режим на хранене на четири месечно бебе

• 19 844
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
да не се притесняваш, моето дете уж също наддаваше повече и после се оправиха нещата-сега наддава по 20-300 грама, а ако знаеш колко е гадно да го ограничаваш, моят син до скоро ядеше по 6-7 пъти, а сега поянкога също, но понякога не иска и по 5 пъти....споко

# 46
Храни си спокойно детенцето, Яни, че е доста по-голям от вас, още яде 6-8 пъти на ден.

# 47
  • Видин
Моят бузан на 4м беше 8.5кг  Joy Яде по 6 пъти на ден, няма как да го огранича.От друга страна, той може да изкара и повече от 3 часа без храна, ама мен ме е шубе за кърмата  newsm78 Проблем ли ще е ако почна да му давам примерно на 3.5 часа?

# 48
Моят бузан на 4м беше 8.5кг  Joy Яде по 6 пъти на ден, няма как да го огранича.От друга страна, той може да изкара и повече от 3 часа без храна, ама мен ме е шубе за кърмата  newsm78 Проблем ли ще е ако почна да му давам примерно на 3.5 часа?
НЕ. Peace
Аз давах през 4 часа  само по една гърда по препоръка на една супер веща акушерка според мен от София!
Кърма имам и до днес ,но ще го отбивам тез дни поради мои здравословни проблеми. Embarassed

# 49
Да ви кажа аз установих че му давам толкова начесто за "мое успокоение" така да се каже  Embarassed. Т. е ако се размрънка вечер на 4ят час ставам и му давам. Сега обаче взех да му слагам залъгалката и той пак заспива и си изкарва спокойно вечер по 5-6-7 часа. Същото започнах да правя и през деня, и не ми се струва да е нервен. Преди даже и на разходките бързах като удари 4-ти час и да се прибираме да не вземе да плаче от глад, обаче оня ден си викам - я по-полека Peace и така си изкарахме 6 часа на разходка без да хапва Naughty. А това с даването на едната гърда ми е много некомфортно - опитах,  но не ми се цеди другата и "едната" все ми е по-голяма от другата/и съответно по-напрегната и болезнена/

# 50
аз кърмя и от двете гърди( не ми е спряла кърмата,както си мислят някои жени),опитвах отначало да спазвам режим,но няма смисъл-детето само си показва.вече сме на четири месеца и се чудя дали да спирам нощното хранене,но може би пак ще оставя на малката да реши кога.странно ми е как кърмите легнали-аз не смея,не спи при мен,срах ме е да не и направя нещ в съня си.

# 51
не спи при мен,срах ме е да не и направя нещ в съня си.
това не знам дали е възможно то когато бебето спи при теб имаш невероятни инстинкти и дори ме избутва мен лично......но пък е хубаво,че не спи за да не свиква.

# 52
Аз даже като го кърмя легнала и доста често заспивам, съответно и той и въобще не се притеснявам, че ще го смачкам, само дето някой път го завивам без да искам през глава с завивката #Crazy

# 53
И аз съм за храненето при поискване , то бебо сам си знае ...за режим установен преди една годинка е трудно да се говори. Аз моето бебе го захраних с малко безмлечна и безглутенова каша към която добавям кърма  от края на четвъртия месец , че нещо започна да яде през час и половина и нашите паузи между храненията вместо да се увеличават се съкратиха . Моля се да имам още малко кърма поне месец  Laughing, че не ми се минава на АМ толкова рано.

Общи условия

Активация на акаунт