Септември `09 - 36

• 19 291
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
искам да ви питам нещо,но може да ви се стори тъп въпрос.
знаете ли защо моето бебче само от дясната страна на корема ми седи,на вас бебоците къде са ви в коремите.има малко и от другата страна но не всеки път.
може да е тъп въпроса но се извинявам  Embarassed

# 226
Честито на Бубара! Simple Smile

petenceto_20, така му е кеф на детето! Wink
И мен все в дясно ме подритва...

# 227
Страхотни новини има днес newsm44- ЧЕСТИТО!!!
BUBARA ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ -БЪРЗО СЕ ВЪЗТАНОВЯВАЙТЕ И ЧАКАМЕ СНИМКИ НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ newsm51 baloni
Kiarra благодарим за страхотните новини- тъкмо се чудех снощи каде се загуби???
Поздрави на всички
Ама как се раздвижи темата а?? след добрите новини!!!! Hug

# 228
 Ах, че хубави новини!  newsm51
 честити беболинки, BUBARA   bouquet    Да са живи и здрави, да растат весели и засмени деца. Наздраве

# 229
  • София
Честито на Бубара за малките принцеси, пожелавам скоро да ги извадят от кувьоза и да се прибират и трите вкъщи!   bouquet
Ние току-що се прибрахме от пазаруване, взехме всичко от списъка, даже и помпа си взех, http://baby-market.net/a2/offers.asp?p=3578033&id=5168, дано не сме забравили нещо.

# 230
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
                       ЧЕСТИТО НА BUBARA И ОТ МЕН!
 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ ВКЪЩИ!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Честита радост на Bubara! Да са им много здравички малките принцеси!

# 232
Честито на Bubara! Живи и здрави, и много щастливи!

# 233
ЧЕСТИТО НА BUBARA!  bouquet
Бързо възстановяване на мама и на бебенцата - да са здрави и послушни!

Иначе при мен нищо ново, нашата стая също не е готова, за успокоение на LaDiDa, аз даже съм и по-напред в бремеността от теб - ще успеете, не се притеснявай. То при нас проблема идва от мъжкото тяло, защото според него все имало време и само съм пришпорвала нещата. Затова съм се зарекла да не му се ядосвам.
В последните няколко  нощи успявам да се наспя, като няма жеги. Моето бебе е много активно напоследък, все се чудя не му ли отесня вече, ама си намира място де.
Хайде приятна почивка на всички!

# 234
  • София
Ехееее супер...честити бебки на Бубара...да са много здрави, бързо възстановяване на Бубара и само положителни емоции!
При нас нищо ново, в сряда съм на преглед...тогава ще пиша повече...
За кошниците знам, че зависи от модела, нашата е на Чико и изрично пишеше, а и е задраскано положението да е обратно  сложена на посоката на движението...така че,с Кати винаги е била возена по посока на движението...

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 16:01 от EmiR

# 235
Гледай ти аз докато се размотавам по магазините,каква хубава новина ме чакала тук!

Честито на Bubara!да са живи и здрави малките принцеси и да имат много късмет!!!

# 236
Ехаааа! Да са и живи и здрави бебките на Bubara!

Как сте мацки? Аз днес излизах с едни приятелки, вече раждали и те като се отприщиха да си разказват премеждията и хич не се усетиха, че малко шашкащо ми подейства  Rolling Eyes Е не много де  Mr. Green Само на моменти ми се доповръща  Sick Както и да е, хич няма да се шашкам.
Да ви питам имате ли предчувствие кога ще родите? Аз от известно време съм си втълпила, че ще родя около 20 август. Макар, че днес ме предупредиха да не се настройвам, че ако се случи друго и се окаже, че дори пренося ще се побъркам от чакането!
Ааа и да ви кажа, свалила съм 1-2 кила и вчера случайно прочетох, че като наближавало раждането организма се освобождавал от излишната вода и смъквал килца #Crazy Чували ли сте за такова нещо? Макар, че като се замисля колко ми е допотопен кантара и при тия кила може просто да си дава отклонение... А и въпреки по-прохладното време нещо се потя зверски и може и от това да свалям  Mr. Green Абе то ще си проличи. Вече чакане му е майката.
Утре съм на ЖК да видим дали бебка поне си е достатъчно голяма та да не се притеснявам, ако сега тръгне да излиза.

# 237
Аз четях на августинките темичката и се радвах как им се раждат бебоците и като отварям наш'та темичка к'во да видя-и при нас бебки са се появили!Честити госпожици,Бубара!Да са живи и здрави!Да ръстат щастливи и засмени!Дано бързо да се приберете вкъщи и да се гушкате!  Hug

# 238
Честити принцеси на Bubara!

Да са живи и здрави малките красавици!

kriskata Simple Smile и аз такова чувство имам,че нещата ще се случат преди планираното секцио(края на август) Rolling Eyes От петък вечерта съм с менструални болки(вчера бяха много силни,въпреки,че се тъпках с нош-па)от тогава постоянно имам някакви напъни все едно ми се ходи по голяма нужда(въпреки,че в петък вечерта ходих до 00 и половин час след това пак ми се ходеше,както и вчера цял ден)Но днес съм по-добре и дано бебка изчака секциото Praynig
А костите така ме болят и гърба също,че едвам ходя,ставам и се обръщам в леглото Sad

# 239
Бубара, Честито! Да растат живи и здрави малките девойки!

момичета да ви питам

аз съм си купила  бутилки на Др. Brown, а приятелка ми даде нейния Авент стерилизатор. Но няма инструкции. Така като го гледам бутилките се слагат ватре прави с гърлото надолу. Моите Др. Brown бутилки обаче са по високи и капака не се затваря. Въпроса ми е, може ли да ги слагам легнали и така да стерлилизирам?

Общи условия

Активация на акаунт