И пак да кажа - не искам да давам акъл. Всеки има право на собствено мнение.
Пепена,
Дано бързо оздравеете! Ти си пример за подражание на целия ни форум - няма да се даваш!
Дано бързо оздравеете! Ти си пример за подражание на целия ни форум - няма да се даваш!

някой знае ли
, не мога да насмогна да ви прочета 
Зъбите са все още 3, не мое хапе като суче, но все пак ги усещам. Лошото е, че е станал много тежък и скъса бънджито отдолу на т.нар "гащи" имаше огромна дупка, как не съм я видяла, почти да се изтърси през нея. освен това много силно се отласква при скачане и а-ха да направи някое салто мортале
днес баща му ще пусне бънжито по-на ниско, да видим как ще го слагам вътре.
А, Утро, щом са казали между 8-12месец да става захранването ,значи имаме време
А на това детенце на 1г и 4м. защо му дават пюре - не е ли късно? на морето имаше едно момиченце германче на 1,2 г. което за вечеря ръфаше филия с масло и айде - в леглото
разбира се, това е доста брутално за детското стомахче, не мога да си представя ако дете яде само сухотии, как ака после, ама това е друга тема... Та мисълта ми беше - ако е на 1,4 г, не може ли направо някави манджички да яде? не зная, може въпроса ми да е идиотски

Е, и за това си седя главно вкъщи не общувам с никой

бънджи, слагай колегата
на земята да прави мускули,
а и ти да се пораздвижиш.
ако питаш за снимки с манджите не смогвам да направя.
Всеки път като предлагам
с таткото трябва да ядем пред него, за да си помисли, че е вкусно 
)
Да не е глупаво да пропусне храната на мама и тати. Децата копират поведение. Не мисля, че ако не яде пюрета пропуска нещо много важно.
Това си е мое мнение. 
Като го замъчат газове така силно пищи, че главата направо ме заболява. 
Борко ще е с татко си по мъжки.
Да видим колко часа ще ми отпуснат
преди да е свършила манджата.
.Милата много плака, нали не е свикнало с чужди хора като я взе попа и кръсника му удари един рев, но като цяло тържеството беше весело.Снимки ще пи вусна по-късно.
alexvelster имаме си още две мами с три дечица (момченца)-Джули и Верич се казват, но и те трудно стига до компютъра.
. И ти няма да предаваш фронта, че си за пример на всички
. На мен нещо като ми дотежи, все си мисля за теб, как никога не се оплакваш, а ние другите мами- с по едно-две дечица все мрънкаме
.
.