АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 808
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ - ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ И МНОГО ДА РАДВАТЕ МАМА И ТАТИ!

Момичета, много благодаря за пожеланията и поздравите за Жоро и за мен. Радвам се че въпреки дългото ми отсъствие си спомнихте кои сме Wink
На нас 4РД-то мина страхотно, а ресторанта, както и обслужването бяха невероятни - всички гости станаха мнооого доволни. Странно, но Жоро нещо не беше много на кеф през деня...незнам дали защото беше изпаднал в онези "дупки" за които се говори че влиза човек в дните около РД или просто защото не спа през деня....незнам. Беше сериозен почти през цялото време и сам си играеше с подаръците. Обикновено крещи, писка, скача и е лудница -  а сега - кротък....дори си помислих - брех това дете пък да не порастна и да не реши да се укротва - да ама не....в неделята си беше същият змей.
Ето малко снимки да видите нас и партито:
http://s909.photobucket.com/albums/ac299/Tony_Mi/?albumview=slid … _album_view_click

# 91
Честит рожден ден на дамите Деница, Елена, Юлия и кавалерите Даниел, Владимир, Мартин и Йоан! Бъдете здравички и умнички, палави и щастливи деца!
Весел празник на семействата!
Миленка, Марти е гоооляма сладуранка, пу-пу.
Вст и Миленка,Радваме се за тези весели градински партита, които са напълно по детски естествени!

# 92
  • София
Тони, радвам се, че ви е харесало. Сега като гледам снимките - след ремонта даже са направили детския кът по-голям и с още повече забавления в него. Ще го посетим и ние скоро.

Иначе - изпратих тази сутрин Кало на Пловдив с майка ми, но снощи Митко направи голяма беля - счупи дисплея на лаптопа. Сега търся като луда нова матрица и май успях да намеря една втора ръка ама е в Пазарджик - та утре Митко ще пътува - дано стане. Че нов дисплей е 300 лева, които нямам откъде да взема. Простооооооооо ...не ми се говори - това преди морето. Само ядове...

# 93
Честит рожден ден на чаровната Деничка  Heart Eyes Албенче, честит празник  Hug да ти е здрава и много щастлива малката принцеса!

Анди, при нас 3-4 неща станаха голям хит - ама трябва да потърся рецептите и ще ти ги пратя на лични  Peace Hug

# 94
  • София
Честито и на днешните рожденници, Даниел на мама tsveti_j,Мартин   на мама Nadence, Владимир  на мама didka_nedeva, Елена на мама Kristianna, Деница  на мама albena_vlady, Юлия на мама gabi32, Йоан на мама GJK  да са живи и здрави и много щастливи
На родителите им-честит празник  bouquet

Нана,Тони,споделете за този ресторант,че ми стана интересно.Ние ще събираме лудницата в къщи,но рядко се срещат ресторанти подходящи за посещение с деца,та затова. Grinning

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 09:53 от liani

# 95
  • София
liani ресторантът се казва Йоли и се намира в Дървеница. Там празнувахме сватбата си с Митко, та затова го препоръчах на Тони. Ние бяхме супер доволни, а градината е страхотна. Кухнята и обслужването също са на ниво, а цените не са високи.

# 96
liani ресторанта е страхотен, погледни снимките, обслужването - ПЕРФЕКТНО, много много много съм доволна - ресторанта определено ни спечели за редовни посетители - нас и всичките ни гости -  намира се горе долу... срещу лесотехническия. Ако искаш още инфо - да не спамим тук ICQ-to ми е 128-175-624
Поздрави на всички - Nana още веднъж МЕРСИ МИЛА  - страхотно се получи Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 10:43 от Tony_M

# 97
  • София
Iiani ресторанта е страхотен, погледни снимките, обслужването - ПЕРФЕКТНО, много много много съм доволна - ресторанта определено ни спечели за редовни посетители - нас и всичките ни гости -  намира се горе долу... срещу лесотехническия. Ако искаш още инфо - да не спамим тук ICQ-to ми е 128-175-624
Поздрави на всички - Nana още веднъж МЕРСИ МИЛА  - страхотно се получи Simple Smile

За нищо   bouquet

Лиани - ресторантът е точно на уличката, на която е банка ДСК. Зад високия блок при обръщалото на рейсовете за Железница и Бистрица.

