Септември `09 - 36

• 19 292
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
neky на нашето столче или кошница имаше нещо като възглавничка и главичката  на бебо по никакъв начин не се е местила.
Ето такъв модел имам аз
http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=6&language=gb-en, сигурна ли си че поставяш кошницата по правилния начин? На мен лично в порт бебето ми изглежда по опасно и по вероятно да се мести дори цялото бебе не само главата му.

# 211
Знам какво имаш в предвид. Моето столче няма такава възглавничка, но шезлонгът има и беби не ми се струва много стабилен. Ние обаче сме 2 и половина кила, а бяхме и по-малко. Може това да има значение. Пътували сме 3-4 пъти засега. Таткото караше, а ние двамата на задната седалка. Гледах го през цялото време. Пътят около нас е с много дупки и на моменти много друсаше - наистина бебето помръдва, но отвътре е направена с много дунапрен и е много меко, а и помръдваше минимално.  Скоро обаче и аз ще го сложа в столчето му.

# 212
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Заповядайте сутрешното кафенце Wink

Ние първите 2-3 месеца возихме Алекс в порт-бебето и след това вече му сложихме седалката.Тук седалките за бебета са разделени на групи и в началото беше с 0 група,която е в полулегнало положение.Но никога не сме го слагали на предната седалка на колата.Винаги е бил отзад и аз с него.Ама сега ще трябва аз да се возя отпред,че отзад ще са 2. Peace
За замразяването на кърма-в началото се цедих,защото имах много кърма,но не съм замразявала,а я изхвърлях.Живеехме с едни хора от Боливия и бяхме с общ хладилник.Така,че само моята кърма липсваше там. Rolling Eyes

# 213
  • София
добро утро и от мен. Анита, мерси за кафенцето   bouquet
аз вчера цял ден боядисвах с мама и снощи вече едвам ме държаха краката. Много ме болят краката вече, особено сутрин като стана, цялото стъпало ме боли, но знам че всичко ще отмине. Но важното е че приключихме с ремонта. Сега мислим да започваме и ние с покупките за бебчо, че вече нямам търпение като ви чета. Всички сте купили много хубави неща, браво.
Аз в в вторник съм на ЖК, трябва да ми издадат и 45 дневния болничен.
Хайде от мен толкова за сега, отивам да подреждам.

# 214
Добро утро!

Anita,благодаря за кафенцето!Аз вече изпих моето,рано-рано!

Момичета,разглеждах каталога на conti,видях сутиени за кърмачки и се зачудих дали да не си поръчам.Някоя от вас купувала ли е?Стори ми се доста удобно за кърмене! Grinning

# 215
# 216
# 217
Здравейте момичета,
Мерси за кафенцето   bouquet

Момичета,разглеждах каталога на conti,видях сутиени за кърмачки и се зачудих дали да не си поръчам.Някоя от вас купувала ли е?Стори ми се доста удобно за кърмене! Grinning
Аз пробвах доста модели сутиени за кърмене. Понеже съм от по-обемистите Embarassed без сутиен не мога да ходя  Crazy Доста от моделите ми бяха супер неудобни, поръчах един от mothercare, но ми е доста голям  #Crazy Накрая купих един от Триумф и е доста удобен и мек, имам приятна форма и ме се струва, че ще поеме и нарастващия обем при идването на кърмата евентуално  Mr. Green
Тези на conti не съм пробвала май...изглеждат ок и са доста прилични като цена. Според мен, ако не пробваш лично, няма как да разбереш. Все пак си зависи от форма и размер.

# 218
Здравейте и от мен за днес. HugАз не смятам да си купувам от тези сутиени за кърмачки струват ми се доста неудобни, но все пак аз не съм от тези с големите бюстове така че смятам че няколко номера по-голям сутиен ще ми върши добра работа, лек ден на всички днес май пак ще е хладничко, само дето аз трябва да пазя леглото но няма начин така ще е. smile3506

# 219
Здравейте момичета, не съм влизала няколко дни, така че не съм ви чела, но преди да отида да ви изчета, имам да ви съобщя страхотна новина.
Bubara е родила със секцио двете си близначки.  newsm44 Казват се Гергана и Елица. Да са й живи и здрави и бързо възстановяване на мамчето.

Съжалявам, че не знам подробности, но тя се е обадила на Миринда, която пък се обади на мен, защото в момента няма достъп до компютъра. Предполагам че утре Миринда ще напише подробности, само разбрах че двете девойки са добре, но са в кувиоз, за да се адаптират по-лесно към външната среда. Ще чакаме подробности.

# 220
  • София; Дружбето
Страхотна новина. Да са живи и здрави малките принцеси и дано скоро bubara сама напише подробности по престоя в болницата и раждането Grinning

# 221
да са и живи и здрави и да и носят много щастие.
момичета знаете ли защо сутринта не можах да отворя сайта,много се разочаровах че няма да ви чета.
сега го отворих но не знам защо не можах сутринта

# 222
  • Бургас
Ехееее, докато пиша, гледай само каква новина!   Hands Clap newsm35
Да са живи и здрави двете принцесиииии!!!  thumbsup

Привет и от мен!
Чакам Краска всеки момент да се прибере от плажа с дядо си, да я къпя, храня и слагам да спи!  Tired
Днес ми е много отпаднало- нищо не ми се прави. Дори не ми се и лежи!  Tired
Мъжът ми и двата почивни дни ходи да помага на нашите, че бързат да свършат ремонта у тях и най-накрая да вземат детето, че аз определено вече не съм много добре с нервите.
Сега избирам отново тапети за детската.  Twisted Evil След като повече от месец чаках да ми доставят това, което съм поръчала от Wall Decor, вече чакам утре да ми върнат парите по сметката! Няма такава аматьорска фирма- не ги е срам!  Close
Както и да е! След 3 часа изтича търга за едни фризове, които съм харесала в Ибей- стискайте палци да спечеля. Ако успея веднага ще поръчам такива тапети: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3101600 … ame=STRK:MEWAX:IT
Досега хиляда пъти трябваше да е готова стаята и заради тези несериозници съм толкова ядосана, че.....  Twisted Evil

# 223
Честито на Бубара,да са и живи и здрави бебоците,а на нея бързо възстановяване! newsm51 newsm51
Патенцето и аз не успях да го отворя,мислех,че е нета ми ,но явно са имали някаква профилактика  newsm78

# 224

Браво на bubara!!!! Да си живи и здрави малките принцеси и да носят само радости на мама   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт