Септември `09 - 36

• 19 282
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • Пазарджик
Честити госпожици на Бубара! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати! Бързо възстановяване на щасливото майче!

# 241
Честито Бубара!!! Да са ти живи и здрави и много да ви радват  newsm51 newsm51 newsm51 newsm06

# 242
ЧЕСТИТО БУБАРА!!! МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ДВЕТЕ ГОСПОЖИЦИ, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Ей колко хубаво става когато започват да се раждат бебоците..... Сега очаквам всеки ден такива новини и само хубави и големи здрави бебета.

# 243
  • където има любов
  bigdance2 newsm06Честито на Бубара!Да растат здрави и скоро да си се гледат у дома!
Момичета,като че ли вчера писахме че сме бременни и постепенно темичката ни започна да набъбва.,а вече и бебетата започнаха да се раждат.Колко бързо мина времето!

# 244
Честито Бубара! bouquet
 Да са ти живи и здрави и скорошно прибиране вкъщи! newsm07 newsm07

# 245
Честито Бубара   bouquet Да са здрави и усмихнати момичетата и многого, много да ви радват Simple Smile

Нашият кош за кола също е Чико и категорично забранява возенето на бебе в посока на движение (подобна картинка има на всички коли на предните сенници). От болницата не изписват без стол за кола за бебе инсталиран правилно. Винаги на задната седалка в посока обратна на движението, независимо от марката стол.

# 246
  • София
Момичета, благодаря ви много за мненията относно кошниците! Нашата понеже няма упътване и трябваше да се доверя на продавачката, пък рядко срещам компетентни, та затова реших да попитам.  Hug

Честити госпожици на Bubara! Да растат бързо и скоро да си се гушкат вкъщи! Hug

# 247
Честито на Бубара, да са живи и здрави бебоците, пожелавам им и безоблачно детство и послушни родители   bouquet  bouquet  bouquet

# 248
Честито Бубара, да са живи и здрави двете госпожици! Пожелавам ви бързо въстановяване и изписване newsm51

# 249
  • Sofia
Честити бебчета на Бубара и от мен! Много да радват мама и тати  bouquet

# 250
  • Испания и Стара Загора
Бубара,честита ви радост.Да са живи и здрави двете принцесиbouquet

# 251

Страхотна новина!Честити куклички на Бубара и от мен newsm51 newsm51 newsm51!Момичета искам да ви попитам от коя седмица започват записите на тонове?На ЖК ми казаха от другата седмица а доки при който си ходя на частно каза от 17.08 по 2 пъти седмично не е ли множко това newsm78

# 252
   ЧЕСТИТО НА БУБАРА! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!   baloni newsm81 twin_neutral newsm51

# 253
Аз досега си спах  newsm09 а пък то какви новини сме имали в темичката.
Бубара да са ти живи и здрави госпожиците много да ви радват и скоро да се гушкате трите в къщи. newsm51 newsm51 smile3525

# 254
  • София

Страхотна новина!Честити куклички на Бубара и от мен newsm51 newsm51 newsm51!Момичета искам да ви попитам от коя седмица започват записите на тонове?На ЖК ми казаха от другата седмица а доки при който си ходя на частно каза от 17.08 по 2 пъти седмично не е ли множко това newsm78

Ами май във всяка болница различно процедират, с такова впечатление съм останала Rolling Eyes Например в болницата, в която аз ще раждам, мерят след 36 г.с. А два пъти седмично мисля, че не е много, ама другите да кажат, на мен ми е за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт