Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 12 119
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Юле, не искам да давам акъл, обаче помисли си само, че докато захраниш в истинския смисъл на думата ще минат поне 2-3 месеца. А и дори да захраниш това не означава, че ще спреш да кърмиш все така пълноценно. Зависи от режима, който си приспособите, има възможност още дълго време да се кърмите. Нали ви казвам, че така, както ние се захранихме от 5-6-тия месец, все още нямаме заместено хранене и основната ни храна си остава кърмата. Това, че Симона примерно хапва 3-4 лъжички пюре или 2-3 хапчици плод, не смятам, че я ощетява откъм кърма.  На кърмаческите срещи посъветваха захранването да стане най-късно в периода от 8 до 12 месец. А една мама, която беше захранила от 10 месец сподели, че имала проблем - в момента детенцето е на годинка и 4 месеца и отказва да се храни с пюре.
И пак да кажа - не искам да давам акъл. Всеки има право на собствено мнение.

ПепенаHug Дано бързо оздравеете! Ти си пример за подражание на целия ни форум - няма да се даваш!

# 76
Ехееееееееееее дружина здравейте.
Ние се завърнахме днес от голяяяяяяяяяяяяяямо хайманосване-то не беше Плевен, не бе Тетевен, Рибарица, Троян, Габрово.Направо се разкрачихме с мъжо.Анита се представи на ниво-слуша и яде.
Пена хич да не се оплаква-много са й кротки децата, а и майка й е началник на зоопарка и няма мърдане.
Утре ще чета повече.
Лека и спокойна на всички  Hug Hug Hug

# 77
  • София
Оооооо, Eлииии, добре сте се завърнали Simple Smile Наистина сте се нахоцкали яко Simple Smile   Hug

# 78
  • София
Добро утро мами!!! Забелязвам, че се черпите по кафенце сутрин. Е, днес нека е мой ред да ви черпя! Дани вече закуси и мрънка нетърпеливо, че му се излиза на разходка. Като гледам слънчицето навън, май ще му се отвори парашута...

# 79
минавам да се запиша набързо и излизаме.
на последък само чета и не ми остава време да пиша.

за киселото мляко-давам много рядко  с бисквити или козуначе,а за прясното знам че е дооооста рано.

Ели-как ти завиждам само да знаеш.Ние никъде неможем да мръднем лятото

Нашия продължава да ми прави номера с храненето и вече ще се сбъркам #2gunfire

вчера му купих едни буйки и после като му ги сложих се оказаха доста широки на глезена.Това е втоти чифт обувки които купувам за прохождане и не улучвам.Дали има буйки с връзки newsm78 някой знае ли

оф кой знае колко чифта още ще купя докато олуча.А бос неискам вече да ко оставям да върви защото пръстчетата му започнаха да се белят

чао за сега

# 80
  • Бургас
Ей човек да го няма 4 дни и вие сумати странички сте навъртяли Crossing Arms, не мога да насмогна да ви прочета Crazy
Ние бяхме в София голяма града, но времето беше меко казано лошо, дъжд студ, а и не сме обикаляли,че мъжо е в стрес от софийските улици и задръствания, а как ми се искаше да се видя с някоя софийска мама, ноооо нищо другия път.
Айде чао засега по късно повече.
Привет на новите мами  bouquet

# 81
Дени, нашите обувчици за прохождане са с връзки. Уж точно за да се стегне около глезена са предвидени. Аз обаче още не съм й ги обувала  Embarassed, но ще трябва вече, защото педиатърката ми обясни, че като започне повечко да върви трябва да е с обувки за прохождане, за да й поддържат глезена стабилно.

# 82
Здравейте!!! ние сме още на буйки, няма никакви наченки на ходене. Е, май започна да се пролазва, ама е по-скоро влачене по корем, с пъшкане, пуфтене и рев, ако се отклони от целта  hahaha Зъбите са все още 3, не мое хапе като суче, но все пак ги усещам. Лошото е, че е станал много тежък и скъса бънджито отдолу на т.нар "гащи" имаше огромна дупка, как не съм я видяла, почти да се изтърси през нея. освен това много силно се отласква при скачане и а-ха да направи някое салто мортале  hahaha hahaha днес баща му ще пусне бънжито по-на ниско, да видим как ще го слагам вътре.
А, да се похваля, банановата каша набира все по-голяма популярност, вчера опапа с кеф към 100гр и после си досука здраво. Дано му се оправи коремчето  Praynig А, Утро, щом са казали между 8-12месец да става захранването ,значи имаме време  Hug А на това детенце на 1г и 4м. защо му дават пюре - не е ли късно? на морето имаше едно момиченце германче на 1,2 г. което за вечеря ръфаше филия с масло и айде - в леглото  #Crazy разбира се, това е доста брутално за детското стомахче, не мога да си представя ако дете яде само сухотии, как ака после, ама това е друга тема... Та мисълта ми беше - ако е на 1,4 г, не може ли направо някави манджички да яде? не зная, може въпроса ми да е идиотски  Joy Joy
Мая напълно ви разбирам - аз уж живея в София, но съм в краен квартал и в къща и когато отивам по града ми иде да стреляяяяям  #2gunfire Е, и за това си седя главно вкъщи не общувам с никой  hahaha hahaha
Юле давай снимките на колегата  Wink
Оф,  ама и аз съм една патка - да ви почерпя - днес Момо става на 9 месеца!!! За негово здраве:

