Отговори
# 315
  • София
Извинете за офф-а  Embarassed

Моля, може ли линк или указания как да се види тази информация във Фейсбук, много ми е интересно кое му е "против"-то  newsm78 #Crazy newsm78

МОРАЛНО!?!?!?!!? А защо не разискват темата "Морално ли е яденето на банички на обществени места?""?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!??!???????

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:25 от зелено човече

# 316
не мога да разбера какво му е немоалното да кърмиш на обществени места? за морал не може да става дума. не са подбрали правилно името. какво значи неморално... боже. неморлно е да пушиш цигари на обществени места. това е вредно. а кърменето на кого вреди? като на някой не му понася гледката - да не гледа. аз също избягвам опушени места например. абсурди...

# 317
Нищо свято не остана за тези хора. ooooh!Това предаване наистина е върха на пошлостта и некадърността. При положение, че има толкова теми важни за обществото, които биха могли да разискват и с които да са от полза на хората.

# 318
  • София
Много ми е интересно като огладнее малката как да и обясня че е неморално да я кърмя навън. Не е ли по-неморално да и сложа биберона в устата и да я оставя да чака да се приберем, или може би е по-морално да я оставя да плаче от глад, защото някои е решил че е неморално и неестествено да се кърмят бебетата навън! Възмутително е самото разискване на подобна тема!

# 319
Възмутително е самото разискване на подобна тема!

newsm10

И аз не мисля, че ще го изтърпя Милен.. И в духа на поста на Зеленото си мисля, че трябва да обсъдят морално ли е например чопленето на семки навън, където децата си играят; или морално ли е да се разхождат кучета без повод и намордник и да си вършат работите пак там където децата си играят. И още 1000 други "морално ли е", много по-важни от това, че на някого не му е станало от гледката на кърмеща майка.  #Cussing out

# 320
Аз си мисля - дали пък заради голите гърди е това  newsm78 То не че чак толкова се вижда, почти нищо. А иначе сме затрупани от реклами и плакати на наистина голи гърди, и задници, и прочие, но това не се коментира, а ако се позаголиш леееко да си нахраниш детето и хайде морал, гнус и какви ли не глупости  #2gunfire

# 321
Сори за офф-а, обаче предчувствам, че след сряда ще има поне 10 страници с изцепките на Милен и Лора.... Естествено, ще прозвучат като компетентни мнения  ooooh!
Дано се лъжа  Praynig

# 322
Аз пък силно се надявам да се обади някоя веща заклета кърмачка, която без фанатичност, да обясни как стоят нещата и да зададе именно тези въпроси "морално ли е: да с*р*т кучетата по детските площадки? и то не само бездомните, ами и домните.. какъв е морала на човек, който вижда, че кучето му сере до люлките, но не предприема нищо." морално ли е: да пият бири разни работници, пубери и не само по пейките, да си оставят бутилките ( ако не са решили да си спестят 20ст амбалаж) и те по някакъв начин да се счупят и никой да не си направи труда да го събере... цялата ни държава е толкова не морална... ох ама ако някой реши да се включи по-активно сигурно ще бъде посечен по типичния за водещите н-н: - да да, темата е конкретно за кърменето.. вие смятате ли,че е морално? - естествено! но.. - Да благодаря Ви.. следващия...  Дано поне гостите да отстоят.

# 323
Аз пък се надявам да отиде някоя заклета кърмачка и да накърми говорещото си кърмаче в ефир  Mr. Green.  И ако не по телефона, поне във ФБ можем да се включим. Е, по телефона ще има повече гласност, разбира се, но.. и ФБ е вариант..

# 324

Темата в "Морален казус" в сряда ще бъде "За и против кърменето на обществени места". Ако искате да участвате в предаването се обадете на Марта 0887 212 670.
ами че аз тогава цялото лято трябваше да стоя с моето бебе в къщи или да го друсам из мръсните квартални улици и разбити тротоари защото то много плачеше и с гърда съм го успокоявала, а понеже не ми пречи и не мисля че е не  морално да се кърми на обществени места, цялото  лято сме изкарали в морската( по 7 часа на ден) и се кърмехме където сварим  Crazy. Иначе щях докато стигна до Морската градина 40 мин, веднага да се връщам назад за да не кърмя на обществени места.

# 325
еми айде да отидем дружно...и да покажем колко сме неморални... пък може и да се окажем морални...знае ли човек...защо никой не обсъжда пиенето и яденето на възрастните, а се хванаха за единственото естествено ядене на децата ни....

Знаете ли кой ще е добре да се включи по моралния казус за кърменето???Айде сетете се де....нашата стара позната от дебрите на форума...katiabv...ей много искам да прочета някой от нейните бисери...

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:56 от lorini

# 326
Лорини,коя е Катя абв newsm78.Я разкажи за нея.....?

# 327
Дъщеря ми е на 2 год.  и от една седмица е на ясли и като разбраха лелките, че тя все още е кърмаче ми викат: ми ще плаче я, ще плаче още много щото и даваш да суче още. Да съм спирала да я кърмя и щяла да се успокои веднага

# 328
  • Къде ли не
Аirin555, не знам колко е редно, но все пак ето ти темичка да се запознаеш с прослувутата Кати. И аз чакам с нетърпение да видя що за тема ще е това по новатв. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401700.0

# 329

Общи условия

Активация на акаунт