Честито на Мимето на Ася и на Жоржи! Живи и здрави да са, много, много щастие!
Честито и на всички които пропускам.Рени, Калин винаги може да откаже да отиде командировка, никой не го задължава.

Лети, и аз предположих, че пътувате, вчера мислех да ти звъня, но вече и по тел. да говоря ми трябва разрешение от Емата.

Хубаво сте се разходили. Това е в голям плюс на Алекс в здравословен план.
Нан, 100кв. не са никак малко бе душа!
Тук от 100кв. ти правят 6-7 стаен апартамент. Дано скоро изгрее слънце и на вашата улица и се отделите. Няма по-хубаво от това. Многото хора е весело до едно време, тяга си има колкото и да се обичате и да сте задружни.
Приятно изкарване довечера на празника на твоята дружка. Книга е чудесен подарък.

Ние и днес ще се пържим, голям мор е. Следобед ще излизаме Ема да се вози на живо конче, изкарват ги само почивните дни и тя тръпне в очакване.
Клоуни и разни весели сценки не ги оцени изобщо - само като един клоун замерва една леля от публиката се спука да се хили 

ако запиша магистратура ...
Другата тъпа логика е,че"не можело всичко да се оправи,защото според някакви измислени източните философии означавало,че щом 1човек довърши дома си изцяло ще умре"
.
Я ми кажи къде купуваш този препарат за миене,който препоръча на Дю?Търсих го и в Метро,и вПикадили.и няма... 
, но наистина с Яна много се променя, няма ни нас да го стегнеме.
Та то е равносилно на това да го няма.