Добре дошли и на новите майки   bouquet   bouquet

Пепена, стискам палци Тошката да се оправи бързо и да не  е нищо сериозно  Hug  Hug

айде, толкоз от мен, лек и приятен ден ви желая!!!

# 83
 kaffeetrmker_2

Диди, честита месечинка на Момо! Да е жив и здрав и много послушен!
Naughty бънджи, слагай колегата   babyuu на земята да прави мускули,  newsm32 а и ти да се пораздвижиш.  Mr. Green

Юле давай снимките на колегата  Wink
newsm78 ако питаш за снимки с манджите не смогвам да направя.  ooooh! Всеки път като предлагам  feeding с таткото трябва да ядем пред него, за да си помисли, че е вкусно  Mr. Green и той да опита.  Crazy
Сложих 10-тина снимки с новите му постижения( седене и някакви странни упражнения от който ни се изправя косата hahaha)
http://borko2008.shutterfly.com/230

Утро, то и аз да попитам  Embarassed защо му е пюре на 1,4г. след като детето не иска?
Аз си мисля, че когато е готово за храна ще яде.  Thinking Да не е глупаво да пропусне храната на мама и тати. Децата копират поведение. Не мисля, че ако не яде пюрета пропуска нещо много важно.  Crossing Arms Това си е мое мнение.  Peace

alexvelster, молби и $$$  Mr. Green за записване на първа страница приема tsvetkova_elica

Пепенаfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дени, за обувки аз съм купила някакви, но все забравям да му ги сложа преди да излезем.  Embarassed Embarassed Embarassed
То нашия момък засега само си пълзи така че не са голям проблем обувките.  Rolling Eyes

Нашия момък е станал много гласовит.  ooooh! #Crazy Като го замъчат газове така силно пищи, че главата направо ме заболява.  Tired
Днес съм на baby shower  Whistling   ura Борко ще е с татко си по мъжки.  Thinking Да видим колко часа ще ми отпуснат    newsm78 преди да е свършила манджата.  hahaha

# 84
Е, не съм сигурна дали за пюрета или за друга храна ставаше точно въпрос. Майката имаше предвид, че не иска да приема нищо друго освен кърма на тази възраст.

# 85
  • до Пловдив
привет мами
ние сме добре
днес правихме кръщене на малкия държа се супер
нямам много време за форума но по-късно или утре ще кача снимки да ни видите

# 86
Айде и аз да се похваля че от вчера имам християнче bowuu.Милата много плака, нали не е свикнало с чужди хора като я взе попа и кръсника му удари един рев, но като цяло тържеството беше весело.Снимки ще пи вусна по-късно.

На новите мами в отбора  welcome alexvelster имаме си още две мами с три дечица (момченца)-Джули и Верич се казват, но и те трудно стига до компютъра.

Юле, голям е сладур Борката, ама май и голяма панта newsm78

Пепенке, да оздравява Тошката fingerscrossed. И ти няма да предаваш фронта, че си за пример на всички Hug. На мен нещо като ми дотежи, все си мисля за теб, как никога не се оплакваш, а ние другите мами- с по едно-две дечица все мрънкаме hahaha.

И аз знам ,че при много късно захранване децата приемат трудно твърдата храна и искат всичко гладко пасирано newsm78.

# 87
  • София
Утро  smile3521 и аз съм чувала, че някои деца, захранени след годинката не искат да папат маджи, а търсят цица Simple Smile

Вита честито ти християнче!  bishop Да е мирно и спокойно и да не прави ДЯВОЛийки Simple Smile

# 88

Валенце, стискам палци за  EFP preggo fingerscrossed

Нещо съм изтървала клюката.Нима имаме последователки на Шопито?Бързо, бързо да ме светнете по въпроса. newsm12

# 89
  • София
Валенце, стискам палци за  EFP preggo fingerscrossed
Нещо съм изтървала клюката.Нима имаме последователки на Шопито?Бързо, бързо да ме светнете по въпроса. newsm12

Валя се опитва да се направи на приятно разсеяна пред мъжа си и уж без да иска да стане пак бременка  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт