Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 12 119
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от нас!
Бях се спретнала за разходка, но с това време май ще си стоим в къщи  Sad
didanka, робвай да правиш пюрето малко по течно така го приемат по-лесно иначе става лепкаво и се дърпат  Hug А специално за картофа ние хич не го обичаме и някъде четох, че децета не обичат картофено пюре защото става лепкаво  Peace

алексвестер, добре дошла! Вече си приета, но искаме и дата на раждане на бебока и снимка  Hug

# 61
здравейте ще приемете ли една нова мама и нейната принцеса.казвам се Дани на 21г. дъщеричкта ми се казва Никол и е родена на 10.11.2008.

# 62
  • София
Ами много благодаря, че ме приемате. Аз съм на 37 (скоро ще станат 38 де), от София съм, имам 3 деца, но тук съм заради най-малкия - Даниел. Роден е на 23.11. Веднага след раждането имахме доста сериозни проблеми с него, но се оправи на мама силното момче и сега расте с пълна сила. Това което се вижда в подписа ми са тримата заедно, а иначе снимки имаме много на http://picasaweb.google.com/alexvelster . Ще гледам да се навъртам по-често, защото много обичам да общувам, а и от това, което прочетох дотук виждам много интересни личности и полезни разговори. Ние все пак ще поизлезем въпреки неприятното време, но следобяд ще гледам пак да се включа.

# 63
  • София
А добро утро!!!!
 welcome alexvelster и danito1988!!!
Тръснах Крисчето на баща му, като излъгах, че ще оправям стаята, а седнах пред pc-то, хи...хи.....  Laughing 
И аз да се  похваля, че вчера имахме успех на гърнето!!!! newsm44 От първия път, дано успеем все така и занапред!!!! Ама се въртя, чуди се какво става,  newsm78 смешника на мама!!! Joy А и лелката днес дойде Party, та купона е пълен Crazy.
Хайде приятна събота и неделя на всички!!!! Hug

# 64
Добре дошли на новите мами!
Алексвестър, светът е много малък. Опитай се да си спомниш идването ви в СТрелча през 2007г, механата в 19 век.., където бяхме заедно...дойдохте с вашите приятели Гената и съпругата му и бяхме цяла сборна дружина.... И после дискотеката в Лъки, но там вече не ви придружих!

# 65
  • София
Добър ден!

Ние сме добре. Вчера дадох зеле на Никол за първи път. Продължаваме да се мъчим с гърнето, то аз не съм постоянна де... Ама тези дни имахме гости и малко ни развалиха режима  Laughing Сега спи на терасата в количката. Станала е супер шавлива, ако не й се направи или даде това, което иска се започва едно крещене. Ужас! Снощи се гонихме двете на терасата - тя в паяка. Като блъскаща количка е, разби ми краката  smile3516
Исках да ви питам кога мислите да давате прясно и кисело мляко?

alexvelster   welcome Да са ти живи и здрави и тримата сладурковци! Мечтата ми е три деца  Peace

danito1988   welcome Хайде, още една Никол !!!

# 66
  • София
Нелчо, да ти кажа честно в момента се мъча да си спомня , но не успявам нали бяхме много народ... Кажи нещо повече да ме подсетиш. Иначе да много добре си го спомням, беше чудесно.

# 67
аз кисело мляко от един месев вече давам.за следобедна закуска със банан и бисквитки.много и харесва.

# 68
 kaffeetrmker_2

alexvelster, danito1988welcome

Ели, за киселото мляко мисля след годинка да давам.  Thinking ( Аз какво ли съм въвела, та мляко съм седнала да мисля кога ще въведа.  Crazy)

Диди, колега  Hug и наш Борко така се представи само че с банан.  Sick Онзи ден хапна старателно парченце банан. Сам си държеше банана и отхапваше с двата зъба, въпреки гаденето. Сдъвка колкото можа, преглътна и след третата хапка  Sick - банана замина  hahaha #Crazy
От това което Утро обясни и това което съм чела стигнах до извода, че му е рано на момъка. ooooh! За никъде не бързам ще чакам да стане готов.  Laughing Валя добре го е обяснила няма бебе дето да не ходи, да не яде ...  Mr. Green

Днес ще водим Борко на  photo , вече нали седи стабилно.  Sunglasses  Бубето ме зариби колко е хубаво, а сега 2 реда не пише.  newsm78

# 69
  • Варна
alexvelster, danito1988  welcome
Да се похваля, че днес спах до 12...майка ми е вкъщи и аз се скатавам  Mr. Green

# 70
  • София
Да се похваля и аз се скатах, таткото си е в къщи, пък и батко и кака... дремах почти 3 часа следобяд. А иначе ако може да споделя своя опит - Дани е на кухня (мама Люси) вече от месец и се справя много добре, харесва му. За съжаление не ми стигна кърмата за много време - само 4 месеца имаше и после... Кисело мляко давам вече от две седмици не само за следобедна закуска, но и за заспиване (само дето не винаги го иска вечер). За гърнето и аз мисля да се пробвам, че да се придвижваме полека... Grinning  Слагам го в проходилка по малко, че да си посвърша в къщи работата. Не успях да си взема кошарка и не знам дали вече има смисъл - баткото и каката ползваха такава, но малко преди годинката се отказаха от нея, та май не си струва. А колкото до зъбите и при Дани се появиха преди известно време, но е много смешен, защото първо се показаха долните два, а след това отгоре два, но не предните, а тези отстрани  hahaha и изглежда като пребит пияница с избити зъби  hahaha  Е хайде засега чао на всички, че ние сме канени на рожден ден и ще тръгваме...
Още веднъж благодаря на всички ви че ме приехте и до скоро.  Hug

# 71
  • Бургас
Привет на новите мами! Hug
Браво на ходещите в гърне! Peace
Минавам само да се обадя! Heart Eyes Hug
Лека и спокойна!

# 72
като прочетах колко бебета има с гърнета,още утре и аз ще купя.Пък дано имаме успех и ние. Simple Smile

# 73
  • Попово
alexvelster и danito1988 добре дошли  Hug
еличка като се появи, ще добави новите майчета на 1ва станичка, за целта моля да й пуснете по едно ЛС  Sunglasses
аз не съм добре, щото тошката е болнав и нещо се отемпературчи  ooooh! това автоматично означава че ще пропусне няколко дни градинката а от там и  че бавно и славно се приближавам до лудницата  Crazy hahaha айде спокойна нощ  Hug Heart Eyes

# 74
  • София
Пепена и ти си с трички, а? Ама ни е веселоооооо!!!!  Joy А как да разбера на коя Еличка да пратя съобщение? (ще ме прощавате, но ще ви уча още известно време - с желание се надявам да стане бързо..) Лека и спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт