Юли 2006 - Тема 87

• 12 947
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Добро утрооо.
Честито на Мимето на Ася и на Жоржи! Живи и здрави да са, много, много щастие! Hug Честито и на всички които пропускам.

Рени, Калин винаги може да откаже да отиде командировка, никой не го задължава. Simple Smile

Лети, и аз предположих, че пътувате, вчера мислех да ти звъня, но вече и по тел. да говоря ми трябва разрешение от Емата. ooooh!
Хубаво сте се разходили. Това е в голям плюс на Алекс в здравословен план.

Нан, 100кв. не са никак малко бе душа! Naughty Тук от 100кв. ти правят 6-7 стаен апартамент. Mr. Green
Дано скоро изгрее слънце и на вашата улица и се отделите. Няма по-хубаво от това. Многото хора е весело до едно време, тяга си има колкото и да се обичате и да сте задружни.
Приятно изкарване довечера на празника на твоята дружка. Книга е чудесен подарък. Peace

Ние и днес ще се пържим, голям мор е. Следобед ще излизаме Ема да се вози на живо конче, изкарват ги само почивните дни и тя тръпне в очакване. Party

# 136
Чести имен ден на всички Марии!

Аз май не съм влизала да разкажа за цирка - на Ясмин й хареса, но беше впечатлена само от животните, които не бяха много Sad Клоуни и разни весели сценки не ги оцени изобщо - само като един клоун замерва една леля от публиката се спука да се хили Mr. Green

Утре ще я водим на зоологическа градина, която е нещо повече - има разни представления с животни - дресура на папагали и тн - 100% ще е доволна Wink

Иначе има още една седмица при гледачката и после на градина. Честно казано ми е супер криво - при тази жена е вече 2.5г и двете така сме свикнали с нея  Confused

# 137
Честит имен ден на нашите Мимета! Със здраве да си носят името!

На този ден преди една година разбрах, че съм бременна с Калин! Simple Smile

А вече е едно голямо момче, посяга към играчки, завира всичко в устата и се е научил ужасно силно да пищи.. Дори прегракна от викане, ама то батко му го учи...не остава по-назад. Laughing

Тиция, напълно разбирам как се чувстваш. Дани утре сутрин заминава за море, а вече ми е мъчно. Как ще ми опустее къщата  Confused, но е за хубаво. Дано се отпусне там с племенницата и да се нащурее хубаво.
Аз да си призная за тези 3 год., нито за нощ не съм се разделяла с него  Embarassed, освен късното прибиране и приспиване от някоя баба, но това не се брои. На сутринта пак си е с мен. Затова сега ми е толкова тъпо. Стегнах му багажа, всичко е готово, а той няма търпение вече, само ме пита:" Сега ли тъбам, мамо".

Ронка, браво за хубавите новини около бебчо! Hug
Исках още да попиша, но сме будниии....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
Nanny моят Гали също не се е отделял от мен нито за една нощ.Нали имаме баби наблизо,идват като излизаме приспиват го и като се приберем посреднощ тръгват.Комплект си вървиме  Heart Eyes

Нашето Жоржи къде зачезна  Thinking

# 139
Рени, да, и наш'те баби са наблизо и ззатова не се е налагало досега.
Преди 2часа го изпратих. Сутринта като го събудих и му казах, че тръгва на море, скокна като пружинка. Два пъти ми каза:"Мамо, няма да ме виждате скоро", знае си детето, дано не тъжи много. Тръгна без ревове, голям мерак му е да се вози на чичо му в колата... След малко ще звънна да видя как е... Добре, че ми е Кико, та да се разсейвам покрай него.

# 140
Нан щом е ваша къщата ,ще си я направите все някога,може малко по малко да ходите да чистите и полека- лека ремончета леки, с работа също се постига много,не е само до парите(които пак си остават най-важните де) Ох желая ти да си я направите както искате  bouquet

Тиция аз не питах за себе си за това лозарство,беше за сестра ми, но   тя не го записа, реши че няма перспектива да го учи 5 години и да стане агроном  Crazy
 А за мен,аз съм си решила че това ми е достатъчно на този етап,стига да го завърша,нали трябва и учителки да имат децата,6 часов работен ден,събота неделя си ги знаеш,ваканций,коледни,пролетни,лятни,отпуски,и тнт. Стига ми...После може и повече Whistlingако запиша  магистратура ... Whistling

Ронка при вас много топло Rolling Eyes

Майра това се казва зоологическа градина,после дай снимки ако имаш,тук зооградините са много зле,сега уж затвориха Пловдивската защото не отговаря на изискванията и животните се мъчат,дано направят по-хубава ooooh!

