажеш как я карате. Hug

Жоржито, не се появи с парче торта поне да почерпи. Crossing Arms

# 121
Eli подавай за детските де,те правят проверки и могат да видят че нямаш наистина други доходи.Смело..

Ронка ЧЕСТИТО! Точно навреме ще дойдат,за бебчо.

Ивка какво толкова е станало? Нали нещата се бяха наредили при теб,или греша  Thinking

Жоржи идвай да кажеш как изкара рожденният ден и подаръците да не пропуснеш  Wink

Ще ходя и аз до социалното др седмица за детските да подавам,уф голямо писане ме чака.

# 122
  • somewhere over the rainbow
Ронка, много се радвам за теб Hug Много те измъчиха тези франки, но пък сега тъкмо ще се насладите на по-голяма сума Wink Остава и с апартамента да ви се подреди и сте 6 Praynig

Ели, ми то точно не ти трябва  доход за детските. Как така ще те е срам Naughty, те многото пари, пък и да не си ги искаме Crossing Arms
Между другото и аз съм като теб Wink, по личен доход съм силно социално слаба.

# 123
Привет и от мен след прегледа!
Попаднах на страхотен лекар. Той ми прави и първата ехография, но тогава не беше никак сговорлив, за сметка на днес.
Та бебока е много добре, отговаря си на седмиците. На 100% е мъж, голеееми тестиси и пишка видяхме. Joy Главичка, гръбначе, коремче, дробчета, ръчички, крачета, всичко се развива повече от добре. Муцунката доколкото успяхме да я видим е сладка... Сърчицето и то си работи както трябва, абе въобще, отличник си отглеждам. Heart Eyes
Сега се кокоря и си чета всичко което описал док. след прегледа. Търся да видя къде пише за плацентата, ще се кокоря още малко и ще го оставя за утре когато ще се видя смоя дружка да ми преведе.

Рени, нищо не казваш как сте с Гали?

Наде, как мина празника вчера, празнувахте ли?

# 124
  • София
Честит Рожден Ден,мила Миме!
Много здраве,щастие,любов и успешен бизнес ти желая![/color]

НАН-Честито и на твоето майче,да ти е жива и здрава!

Аз изпратих сестра ми и децата и сега сме пак тримата-хубаво ми е,по цял ден сме по разходки,в парка,на кино и така...имам чувството,че изживявам най-хубавия период от живота си-никакви притеснения и проблеми/за сега-да не ме чуе Господ!/.Ходихме на 3Д кино-с очилата,на "Ледена Епоха"3-не съм много впечатлена,едно,че е много скъпо,и второ,че очилата не са удобни-особено за децата-постоянно ги сваляха.Пък и ефекта не е кой знае колко готин,очаквах много повече,да се "потопя" във филма,а не стана така.Нищо-поне видях за какво иде реч.
Ронка-браво за паричките!Точно навреме за бебока!
Ели-не се предавай,бори се докрай!

И на мен ми предстои скоро да попълвам документи за детските,какво се пише като не си работил,само 0-ли ли? newsm78

Който се е върнал от море-да показва снимки! Simple Smile

нямам представа защо всичко е в червено...

# 125
  • някъде
Арлина, много тьжно  Sad но и аз мисля, че трябва да се оперира щом има шансове за по-добьр живот Peace
Ронка, браво за парите Peace Браво, че бебока е добре  Hug
Ели, дано и на теб ти изплати всичко, което и дьлжи мрьсника Praynig
Дидито, радвам се за вас Hug
Ивка, защо така тази депресия Rolling Eyes

Ние сме добре, тук ни е спокойно, но може би защото сме само на почивка, Алекс много ме ядосва, глези се и не слуша и направо полудявам понякога с него, иде ми да го смажа ooooh! Имаме още малко ходене по задачки, но като цяло свьршихме почти всичко, само с НАП не можахме да се оправим и ще трябва майка ми да довьршва започнатото Rolling Eyes
остават още няколко дни и после потегляме обратно Tired

# 126
Здравейтеее... Hug

Дидито, радвам се, че се чувстваш толкова добре. Звучиш наистина много свежо и зареждащо с положителни емоции. Много ти се радвам да знаеш. Колкото до детските, пишеш 0лв. доход, и май ти искат някаква бележка, че наистина нямаш доходи. Това по смътни спомени отпреди 2г. Но първо отиди до социалните и искай да ти запишат на едно листче какви документи ти искат, за да не те въртят. Peace

Диди, разбирам как се чувстваш. Нормално е Алекс да е разглезен сега, все пак е център на вниманието, бабите и дядовците искат да му псоветят цялото си време и внимание и той разбира се се възползва от това. Хитри са малките маймунки.
Иначе времето колкото и дълго да е то, никога не стига да се свърши всичко запланувано.
Аз си спомням миналата година като се прибирахме за 10 дни, освен, че се натоварихме максимално, нищо друго не помня. То не бе скитане, не бе чудоо, детето не си виждахме особено през този период. Дори с Калин се шегувахме, че като се приберем тук ще си починем и си беше точно така. Joy

Наде, пиши как сте? Дая къде се подвизава в момента?