# 98
  • гр.София

Честит Рожден ден на прекрасната госпожица Деница! Да е здрава, умна,весела,послушна! Албена ,честит празник в семейството ви!
Честит Рожден ден на Елена на Кристиана!Честит Рожден ден на Йоан на GJK-често я засичам да ни чете Wink
Щастливо детство за дечицата ви!

Зарадвах се,че има снимки за гледане. ТониМ, Милена-  bouquet

Нана,дано бързо решите проблема. Иначе не можеш да работиш ли?

# 99
  • София
Нана,дано бързо решите проблема. Иначе не можеш да работиш ли?

Уф то решение има...пари нямам...Сега ми звъняха от няколко фирми за поддръжка. Нова матрица за дисплея е 250-280 лева. И 60 лева за монтаж...
Принципно мога да работя на стационарния, но е в стаята и Кало не може да спи вечер. А аз работя до късно. Освен това трябва да гледам новините по всички възможни телевизии и въобще тъпа работа...

# 100
Нана, много неприятно  Sad Дано бързо и по-безболезнено решите проблема  Hug

Ето снимките от нашето парти - само тези, които аз успях да нащракам, че другите фотографи се пляцикат на морето и няма да ми ги пратят скоро  Laughing
http://picasaweb.google.bg/vstlis/3?authkey=Gv1sRgCIinw7-lydGNYw#
Обърнете внимание на тоалета на Лори  ooooh! Колкото и да се опитвах да обясня, че е студено и не можем да облечем потника с Мики, който сме купили, не се получи номера  Laughing Добре че не се заинати и за късите панталонки, че просто щеше да е уникална  Crazy

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 15:02 от vst_80

# 101
  • гр.София
 Ваня,страхотни снимки. Смях се за потника,но си изглежда супер.
 Доядоха ми се пингвинчета. Какво има в тях?

# 102
  • София
Нана,Тони,благодаря!  bouquetМного ни е далече,но е добре да се има впредвид.

vst,много сладки снимки.Личи си колко е щастлива Лори.Всички усилия по приготовлението  са си стрували Simple Smile

# 103
Блан, liani  Hug
Блан, то си беше смешно, ама важното е, че тя се чувстваше добре  Peace А пингвинчетата са с крема сирене, ама може и обикновено  Peace Каквото имаш в къщи - аз дори и със зелени маслини й ги правя като нямам от другите  Laughing Другото е морковче. Лори много им се радва.
И наистина си заслужаваха усилията - Лори само за рд си говори и сега е с нагласата, че в събота ще има пак  Crazy
За пореден път се убедих, че не е важно къде и с колко пари, а как ще си го направиш  Laughing Аз включих Лори в подготовката на всяко нещо - от избора и изработката на поканите, до избирането на салфетки и шапки, правенето на сладки...и милото си чакаше с нетърпение голямото събитие  Laughing
Между другото забравих да ви покажа поканите  Crazy http://picasaweb.google.bg/vstlis/3?authkey=Gv1sRgCIinw7-lydGNYw … 68346913201106210
Абе луда работа, ама е важна усмивката на слънчицето ми  Heart Eyes

# 104
Здравейте и от мен!
Искам да честитя рождените дни на всички Августинчета, които празнуваха тези дни!
Днес и моя Алекс става на 3 годинки, ще ви почерпя с малко снимки от САЩ:
http://picasaweb.google.com/yanastalex/10July20093BoysInHouse?au … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.com/yanastalex/July2009DEUSA?feat=directlink

Общи условия

Активация на акаунт