# 141
Наде,дано скоро имате късмет да се нанесете във вашата си къщичка Hug А относно ремонтите,два апартамента съм правила до сега и от опит да ти кажа,че никога не може всичко да се направи наведнъж...Все има нещо,което отива във времето.Сега съм на нож с мъжо.,защото искам малко да променя интериора и да сменим цялата спалня,а той ме одряза,че съм луда да променям апартамент на 5 години #2gunfireДругата тъпа логика е,че"не можело всичко да се оправи,защото според някакви измислени източните философии означавало,че щом 1човек довърши дома си изцяло ще умре" Shocked На края ще отида сам,ще поръяам ,каквото си харесам и ще го поставя пред свършен факт Mr. Green
Ели,понеже основно обслужвам аграрни фирми,знаеш ли,че няма агроном със заплата под 2000 лв. NaughtyА,относно лозарството ста въпрос за много повече пари,тъй като според евро изискванията,всеки производител на грозде с евро финнасиране,трябва да има такъв агроном-магистър.
Нанче,къде са на море?

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 16:34 от Tizija

# 142
  • София
Вчера пропуснах да честитя на всички Мимета-да сте ни живи и здрави!
Жоржи-как сте?Сигурно усилено работите и хич нямаш време за тук Rolling Eyes..
НАН-вЕрно си е това-всичко става малко по малко.Ние сме вечния ремонт вкъщи,от четири години насам,но няма начин.Като имаме-даваме за мебел или строителен материал.Ето преди месец си купихме един шкаф за хола,че тук почти няма мебели,по-нататък ще поръчаме пак и така,докато обзаведем целия хол.Така бяхме и за спалнята,и за детската,и за терасата-просто няма начин да стане изведнъж,освен ако нямаш много кеш парА.Все някога ще стане,не се притеснявай!
Нанни-айде чакаме вести от твоя малък пътешественик,Влади не би издържал толкова време с някой друг,дори при любимата си баба стои до късния следобяд най-много и започва да И мрънка за мама и тате Crazy,надявам се в градината да поотвикне от нас,че и ние малко да отдъхнем Blush.
Снощи гледах много романтичен филм,много ми стана хубаво,отдавна не бях гледала хубава романтика.В тоя материален свят забравихме всички мили жестове на обич за съжаление..

# 143
Прииииииивееееееееет  Hug

Оживяхме, още стискам  Laughing

Вчера бях на най-невероятната сватба! Започнахме да празнуваме от 13.00 часа и се прибрахме по нощите. Валя ни дъжд три пъти, но ние не се уплашихме. Аз бях много щастлива, че успях да присъствам и тропнах няколко хорца и доста потанцувах. Сватбата беше в едно селце близо до Смолян. Всички ритуали бяха там. Празникът беше на една поляна, с шатри, а в близост - много хубава вила. Всичко беше страхотно. Изненадата на кума бяха част от групата "Остава", които свириха и пяха и се веселиха с нас. Шаферките бяха много красиви и щастливи, а Гергана - много послушна. Имаше и доста германци, които също останаха очаровани, научиха се да играят хора и ръченица.

Ето тук има малко снимки: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/15082009?authkey=G … 1sRgCPqWgffC59V0#

# 144
Гледайте по канал 1,бяхме там,ама чак до вечерта не останахме  Wink

Дю отивам да разглеждам снимките Hug

Тиция какво да ти кажа сестра ми не знае какво иска още да учи ooooh!аз ако бях щях да го запиша пък и дори сега също- две да избутам,ама ааайде много да не ми дойде ooooh!

Търся оферти за море ол инклузив,някой ако знае нещо примамливо да казва,аз отивам из нета да се ровя,че да го видим това море Flutter

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 17:51 от Eli83

# 145
Eli:виж Албена,има оферти по 42 лв за двама със закуска +дете.

Дю;много хубава шаферка,аи ти изглеждаш страхотно HugМного завиждам за Остава,аз съм им голяма фенка Peace

Честито на всички именници,да сте ни живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquetче вчера пропуснах. ooooh!