Хайде изчезвам.

# 127
Ронка,  Hug
Добре сме. Дая  от сряда пак е на Карлово. Одеве говорихме, рисувала с боички Simple Smile В сряда ще я взимаме, че майка от тогава е в отпуск и ще си се гледаме. Аз днес се заех да сортирам всичките й дрешки от раждането досега, че бяха в торби навсякъде из къщата ooooh! По-запазените ги пускам в Продавалника - днес половината и утре половината, да събера малко парички, че да започвам с подготовката за есента и за градината. Нали ще е на ново място, искам и с нови дрешки да е Grinning Тези, които не стават за продаване, или са ми скъпи /като първите дънки Heart Eyes/ събрах в чували и в мазето. Да чакат другото бебе Naughty Отделих и тези, които са ни давани от познати да им ги върна. Та така, хубава работа свърших днес. Скоро ще направя същото и с нашите дрехи, но те ще хвърчат направо в контейнера Crossing Arms Ако знаете колко непотребни дрехи има в нашата къща ooooh!, ама майка ми събирала, събирала... от 30 години има дрехи в гардеробите Crazy Жив Плюшкин. Само веднъж да се преместим в нашата си къща, такива работи няма да допусна Naughty

# 128
Наан не си споделила за местене в "Вашата" къща???/Или аз съм пропуснала/

А това с дрехите е хубаво като чистка,освобождава от лошото,знам че който трупа стари дрехи не е на хубаво,това с 30 години трупане- същата работа като майка ми,на тавана с години,преди да забременея ги даде всички чували с наши дрехи и  на сестра ми от бебета до големи- на циганчетата Party така че махай каквото не си носила през годината махай,няма да го носиш само събира прах и лошо,така знам де

Аз влезнах да диря частна Дг за Юл и май намерих,да видим  цената де,че тук от нашата нещо не сме доволни   Confused

# 129
Влизам да се оплача.С половинката се бяхме разбрали да не ходим на  концерта на Фейт.Аз съм им голяма фенка,той също.Но тази вечер на пук на мен реши в 20:00 часа да замине за Бургас да ги гледа,въпреки че не бях съгласна.Направо съм бясна,още повече,че освен че ме заряза сама с детето и бременна в 9 месец,не сме много добре и с паричките тези дни.Направо ми иде да го утрепя.   #2gunfire #2gunfire #2gunfireПратих му преди малко един смс,хич и да не се прибира,че няма да е отключено и сложих ключа на вратата.Да спи където си иска,ако ще при майка си да отива.Много ми вдигна нервите #Cussing out

# 130
  • някъде
 ConfusedАрлина, твоя мьж си е направо за бой, но не се ядосвй, ще се сдобрите Hug
Ели, и аз не сьм разбрала нищо за никаква кьща Rolling Eyes Надето нещо много потайна Crossing Arms
Аз се улавям, че напоследьк си мечтая за една бебка,  но сега не можем да си го позволим Tired, живот и здраве ако мьж ми си намери сигурна и платена работа ще мислим  Rolling Eyes

# 131
Здравейте и от мен посред нощите. Tired
Няма заспиване, хора. Такава жега е тук, че не се диша, въздуха не се мърда, мор голям. ooooh! Имаме настолен климатик, който върши работа, но е сууупер шумен и за през нощта просто не става. Та сега си пия студено прясно мляко, че и киселини ме налегнаха по никое време. Whistling Бебока и той се е изрепчил на една страна, имам чувството, че целият се е преместил в дясно и много ми пристиска стомаха, та от там са и киселините. Ще мине де, уж го разходих, шава си, но не променя позата.

Наде, това с разчистването на дрехите е хубаво дело. Ние откакто тръгнахме по странство нищо не задържам, изхвърлям всичко което не се носи. А и моя дружка ми е споделяла, че като си купи нещо ново, изхвърля по нещо старо. Peace Но виж в София беше друга работа, там 5 години трупане по кашони и за к'во?! ooooh! Като тръгнах да се изнасям целите кашони отидоха до контейнерите за циганите.

