Отговори
# 300

Отговорът се изстреля като тапа - Значи нейното бебе ще е болнаво!
Е айде сега; много здрави деца има отраснали на АМ и много болнави кърмачета Wink

# 301
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Айде и аз да допринеса за темата.
Храня малката и сестра ми(преродена)на 19 , седи до мен с майка си.
Става дума за това,че в много държави майчинството е 3 месеца.Сестра ми супер учудена пита ,ми като майката е на работа кой  кърми  бебето? newsm78
Ей много се зарадвах ,за нея понеже не е имала толкова близък контакт с други бебета ,просто кърменето е единствения начин да храниш дребосъка.
Дано  един ден,когато самата тя стане майка да избере същия начин.

# 302
Не мога да разбера защо продължавам да чета темата след като се ядосвам толкова. Сигурно е някакъв мазохизъм  Rolling Eyes
Тая лелка, ако ми изкаже нейното възмущение и погнуса от кърменето в лицето няма да й се разминат шамарите!  Crazy

# 303
   Mu6moro4e,  аз се извинявам, че пуснах тия злобни истории тук, просто това отношение към кърмещите майки не е единичен случай и аз много се учудвам докъде могат да стигнат хората в простотията и невежеството си,затова го споделям с вас.

За съжаление напоследък се чувствам като част от войнстващия "кърмещ отряд",както се беше изразил един мъж в небезизвестния си блог, потресен от телевизионния клип с темата на ССК тази година.

Жалко е, че този толкова красив природен акт, продължение на бременността и чудото Раждане, се отрича публично и се осмива. И аз не искам да агитирам никого да кърми, но искам да бъде уважен моя избор и да се приема нормално.
   А другото, което съм чувала е, че "То сега нали било модерно да се кърми..."     Моля???  #Crazy   

# 304
  • София
Не знам дали споделих с вас как баща ми реагира на моята настоятелна помощ към сестра ми да кърми бебето си... Имаха кърмаческа криза и 4-5 дни малкия плака доста, а аз настоявах да продължава да кърми все по-често, но да не дава АМ... Моето тати идва у нас и ми каза: "Да спреш вече с тая агитация - сестра ти и бебето се мъчат и той /бебето де/ само плаче... Ти нали си част от кърмаческата секта прави каквото искаш, ама не мъчи и сестра си!" Слава на Бога нещата се оправиха и сега са си ОК - бебо папа и дебелее... Дори има нощна пауза от 7 часа, а денем папа на 3 часа - никой не му е налагал режим на сила!

# 305
По повод по-дългото кърмене.  Възклицание на моя позната, като ме вижда: "Ама ти изглеждаш много добре за кърмеща!  Искам да кажа, че не изглеждаш измъчена и си имаш коса."   Laughing

По повод таз авторка, 51-ви набор - представям си я каква е на живо, щом текстът й е толкова истеричен  ooooh!

# 306
  • Варна
В сряда в „Здравей България“ ще разискват морално ли е кърменето на обществени места... ще е интересно струва ми се.  Peace

# 307
  • Карлово
А кои ще са гостите по темата?

# 308

Отговорът се изстреля като тапа - Значи нейното бебе ще е болнаво!
Е айде сега; много здрави деца има отраснали на АМ и много болнави кърмачета Wink
Така разсъждава 9-годишната ми дъщеря. Аз мисля другояче - т.е. като теб.  Wink

# 309
В сряда в „Здравей България“ ще разискват морално ли е кърменето на обществени места

Искам да го видят повече мами и затова направих текста в черено.

# 310
Като знам стила но водещите  ooooh! Темата няма значение, важно е да има нещо пиперливо и да стане скандал  ooooh!
Какво значение има дали е морално или не; то просто се налага. Гладното ми бебе хич него е еня за нечий си морал, нито къде се намира. Има бебета, които наистина сами си правят някакъв предсказуем режим, и други, които непрекъснато имат някакви нжду - гладни, жадни, разстроени....

А дали е морално младото поколение да вижда само шишета по обществените места и ако няма много по-малко детет в семейството, да остава с впечатлението, че храната за бебета се продава в аптеката?!?

# 311
ха! тука където съм в момента, майките си кърмят на площадките и в ресторантите (((: много мило ми става. и даже могат да се оплачат ако някой им направи проблем.
 все едно. последно което може да мине за изцепка е на свекърва ми, която има позната специалистка по детското хранене. та разбира, че аз още кърмя и  питала я специално дали трябва да продължавам да кърмя  Mr. Green после ми се обажда да ме "успокои", че всичко е в реда на нещата, но това което тя извлякла от разговора като негатив, било че детето се привързва твърде много към майката  Rolling Eyes
е... към бабите ли да се привързва?  ooooh! Laughing

и да... относно онази баба ( щото за мене набор 51 си е баба) дето такава погнуса изпитала от разплутата цица и сбръчканото бебе, на което му тече вонлива течност от устата....  Joy  Joy  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=Lp6wpmqVMsk - towa mi e edno ot liubimite klipcheta.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:53 от Baduizm

# 312
Мисля, че няма да изтърпя назидателния некомпетентен стил на Милен по темата.

# 313
  • Варна
А кои ще са гостите по темата?

Това пише на стената им във Фейсбук:
Темата в "Морален казус" в сряда ще бъде "За и против кърменето на обществени места". Ако искате да участвате в предаването се обадете на Марта 0887 212 670.

# 314
  • Карлово
Цитат
Сега се чудя дали съм сбъркала? Може би щеше да е по-добре за детето ми да беше на АМ и така поне през първата годинка щеше да е предпазена от тези отрови.
Дали преминават Е-тата в кърмата???
Надявам се ползата от кърмата да е по-голяма от вредата!

Общи условия

Активация на акаунт