Моя още е изгонен.Вчера към 16 часа се прибра,ама не го пуснах и отиде при сестра си на вилата.Да си го гледа сега тя,кат му пускаше фитилите за концерта.Хем я предупредих да не се меси в нашите отношения по въпроса!Тази вечер ще излизаме,ако ме издебне ще се прибере,ако ли не,пак няма да го пусна.Зла жена съм аз. ooooh!То и за какво ли ми е,с него без него пак се оправям.То поне пари да носеше,ама и пари няма последните месеци.Да си седи при сестра си да се гледкат двамата. Crossing Arms

# 146
Арлина,направо ме кефиш Mr. GreenИ аз щях да направя така,защото иначе другия път пак ще злоупотреби #Cussing outЯ ми кажи къде купуваш този препарат за миене,който препоръча на Дю?Търсих го и в Метро,и вПикадили.и няма... Thinking
Днес така жестоко се препекох,че такав глупост не бях правила от Гимназията Sick
Представяте ли си,в 14 часа на обед едни малоумни родители бяха изкарал на плажа без шапка и чадър дори, бебче на не повече от 1 годинка #2gunfire

# 147
Eли, пратихме Дани тук: http://www.valentine-holidays.com/index.php?p=health_resort& … JwCFQE43godMFQUjg
За едно дете е безплатно, а за него, като второ дадохме 150лв.
Иначе той е добре, весел е и не пита за нас, вече са направили сестра ми луда по време на обяда - завирали се под масата, тичали, събували се боси... Rolling Eyes това ли е мойто дете  newsm78, но наистина с Яна много се променя, няма ни нас да го стегнеме. Naughty

Дю, много весела сватба, а ти си герой! Hug Коремчето ти хич не ми се стори голямо, много си свежа. Hug

Арлина, мале, аз ако заключа мъжо така е равносилно на развод. Laughing Ама той си пада домошар, та не се оплаквам, няма да се наложи. Но пък все има някой счупен комп у нас на някой познат и виси по нощите с кръвясали очи. Tired Та то е равносилно на това да го няма.  ooooh!

# 148
Ох,сега се прибираме.Бяхме на вилата на наши приятели с деца,Зоя си играе с тях и той нашия и той там.Като си тръгвахме такъв рев му дръпна за баща си,че дори дойде до колата да ми каже да не го заключвам днес.Може и да размисля,ама мине ли 24:00 и още го няма,пак слагам ключа. Crossing Arms

Тиция:има го в Елитис и в Кауфлант.

Нани:супер е хотела,много ми хареса.Да кажеш после дали са доволни и как са си изкарали.

Отивам да къпя детето,че и коса ще мием ooooh!

# 149
  • Варна
Ей,душички мили златни,как сте?

Виждам че съм ви липсвала,което ме ласкае Crazy Благодаря на всички да милите думи и пожелания,Ронка,бързам да се отчета с тортата Wink

Честит Имен ден и на всички празнували вчера!Със здраве да си носят името!  bouquet  bouquet  bouquet  
Честит Рожден ден на майчето на Нан!Да е жива е здрава!Хубави хора се раждат на 12ти август Wink     bouquet  bouquet  bouquet
Виждам че Дю е още 2в1.Стискам  палци да се похвали скоро. Hug

Аз какво да кажа,оставихме Дити в Добрич при баба,и се метнахме на тръстиката.Прибирах се в 2ч и ставах в 7ч всеки ден. Crazy Луда работа,незнам моето момче как издържа направо......
Вчера го взех малкия и сега се гледаме.Утре ще ходим семейно на Акваполиса на Златни Laughing

На РДто ми,ходихме на Мидената ферма до Каварна,изненада беше,незнаех къде отиваме.Страхотно е там,бяхме само двамата с мъжо....Романтика....Еееееееееех Mr. Green Crazy

И те така...подарък не съм си купила,телефон ще си купя,по нататък Peace

Много ми липсвахте,обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п Дю,разгледах снимките,супер си.Страхно си Фреш, и Гери е супер.За Остава ,страшно ви завиждам обожавам ги,една година телефонът ми звънеше с "Шоколад" Crazy Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 00:07 от jorjito

Общи условия

Активация на акаунт