Арлина, мъже! Аз друго немога да кажа. Все ще се намери да направят по някоя изцепка, когато не трябва. Crazy Имам чувството, че те са наистина друга порода и понякога изобщо не мислят. Дори се чудя способни ли са на подобно нещо, когато става въпрос за наши терзания, като например една бременност. Моят миналата седмица го беше яд, че е поискал свободен ден да си оправя разни документи...защото щяли да го пратят за 2 седмици командировка до Лондон! Shocked ooooh! Мисли за себе си, как ще се разходи, ще се види с приятел, пък аз как ще се оправям бременна с Ема хич не го и помисля. Той си знае, че аз мога всичко, но започнах да не мога нищо вече. Ми така де, аз ако не се пожаля няма кой. Сега само той оправя Емата, дори той взе да я къпе, аз само поливам с душа и я държа да не падне, че няма как сам човек да се справя. Абе има...аз мога и сама, но той не го знае. Wink

Диди, дано в най-скоро време всичко при вас се нареди и се радваш на една спокойна бременност, а в последствие и на една бебка. Hug

# 132
Малиии Арлина,хубаво си направила че си му писала така.Да се постресне малко.И моят ги ражда едни такива когато сме скарани все гледа някоя простотия да направи,че да ме подразни.  ooooh! Вие бяхте ли се сдърпали преди това или той го реши от нищото?

Нан каква къща бе душа? И друга ли имате?

Ронка 2 седмици,тва много време е за мен,че и в 9 месец...в службата малко да се съобразят с това,а..

Ние сме добре,мисля другата седмица да не го водя Гали на градина че да отидем на плаж за последно.Свекървата и тя е в отпуск искала да го гледа малко.

Аааа,ЧЕСТИТО БОГОРОДИЦА! ДА СА НИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ МИМЕНЦА,МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Смятам да ходя да запаля една свещичка в църквата днес  Wink

# 133
Ронка,честит рожден ден мила приятелко Heart EyesЖелая ти едно здраво и прекрасно бебче и по-полушен съпруг Grinning
Ние едва снощи се завърнахме от странство и съм просто скапана...Първо имахме 5 дена гости ShockedПосле ходихме на вилата на наши много добри приятели на сръбската граница в балкана,за два дена в Гърция и на финала 4 дена на язовир Доспат..От онзи край на България помъкнах и боровинки.луда работа.Разликата в надморската височина просто ме скапа и вместо да си почина съм уморена SickПоне Алекс натрупа страшно много впечатления и емоции,въпреки чебе на път да се разболее от страшните разлики в температурите..Тръгнахме от 30 градуса,стигнахме на 13 ooooh!Вчера минахме през Враца и го оставихме за няколко дена с баба ,тъй като имам много работа и няма кой да го гледа.Вече ми е много мъчно и не зная как ще издържа Cry
Ели,запиши лозарство,защото е по-перспективно,а другото е а ла бала и освен учителка,друго няма какво да станеш.Относно изп.лист,това са пълни глупости и просто на колжката не й се знаимава през отпуската.Независимо,че са ваканция при подаване на молба за ипз.лист в двудневен срок за длъжни да го издадат NaughtyНа брат ми му пусках по мейл документи за изп.лист в понеделник и вчера го е взел,при условие че тук са доста бавни.
Арлина,супер си направила.Аа,тия мъже са ужасни егоисти,но не ми се задълбава в темата...Аз затова поставих ултиматум,че юе имаме второ,когато мъжо се попре малко в къщи да помага,а не сама да опъвам и работа,и бебе като първия път #Cussing out

# 134
Честит имен ден на Мимето на Ася, на Жоржито и на всички други Мимета, за които не знам!  bouquet Страхотен празник ви желая!

И моята бест френд е Мария, та тази вечер сме на купон. Crazy Тъкмо обмислям какво да й купя за подарък. Много сме близки /въпреки че все по-рядко се виждаме и винаги се изненадваме с нещо по-лично/. Мисля за книга Thinking

Тиц, усетих аз, че пътувате нанякъде. Дано сте си изкарали супер Hug

За къщата, вие па к'во решихте, че е палат някакъв Simple Smile На първия етаж живееха баба и дядо. Преди да починат, разделиха етажа и двора между мен и братовчед ми. Не е много, целият етаж е около 200 кв., значи имаме около 100кв. + толкова двор. Но ... не става за живеене /няма санитарен възел, стените и пода са ужасни, пълно е с боклуци и т.н./. Иска си един основен ремонт, както и малко преобразуване на стаите. И нови мебели, само спалнята /огромна, старинна и страшно удобна/ мислим да използваме. Но излишно е да казвам, че това иска една 5-цифрена сума, която на този етап липсва. Та бутаме си се горе с всички и сигурно ще е дълго още. Мечтая веднъж да се преместим. С много хора е весело, но винаги възникват конфликти.

Общи условия

Активация на акаунт