Отговори
# 135
Цитат
Не че е нещо оригинално, но пресни съвети от Токуда - "Мийте гърдите всеки път преди да накърмите бебето!"
Аз съм лоша майка и никога не си мия гърдите преди кърмене ....дори и в родилно .... Rolling Eyes  Не съм имала никога разранени зърна ,децата не са имали кандидоза ....

# 136
и аз несъм ги мила никога. и сега не ги мия

# 137
Да, АМ и после коластра от хималайска крава:))) Сериозно, това е хита сега.
Да бе! Сериозно ли говориш?  Joy

# 138
Цитат
Не че е нещо оригинално, но пресни съвети от Токуда - "Мийте гърдите всеки път преди да накърмите бебето!"
Аз съм лоша майка и никога не си мия гърдите преди кърмене ....дори и в родилно .... Rolling Eyes  Не съм имала никога разранени зърна ,децата не са имали кандидоза ....

И аз съм в клуба на кърмачките с ниска лична хигиена. Въпреки съвета на педиатърката ми за миене с вода и сапун преди всяко кърмене. Но все пак с доброжелателното: "Не си почиствай гърдите със спирт, че ще се изсуши кожата."

В родилния дом дори си носех Лансинох, щото е без отмиване. Малкият толкова трудно засука, че щеше да е лудост да чакам да му дойде настроението и да хукна да се мия. Даже развратих съквартирантката, след два дни мазане с Гармастан и миене накара мъжа си да й донесе Лансинох и тя заряза планцикането на мивката.

# 139
Да, АМ и после коластра от хималайска крава:))) Сериозно, това е хита сега.
Да бе! Сериозно ли говориш?  Joy
Напълно   bowuu

# 140
Интересно ми е и на мен, затова ще следя темата. Надявам се да кърмя достатъчно дълго този път, за да мога и аз да се включа с бисери Simple Smile

# 141
http://sportal.bg/news.php?id=194067     Нещо интересно .... Grinning

# 142
  • София
Нали знаете, че кърмачките са дебели, миришат на прокиснала кърма и облечени в розово  Mr. Green

# 143
  • София
Днес кумата ми сподели, че педиатърът им ги праща на детски психолог, защото детето й, на година и половина, още суче и не иска да заспи по друг начин. Това, според нея, е болестна зависимост, извънвсякакви норми. Аз съм ей така #Silly

# 144
Днес кумата ми сподели, че педиатърът им ги праща на детски психолог, защото детето й, на година и половина, още суче и не иска да заспи по друг начин. Това, според нея, е болестна зависимост, извънвсякакви норми. Аз съм ей така #Silly
Този е по-фройдист и от самия Фройд!  ooooh! Twisted Evil

# 145
Mamacita Bandida   аз също ползвах Лансинох , а жената до мен ползваше Гармастан и миенее миенее а малката й неискаше да цоцка ... горката ...

# 146

Shocked #Crazy Shocked #Crazy Shocked

# 147
Аз съм ползвала и двете и Гармастан и Лансинох и от Гармастан съм по- доволна, но това е до усещане.
Иначе и аз съм от "ужасно мързеливите, нехигиенични мами".....
И всъщност детето ми разви млечница точно когато бяхме 90 процента на АМ. Когато минахме само на кърма - всичко се успокои!
И мен ме съветваха да мия и преди, и след кърмене, да плакна устата на бебчо.

А за тоя младеж от Валенсия, много драго ми стана! Браво на майка му и на него!

А за коластрата от хималайска крава - се изцъклих! Дайде линка да прочетем тая хитова информация!

# 148
Аз го чух отч майките в градинката, но намерих инфо за новозенландска крава http://www.vodorasli.info/product.php?id=669 А хималайските крави не били като нашите. Млякото им не се разваля много по-дълго, но е гадно на вкус. Може би затова го пласират.

# 149
Доста интересно това за коластрата от крави. Сигурно е скъпичка  Rolling Eyes А дали изобщо е истинска коластра....

Общи условия

Активация на акаунт