АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 803
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на София, Лъчезар, Ивайло и Найден!

Да са живи и здрави дечицата и много да ви радват!

Ни е дес ще оправяме багаж, че утре сутрин Кало отива с баба си на Пловдив и ще остане направо до морето. Ще минем оттам с Митко да го вземем след това.

# 76
  • София
Честит рожден ден на прекрасната София   bouquet Blanc, а ти е жива и здрава и много да ви радва.
ЧРД и на Лъчко , на Ивайло и на Найден.   bigdance2

# 77
  • София
Честит рожден ден на София, Ивчо, Лъчко и Найден! Да са здрави, усмихнати и късметлии! Честит празник на мамите им!  Hug Heart Eyes
Heart Eyes

# 78
Честит рожден ден на прекрасните София, Ивчо, Лъчко и Найден  Heart Eyes Нека са много здрави и весели дечица!

Тони-м честито  Peace

Елфче, ще чакам с нетърпение снимчици  Hug
А нашето скромно парти мина просто чудесно. Дори не очаквах да се получи толкова добре  Laughing Времето доста ни поизправи косите в началото, даже се опита да пръска дъжд, но след това пекна страхотно слънце и дори успяхме да изгорим  Crazy Лори беше невероятно щастлива, суетеше се покрай приготвянето на детската маса, посрещаше с такъв сладък трепет гостите си и им показваше играчките си от двора така, все едно ги вижда за първи път  Crazy Голяма игра падна, дори не се сетиха за спане, прибрахме се чак към 17ч. и мишлето ми до вечерта не мигна и не престана да разказва за преживяното и да си пее "Happy birthday Лориииииии"  Laughing А аз получих похвали за приготвената почерпка  Embarassed Laughing Много се притеснявах, че тази година ще имаме такова парти, и не знаех дали Лори ще успее да усети че има празник  Rolling Eyes Но очичките й така грееха от щастие цял ден, че направо ми напълни душата - аз не бях спала почти 30 часа  Crazy и едва се държах на краката си, но определено всичко си заслужаваше  Peace За съжаление хич не бях в час и както винаги не се сетих да снимам  Embarassed Сега ще чакам да ми пратят снимки от другите апарати и тогава ще ви се хваля  Laughing

# 79
  • София
Вст, много се радвам да прочета пост в твой стил най-накрая  Hug Heart Eyes  Hug Hug За снимките - бива ли така  Naughty Wink То и аз днес се сетих, че едно клипче не направих даже  ooooh! , а това е първият рожден ден на Ивчо в клубче и с братче  Grinning
ето "малко" Embarassed снимки от нас - от срещата със С. и от рд  Simple Smile
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=407800&pid=14081632

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 16:21 от Elwing

# 80
  • гр.София
Да ви е сладко, мили дами ! Благодаря за пожеланията!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВО на СПИНКИ, на НАЧКО на ДУШЕТО, на ЛЪЧЕТО на МАМА ИГИ ! ДА са здрави,борбени,весели и послушни момчета!

# 81
Честит рожден ден на Лъчко, Ивчо, Дарин, Найден, Ники, София. Весели и щастливи дечица, много усмивки, здравички и палавички!
Елфче, Алекс е сладурко на тази снимка със слончето и където сте гушнати, пу-пу

# 82
vst ще чакам и аз снимки от партито. Радвам се че всичко е минало добре и времето не е провалило тържеството. Hug
Елфче много са ти хубави юнаците.  Hug

# 83
Елфче  Hug И на мен ми дойде добре положителната емоция - бях забравила какво е  Cry А за снимките много ме срам и яд на мен си, ама винаги съм така, като ми е приятно и се отнасям и забравям  Crazy
Снимките на Ивчо са страхотни  Peace Аз пък си харесах тази, на която той срамежливо е хванал едно момиченце за ръчичка - много са сладки  Laughing А София и Лора са просто прекрасни  Heart Eyes Алекс много е пораснал - кога мина това време  ooooh! Сега ми се стори на снимките, че Ивчо прилича на теб, а Алекс на тати - а до сега бях останала с впечатление че сладурковците много си приличат  Thinking
Лори най-накрая се сдоби с така мечтания "мотор" - едвам я прибрахме, голяма радост беше  Laughing
Кайли  Hug

# 84
Здравейте и от нас! Много благодарим за хубавите пожелания  Heart Eyes Нашият РД мина страхотно,празнувахме го в къщата на сестра ми .В началото започна катастрофално-валя дъжди градинското парти се развали,реката пред къщата преля и ринахме кал ,отводнявахме и слагахме плочки,за да могат гостите да преминат някак си,спира тока 3 пъти и не бяхме готови с пиците за децата....А като се появиха клоуните настана див рев.....включително и Марти(която я падготвям от 1 месец,че ще има клоуни ) каза че я е страх и иска да си тръгнат.Както и да е всичко се оправи и децата мноого,ама мнооого се забавляваха цели 2 ч с тях.Организираха им игри,куклен театър,правиха фигури от балони,въртяха чинии,рисуваха им лицата имаше фокуси и наистина всички много се забавлявахме! Марти беше изключително доволна и щастлива! Само ,че не мога да си намеря кабела за апарата и не мога да сваля снимките,за това ви пускам снимки от на гостите и най-важният момент с тортата го няма.
Ето :    http://milenche.multiply.com/photos/album/12

Честит Рожден ден на специалните ни Ивчо и София,едни от най-интересните ни августинчета.Да са много здрави и щастливи!

# 85
Лелееее, Миленка, какво приключение е било  Laughing Добре, че всичко е завършило добре  Hug

# 86
Ето ни и нас Simple Smile Преди ммалко се прибрахме в София и пренесох спящата Дария в леглото си. Бързам да честитя рождените дни дни на София, Хайден,Лъчко,Иво Hug ДА са много здрави и много щастливи дечица Heart Eyes

# 87
На патерици и от мен
Честит рожден ден на София, Ивчо, Лъчко и Найден! Да са здрави, усмихнати и късметлии! Честит празник на мамите им!  Hug Heart Eyes
Здрави и щастливи да сте!

# 88
Честит рожден ден на Деничка! Да е жива и здрава и много умна и щастлива да расте!
Честит празник и на останалите днешни малки рожденници!

Албенче,

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ивчо, Лъчко, Найден И НА МНОГО СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛЧЕТА Ивчо, София и Деница!

ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦА!

mmilena, важното е, че всичко е приключило добре и децата са се забавлявали! Peace

Та по повод градинското парти събирам идеи за почерпка... Wink

Ние пак оставихме Гого на вилата за още 2-3 дни докато приключиме ремонта. Вече кара колело много добре, но вчера баща му го буташе, засили го и той се обърна - резултатът е прехапана уста, много рев и кръв, и сега всеки пък като го подразни раната започвал да мрънка, че иска при мама и тате. Confused

Общи условия

Активация на акаунт