Да са живи и здрави дечицата и много да ви радват!
Ни е дес ще оправяме багаж, че утре сутрин Кало отива с баба си на Пловдив и ще остане направо до морето. Ще минем оттам с Митко да го вземем след това.
Нека са много здрави и весели дечица! 

Лори беше невероятно щастлива, суетеше се покрай приготвянето на детската маса, посрещаше с такъв сладък трепет гостите си и им показваше играчките си от двора така, все едно ги вижда за първи път
Голяма игра падна, дори не се сетиха за спане, прибрахме се чак към 17ч. и мишлето ми до вечерта не мигна и не престана да разказва за преживяното и да си пее "Happy birthday Лориииииии"
и едва се държах на краката си, но определено всичко си заслужаваше
За съжаление хич не бях в час и както винаги не се сетих да снимам
За снимките - бива ли така
То и аз днес се сетих, че едно клипче не направих даже
, а това е първият рожден ден на Ивчо в клубче и с братче 

И на мен ми дойде добре положителната емоция - бях забравила какво е
А за снимките много ме срам и яд на мен си, ама винаги съм така, като ми е приятно и се отнасям и забравям
Аз пък си харесах тази, на която той срамежливо е хванал едно момиченце за ръчичка - много са сладки
Алекс много е пораснал - кога мина това време
Сега ми се стори на снимките, че Ивчо прилича на теб, а Алекс на тати - а до сега бях останала с впечатление че сладурковците много си приличат 
Нашият РД мина страхотно,празнувахме го в къщата на сестра ми .В началото започна катастрофално-валя дъжди градинското парти се развали,реката пред къщата преля и ринахме кал ,отводнявахме и слагахме плочки,за да могат гостите да преминат някак си,спира тока 3 пъти и не бяхме готови с пиците за децата....А като се появиха клоуните настана див рев.....включително и Марти(която я падготвям от 1 месец,че ще има клоуни ) каза че я е страх и иска да си тръгнат.Както и да е всичко се оправи и децата мноого,ама мнооого се забавляваха цели 2 ч с тях.Организираха им игри,куклен театър,правиха фигури от балони,въртяха чинии,рисуваха им лицата имаше фокуси и наистина всички много се забавлявахме! Марти беше изключително доволна и щастлива! Само ,че не мога да си намеря кабела за апарата и не мога да сваля снимките,за това ви пускам снимки от на гостите и най-важният момент с тортата го няма.

Препоръчани теми